Degroof Petercam verhoogt koersdoel BAM

Door ABM Financial News op 30 augustus 2021 09:44 | Views: 8.338

Degroof Petercam verhoogt koersdoel BAM
Beeld: BAM Groep

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft maandag het koersdoel voor BAM verhoogd van 2,50 naar 3,00 euro met een Houden advies.

Volgens analist Luuk van Beek zit de bouwer op het goede spoor, maar het zou wel eens een wild ritje kunnen worden, waarschuwde hij.

Na een sterke eerste jaarhelft, liet de bouwer zich bij de halfjaarcijfers voorzichtig uit over de tweede helft, aldus Van Beek. 

Wel ziet de analist verschillende mogelijkheden voor BAM om de marges te verhogen. Hij wijst onder meer op kostenbesparingen, lagere projectverliezen en het stoppen met activiteiten die een lage marge opleveren. Dit kan de marge de komende jaren opvoeren tot 5 procent. "Maar daar zal BAM hard voor moeten werken, en zal soms ook gepaard gaan met terugvallen", aldus Van Beek. Hij denkt ook dat beleggers afwachtend zullen zijn, gezien het verleden van de bouwer, waardoor er een korting op het aandeel zal blijven.

Het aandeel BAM noteerde maandag vlak op 2,71 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.