Video: zwakte AEX van korte duur

Door ABM Financial News op 24 september 2021 18:52 | Views: 5.809

Video: zwakte AEX van korte duur
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De zwakte in de AEX Index was van korte duur en het meest waarschijnlijke scenario is een uitbraak boven de 804 punten. Dit zegt technisch analist Roelof-Jan van den Akker van ING vrijdagmiddag voor de camera van ABM Financial News.

"Deze week was nog een keer de perfecte bevestiging waarom je niet short moet zitten in die AEX index", aldus Van den Akker.

Wat rest na alle volatiliteit is volgens de technisch analist een trading range tussen grofweg 778 en 804 punten. De uitbraak uit deze range bepaalt de nieuwe richting voor de markt. Tot die tijd kunnen de koersbewegingen scherp zijn zonder duidelijke richting, waarschuwt de analist.

"We verwachten dat de uitbraak aan de bovenkant van deze range op 804 punten gaat plaatsvinden", aldus Van den Akker. "Voor een top heb je euforie nodig", en die ziet de analist nog onvoldoende.

Klik hier voor: zwakte AEX van korte duur

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.