Jaarvergadering KPN keurt alle agendapunten goed

Door ABM Financial News op 14 april 2021 17:29 | Views: 3.318

Jaarvergadering KPN keurt alle agendapunten goed
Beeld: KPN

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van KPN hebben woensdag tijdens de jaarvergadering van het telecombedrijf alle agendapunten goedgekeurd. Dit meldde het bedrijf woensdag na afloop van de vergadering.

Aandeelhouders stemden onder andere in met een dividend over het boekjaar 2020 van 0,13 euro per aandeel. Op 21 april 2021 zal een slotdividend van 8,7 cent per aandeel in contanten worden uitgekeerd.

Tijdens de bijeenkomst werd Gerard van de Aast benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Edzard Overbeek werd herbenoemd tot commissaris.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
jan de vakman
0
Met kpn moet je nog even geduld hebben, als de glasvezel versneld word aangelegd met abp dan schakelt alles naar een hoger plan, dan loopt het dividend op naar zeker 5%, alleen daarom word hij nog aantrekkelijker, investeerders kijken niet voor niets naar zo'n goed bedrijf!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.