Video: ABN AMRO blijft positief over aandelen

Door ABM Financial News op 30 juli 2021 18:42 | Views: 5.978

Video: ABN AMRO blijft positief over aandelen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO blijft positief over aandelen met beleggers die in de vakantiestemming zijn. Dit zei beleggingsstrateeg Ralph Wessels van ABM AMRO voor de camera van ABM Financial News.

Een sterke winstontwikkeling, solide momentum, de deltavariant die het herstel niet in de weg staat en nog altijd ruim stimulerend beleid zijn hiervoor verantwoordelijk, zei de strateeg.

De groei van de wereldeconomie zal volgens Wessels hoogstwaarschijnlijk één dezer maanden pieken. Belangrijk is daarbij wel dat de groei daarna boven de trend blijft.

Wessels verhoogde vanwege de snellere heropening van de economie de groeiverwachtingen voor de VS en de eurozone naar respectievelijk 6,2 procent en 4,5 procent.

Klik hier voor: ABN AMRO blijft positief over aandelen

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.