Floridienne-dochter verwerft meerderheidsbelang in Biological Services

Door ABM Financial News op 16 april 2021 08:33 | Views: 417

Floridienne-dochter verwerft meerderheidsbelang in Biological Services
Beeld: Euronext

(ABM FN) Floridienne heeft namens dochter Biobest Group een meerderheidsbelang van 51 procent genomen in het Australische Biological Services. Dit maakte de holdingmaatschappij vrijdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen.

Met vestigingen in Loxton en Muchea bekleedt Biological in Australië een leiderspositie in biologische bestrijding voor bedekte teelt, aldus Floridienne. In 2020 genereerde het bedrijf een omzet van 7,2 miljoen Australische dollar en een bedrijfsresultaat van 2,3 miljoen dollar.

Begin dit jaar sloot Biological ook een samenwerkingsovereenkomst met Ecoation Innovative Solutions, een Canadese ontwikkelaar van technologieën voor geautomatiseerde scouting in bedekte teelt gebaseerd op artificiële intelligentie. "Dankzij deze samenwerking kan Biobest zijn Europese klanten de innovatieve oplossingen van Ecoation aanbieden", aldus Floridienne.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.