Video: JPMorgan noemt waarde-aandelen en climate change de kansen voor 2022

Door ABM Financial News op 6 februari 2022 14:05 | Views: 16.299

Video: JPMorgan noemt waarde-aandelen en climate change de kansen voor 2022
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Waarde-aandelen en climate change zijn dé kansen voor 2022. Dit zegt beleggingsstrateeg Vincent Juvyns voor de camera van ABM Financial News.

Halverwege het Amerikaanse cijferseizoen kan geconcludeerd worden dat het opnieuw een sterk vierde kwartaal is. De winstgroei bedraagt 36 procent. "Wat vooral geruststellend is, is dat de marges op peil blijven, ondanks dat de kosten stijgen […] en dat is belangrijk."

Groei-aandelen staan dit jaar onder druk door de stijgende rente. De balansen zijn volgens Juvyns echter sterk genoeg om de hogere rente te absorberen. Veel bedrijven hebben hun schulden geherfinancierd tegen relatief lage rentes. 

In 2022 zullen bepaalde sectoren het beter doen, voorziet Juvyns. Europese waardebedrijven, zoals energie en bankaandelen, zullen beter presteren volgens de beleggingsstrateeg. 

Binnen de techsector ziet JPMorgan echter ook nog altijd kansen, en dan vooral in 'climate techbedrijven'. "Honderden miljarden worden in deze richting geïnvesteerd."

"Dit één van de opportuniteiten voor dit jaar naast waardeaandelen", aldus Juvyns.

Klik hier voor: JPMorgan noemt waarde-aandelen en climate change de kansen voor 2022

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Happy
1
Zou er ooit een grote bank of broker melden dat je alles nu moet verkopen en over een paar maanden maar weer eens gestaffeld opbouwen. Of is dat niet gunstig voor hun eigen verdienmodel.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.