Stijging in omzet en winst voor Adecco

Door ABM Financial News op 4 mei 2021 07:40 | Views: 2.641

Stijging in omzet en winst voor Adecco
Beeld: Adecco

(ABM FN-Dow Jones) Adecco heeft in het eerste kwartaal van dit jaar de winst en omzet autonoom en op een aangepaste basis zien groeien met een versnelling in maart en april. Dit bleek dinsdag uit de kwartaalresultaten van de uitzender.

Afgelopen kwartaal boekte Adecco een nettowinst van 124 miljoen euro tegen een verlies van 348 miljoen euro een jaar eerder.

De omzet steeg met 2 procent op autonome en aangepaste basis tot 4.971 miljoen euro. In maart kwam de omzet 9 procent hoger uit, maar maart vorig jaar was de eerste maand waarover de effecten van de uitbraak van de pandemie zichtbaar werden.

Het EBITA resultaat bedroeg afgelopen kwartaal 201 miljoen euro tegen 136 miljoen euro een jaar eerder. De vrije kasstroom kwam uit op 89 miljoen euro. Dit was een jaar eerder nog 30 miljoen euro. 

Outlook

In april lijkt de trend van herstel op kwartaalbasis zich voort te zetten, aldus Adecco.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.