Ryanair wil duizenden nieuwe werknemers aannemen

Door ABM Financial News op 15 september 2021 07:34 | Views: 3.322

Ryanair wil duizenden nieuwe werknemers aannemen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN) Ryanair is van plan 5.000 nieuwe piloten en cabinepersoneel aan te nemen in de komende vijf jaar. Dit maakte de Ierse prijsvechter dinsdag bekend.

Ryanair sloot een overeenkomst met Airline Flight Academy voor de opening van een nieuw trainingscentrum voor piloten. Met dit nieuwe centrum is 50 miljoen euro gemoeid.

Dit trainingscentrum is nodig om piloten en cabinepersoneel op te leiden die de nieuwe Boeing 737 kunnen bemannen, die het voor Ryanair mogelijk moet maken om tegen 2025 circa 200 miljoen passagiers per jaar te kunnen vervoeren.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Travis Bickle
0
Zal niet meevallen neem ik aan als je zo'n slechte naam hebt als werkgever, maar wie weet zijn er genoeg zo desperate om voor een hongerloontje van hot naar her te vliegen.
Mcdj
0
Gewoon een paar jaar mensen uitmelken, die stoppen dan vanzelf. Gelukkig staat de volgende groep met mooie dromen alweer klaar dan.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.