Berenberg verhoogt koersdoel DSM naar 205 euro

Door ABM Financial News op 3 november 2021 07:25 | Views: 3.655

Berenberg verhoogt koersdoel DSM naar 205 euro
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor DSM verhoogd van 182,00 naar 205,00 euro met een onveranderde koopaanbeveling. Dit bleek woensdag uit een rapport van de zakenbank. 

De recente kwartaalcijfers van DSM leverden volgens Berenberg geen verrassingen op. Wel wezen de analisten op de "uitzonderlijke" volumes bij voedingssupplementen voor dieren. En een EBITDA-groei van 5 procent in 2022 lijkt de zakenbank "erg haalbaar", zeker gezien de prijsstijgingen van vitamine E in de afgelopen twee maanden. "Die zijn vermoedelijk het gevolg van verstoringen in de Chinese productie door stroomtekorten", denkt analist Sebastian Bray.

De verwachte verkoop van Materials, wat DSM een pure speler in nutrition maakt, zal voor een positieve herwaardering zorgen, volgens Berenberg.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.