Jefferies verhoogt koersdoel Adyen

Door ABM Financial News op 20 augustus 2021 07:19 | Views: 4.752

Jefferies verhoogt koersdoel Adyen

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft na de halfjaarcijfers van Adyen het koersdoel voor de Amsterdamse betaalspecialist verhoogd van 2.560 naar 2.960 euro, met een herhaling van het koopadvies. Dit bleek vrijdag uit een rapport van analist Paul Kratz.

De expert was dan ook te spreken over de halfjaarcijfers, die hoger uitvielen dan voorzien. En het is volgens Kratz aanlokkelijk om die meevaller toe te schrijven aan de nieuwe klant eBay, maar dat is volgens hem niet terecht. Ook exclusief eBay liet Adyen een heel goede prestatie zien en deed het bedrijf het beter dan de markt.

Kratz werd dan ook positiever over de winstontwikkeling dit jaar en de komende twee jaar. Voor 2021 mikt hij op een EBITDA van 645 miljoen euro, en in 2023 is dit zelfs 1,3 miljard euro.

Het aandeel Adyen sloot donderdag op 2.523,50 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.