Optimistische outlook Hewlett Packard

Door ABM Financial News op 28 oktober 2021 20:23 | Views: 1.291

Optimistische outlook Hewlett Packard
Beeld: NYSE

(ABM FN-Dow Jones) Hewlett Packard Enterprise is optimistisch over het aanstaande boekjaar. Dit meldde het IT-bedrijf uit Houston donderdag tijdens een analistenbijeenkomst.

Voor boekjaar 2022 rekent HPE op een aangepaste winst van 1,96 tot 2,10 dollar, waar analisten geraadpleegd door FactSet rekenen op 1,97 dollar.

Verder verwacht het bedrijf het komende boekjaar, dat in november start, voor zeker 500 miljoen dollar aan aandelen in te kopen en wil het 625 miljoen dollar uitgeven aan dividenduitkeringen.

HPE verhoogde donderdag de verwachte omzetgroei voor de periode 2022 tot 2024, van 1 tot 3 procent naar 2 tot 4 procent.

De outlook voor boekjaar 2021, dat bijna is afgelopen, handhaafde HPE op een verwachte aangepaste winst van 1,88 tot 1,96 dollar.

Het aandeel Hewlett packard Enterprise stijgt donderdag 2 procent.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.