Fugro aan de slag voor QatarEnergy

Door ABM Financial News op 29 maart 2022 10:37 | Views: 6.064

Fugro aan de slag voor QatarEnergy
Beeld: Fugro

(ABM FN-Dow Jones) Fugro heeft een meerjarige contract gesloten voor de levering van Geo-diensten aan QatarEnergy als onderdeel van een herontwikkelingsproject aan de kust van Qatar. Dit maakte de bodemonderzoeker dinsdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen.

Fugro is al langere tijd strategisch partner van QatarEnergy. Onder de nieuwe afspraken levert Fugro een breed scala aan digitale technologieën voor de herontwikkeling van de olievelden Bul Hanine en Maydan Mahzam  

Het aandeel Fugro steeg dinsdagochtend met 2,3 procent tot 11,01 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Tyssot
0
Als Fugro zijnde zou ik rekening houden met slecht weer, want Qatar is een land met een slechte reputatie op het gebied van mensenrechten en slechte behandeling van buitenlandse werknemers. Zorg dat de Fugro medewerkers daar veilig kunnen werken door goede afspraken aan de voorkant te maken met de OR.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.