Avantium sluit overeenkomst met Sukano

Door ABM Financial News op 8 april 2022 18:14 | Views: 9.346

Avantium sluit overeenkomst met Sukano
Beeld: Avantium

(ABM FN-Dow Jones) Avantium en Sukano hebben een afnameovereenkomst voor de ontwikkeling van masterbatches voor PEF ondertekend. Dit meldden de twee partijen vrijdag nabeurs.

De masterbatches zijn op maat gemaakt om bepaalde eigenschappen aan kunststoffen te geven en zijn als zodanig een effectieve manier om kunststoftoepassingen te diversifiëren en uit te breiden, aldus Avantium.

Met PEF uit Avantiums FDCA-fabriek zal Sukano masterbatches voor PEF-harsen ontwikkelen. Dit kan de groei van PEF versnellen.

De oplevering van Avantiums FDCA-fabriek staat gepland voor eind 2023 en moet de commerciële lancering van PEF in 2024 mogelijk maken.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
jan de vakman
0
Als dat maar niet betekent, dat de statiegeldfles verdwijnt, want sinds er statiegeld op de kleine flesjes zit, kan je bijna gratis boodschappen doen!!
D_invest
0
quote:

jan de vakman schreef op 8 april 2022 20:31:

Als dat maar niet betekent, dat de statiegeldfles verdwijnt, want sinds er statiegeld op de kleine flesjes zit, kan je bijna gratis boodschappen doen!!
Als vakman alle bosjes afstropen op plastic flesjes? De natuur bedankt u, maar ik vraag me af of je op deze forum dan thuis hoort.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront