Unibail plaatst voor 1,25 miljard euro aan obligaties

Door ABM Financial News op 18 mei 2021 07:10 | Views: 5.430

Unibail plaatst voor 1,25 miljard euro aan obligaties

(ABM FN-Dow Jones) Unibail-Rodamco-Westfield heeft 1,25 miljard euro opgehaald met de plaatsing van obligaties. Dit maakte het vastgoedfonds dinsdagochtend voorbeurs bekend.

De obligaties zijn in twee tranches aangeboden. Eén tranche heeft een looptijd van zeven jaar en vijf maanden met een vaste coupon van 0,75 procent, en de andere tranche kent een looptijd van 12 jaar met een vaste coupon van 1,375 procent.

De netto-opbrengst van deze uitgifte zal worden aangewend voor algemene bedrijfsdoeleinden, waaronder de herfinanciering van de schulden van Unibail. 

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Mr Sandman
0
De gemiddelde rente op de Leningen bij URW zit om en nabij de 1,8% op 27 Miljard, dus een prima actie voor het huishoudboekje!

Oude leningen aflossen met goedkoop geld en straks hoge waarderingen voor het vastgoed met inflatie opkomst en weer volledige huur inkomsten in het vooruitzicht! Dit betekend zeker op weg naar €80;

Tony B
0
En dan is er nog een hele lange weg te gaan naar de 175€ van nog niet zo heel lang geleden. :-)
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.