Alibaba presenteert nieuwe CFO, herschikt e-commerce

Door ABM Financial News op 6 december 2021 09:02 | Views: 6.057

Alibaba presenteert nieuwe CFO, herschikt e-commerce
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Alibaba heeft maandag een nieuwe financiële topman gepresenteerd en kondigde tegelijk een reorganisatie aan van zijn e-commerce activiteiten.

Toby Xu zal per 1 april volgend jaar Maggie Wu opvolgen. Wu is sinds 2013 CFO bij de techgigant en mede-verantwoordelijk voor drie beursnoteringen van Alibaba. Wu blijft wel deel uitmaken van de board.

Afgelopen vrijdag kondigde de Chinese taxidienst Didi nog onder druk van de Chinese autoriteiten aan dat het zijn beursnotering in New York al na zes maanden weer zal opheffen.

Alibaba meldde ook dat het zijn e-commerce-activiteiten gaat reorganiseren en twee divisies gaat vormen, één gericht op China en één internationaal.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
BeursVis
0
100% zegt kopen, snap ik heel goed maar ik wacht nog eventjes af tot de storm is gaan liggen bij Alibaba en de Chineese tech aandelen. De bodem lijkt nog niet in zicht.
WeeTF
1
Tja, delisting is geen normaal risico. Dus voorlopig vind ik de onzekerheid te groot om bij te kopen. Koers lijkt nu al op een zwarte piste
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.