Omzetgroei voor GeoJunxion

Door ABM Financial News op 29 juli 2021 08:46 | Views: 1.521

Omzetgroei voor GeoJunxion
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) GeoJunxion heeft in de eerste helft van dit jaar de omzet zien stijgen. Dit  bleek donderdag uit een kwartaalupdate van de Nederlandse kaartenspecialist.

De omzet van het voormalige AND International steeg het afgelopen kwartaal met 30,6 procent op jaarbasis. De orderinstroom verdubbelde zelfs ruimschoots met 107 procent. 

GeoJunxion publiceerde evenwel niet de onderliggende cijfers. 

In het eerste kwartaal leed de onderneming nog een verlies van 305.000 euro.

Op basis van de orders die GeoJunxion inmiddels binnen heeft, en de verwachtingen voor de komende periode, denkt het bedrijf dit jaar nog altijd een omzetgroei van 40 tot 50 procent te kunnen realiseren.

Net als veel andere kleine beursfondsen is GeoJunxion nog op zoek naar een zogeheten OOB-accountant. Wordt die niet tijdig gevonden, dan dreigt het aandeel van de beurs te verdwijnen, nu Euronext een aanscherping van het beleid heeft aangekondigd. 

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.