Britse toezichthouder kiest voor Shell Energy

Door ABM Financial News op 19 oktober 2021 07:46 | Views: 10.075

Britse toezichthouder kiest voor Shell Energy

(ABM FN-Dow Jones) De Britse toezichthouder Ofgem heeft Shell Energy Retail aangewezen om de klanten van Pure Planet, Daligas en Colorado Energy over te nemen, nadat deze bedrijven noodgedwongen de handdoek in de ring moesten gooien. Dit werd maandag bekend.

In totaal gaat het om ruim 252.000 klanten die moeten overstappen. Die worden volgens Ofgem in de komende dagen benaderd over de wijziging.

Shell verwelkomde op de eigen site de nieuwe klanten.

Ofgem koos voor Shell Energy, omdat deze de beste deal voor de getroffen klanten bood.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Mr.Windows
6
Mooie kans voor Shell gezien de foto is Shell helemaal onderste boven van! Als aandeelhouder mooi om te zien dat Shell meer naar de huiskamers gaat en dat andere landen Shell op zijn waarde/betrouwbaarheid inschatten. De rechtzaak blijft nog steeds vreemd en de recente verkoop bewijst maar weer hoe de wereld van de milieubeweging denkt!
Shell verkoopt hun olie/gas-project aan een bedrijf wat slechter is dan Shell qua veiligheid/betrouwbaarheid/duurzaamheid. Goed bezig daar aan de andere kant van de Noordzee!
suskewiet
0
quote:

Max1975 schreef op 19 oktober 2021 07:57:

De foto is er ondersteboven van.
De wereld op zijn kop .
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.