ABU: Omzetstijging in uitzendsector vertraagt

Door ABM Financial News op 28 december 2021 10:34 | Views: 2.673

ABU: Omzetstijging in uitzendsector vertraagt
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De stijging van het aantal gewerkte uren en de omzet in de Nederlandse uitzendsector is ook in de afgelopen weken weer flink opgelopen, maar wel in een iets lager tempo. Dit bleek dinsdag uit cijfers van brancheorganisatie ABU.

In periode 12, die liep van 8 november tot en met 5 december, namen de uitzenduren met 6 procent toe en steeg de omzet met 9 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

In periode 11, die liep van 11 oktober tot en met 7 november, namen de uitzenduren met 7 procent toe en steeg de omzet met 11 procent.

Deelsectoren

In de technische sector steeg het aantal uren in periode 12 met 10 procent en nam de omzet met 11 procent toe.

De administratieve sector zag de uren met 2 procent en de omzet met 3 procent stijgen.

In de industrie stegen de uren met 9 procent en liep de omzet met 13 procent op.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
StoplossBurner
1
Op een gegeven moment zijn de geschikte mensen op om het aantal uren nog verder te laten stijgen lijkt mij? Ook immigratie naar Nederland is een steeds lastiger verhaal i.v.m. gebrek aan huisvestingsmogelijkheden.
briljantje
0
Hallo redactie, behoorlijke negatieve kop. Als de stijging in de 'high single digits' zit dan mag het wel als positief beoordeeld worden. Al met al uitstekende cijfers die aangeven dat er een stabiele groei is. Goed voor de Randstad- en Adecco- beleggers!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.