Prosus neemt Stack Overflow over

Door ABM Financial News op 2 juni 2021 18:48 | Views: 9.886

Prosus neemt Stack Overflow over
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Prosus neemt voor circa 1,8 miljard dollar Stack Overflow over. Dit maakte de Zuid-Afrikaanse internetinvesteerder met een notering aan het Damrak woensdagochtend bekend.

De twee bedrijven sloten daartoe woensdag een definitieve overeenkomst. Stack Overflow is een platform voor het delen van kennis tussen ontwikkelaars en programmeurs.

Stack Overflow is inmiddels al één van de 50 meest populairste websites wereldwijd. Prosus zegt met de overname de groeiambities van het concern verder te kunnen versnellen.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

6 Posts
Chessplayer1992
1
Ok, ziet er interessant uit. Waardering van ruim 20 keer omzet is wel veel, maar met een hoog groeicijfer. Las 200 procent. Weet niet of dat duurzaam is, maar ik vertrouw erop dat hier goed over nagedacht is. Mooie deal.
ketchup
0
had liever gezien dat ze die gelden gebruikt hadden om eigen aandelen in te kopen, dit lijkt mij een duur betaalde acquisitie - daar waar Prosus zelf aan de huidige beurswaarde versus haar asset-waarderingen aan investeringen tegen 20% discount noteert.
fvmetelen
1
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.