ING verhoogt koersdoel B&S

Door ABM Financial News op 1 maart 2022 09:43 | Views: 4.203

ING verhoogt koersdoel B&S
Beeld: B&S

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft dinsdag het koersdoel voor B&S Group verhoogd van 11,10 naar 12,50 euro bij handhaving van het koopadvies.

De analisten van ING bleken te spreken over de jaarcijfers van B&S, wijzend op een EBITDA-marge van 6,2 procent en daarmee op het behalen van de eigen outlook van minimaal 6 procent marge. De EBITDA van 116,4 miljoen euro overtrof de verwachtingen van ING met 2 procent.

B&S mikt voor 2022 op een autonome groei van 7,5 procent, maar ING voorziet vooralsnog een groei van 6,5 procent bij een stijging van de EBITDA-marge met 25 basispunten. Ook B&S zelf mikt op een verbetering van de marge met 25 basispunten, zowel in 2022 als 2023.

Door de afbouw van coronamaatregelen in diverse eindmarkten, verwacht ING een gezonde groei binnen Personal Care, Retail en Liquor. De bank wijst wel op de huidige geopolitieke risico's en de aanhoudende verstoringen in de aanvoerketen.

Het aandeel B&S steeg dinsdagochtend met 4,6 procent tot 7,55 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.