Beursblik: beursexperts hebben vertrouwen in april

Door ABM Financial News op 2 april 2021 15:14 | Views: 19.253

Beursblik: beursexperts hebben vertrouwen in april
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Beursexperts zijn voor april positief gestemd. Dit bleek vrijdag uit de maandelijkse enquête van analist Corne van Zeijl.

"De experts zien april helemaal zitten", aldus Van Zeijl.

Bijna de helft van de experts verwacht een mooie stijging deze maand, merkte de analist op. "Het momentum blijft nog even goed dus." Van de experts is 22,4 procent pessimistisch.

Van Zeijl wees erop dat april historisch gezien ook de beste maand van het jaar is.

Voor de langere termijn houden optimisten en pessimisten elkaar grofweg in evenwicht.

Toppers en floppers

Voor april beschouwen de experts Aegon als meest kansrijk, gevolgd door Ahold Delhaize en BE Semiconductor Industries.

Het aandeel om te mijden komende maand is Just Eat Takeaway. "Wellicht heeft dat te maken met de mislukking van de Deliveroo emissie. Of met de heropening, waardoor mensen naar restaurants gaan in plaats van eten bestellen", denkt Van Zeijl.

Verder werden ook Adyen en Unibail-Rodamco-Westfield genoemd als floppers voor april.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

12 Posts
Reality
0
Als we die analisten en banken euhh ik bedoel zakkenvullers mochten geloven dan waren wij allemaal multi miljonairs. De waarheid is het volgende tweet en april wordt geen mooie maand veewacht ik

mobile.twitter.com/redditinvestors/st...

objectief
0
quote:

Reality schreef op 2 april 2021 16:42:


Als we die analisten en banken euhh ik bedoel zakkenvullers mochten geloven dan waren wij allemaal multi miljonairs. De waarheid is het volgende tweet en april wordt geen mooie maand veewacht ikAls de analisten en banken hebt gevolgd, dan zou je in elk geval wel miljonair zijn.
Verwachtingen blijven verwachtingen en 50% kans dat ze uitkomen; die tweet kun je skippen.
Reality
0
quote:

objectief schreef op 2 april 2021 16:45:


[...]

Als de analisten en banken hebt gevolgd, dan zou je in elk geval wel miljonair zijn.
Verwachtingen blijven verwachtingen en 50% kans dat ze uitkomen; die tweet kun je skippen.


Ik heb ze niet gevolgd en heb een rendement van 104% in bijna 9 maanden tijd, maar nog geen miljonair. Jij zo te lezen wel en gefeliciteerd uiteraard. En wat betreft die tweet, is dat je onderbouwing "skippen"? Alle grondstoffen tot wel 100% of meer zijn gestegen, terwijl de inflatie 1-2% is. Wat klopt er niet? De werkelijkheid zal snel boven water komen en dan is het in een week alles verloren gegaan. Wat gaan die banken roepen? Ja dat zagen we al aankomen hahaha. Wanneer die werkelijkheid zich gaat vooordoen weet ik niet, maar het zal geen 3 4 maanden duren (50% kans net als die analisten)
drooglegging
0
quote:

Reality schreef op 2 april 2021 16:42:


Als we die analisten en banken euhh ik bedoel zakkenvullers mochten geloven dan waren wij allemaal multi miljonairs. De waarheid is het volgende tweet en april wordt geen mooie maand veewacht ik

mobile.twitter.com/redditinvestors/st...
Madame de la Garde waarschuwde de markt "niet te gaan testen" want dat gaat gewoon niet lukken, nooit!

De obligatie markten zijn tientallen malen groter dan alleen al de aandelen markten, en die 2 triljalala euro die de ECB nog kan verbranden(6 miljard euro per handelsdag) kan versneld opraken omdat de ECB immers "sneller" gaat werken zoals ze zelf al aangaf vorige week.

Ik verwacht nog veel vuurwerk komende weken.
B-twee
4
Nou, die beursexperts geloof ik al jaren niet meer. Kreeg vandaag mijn jaaroverzicht 2020 binnen van mijn beleggingspolis bij ASR die aan mijn hypotheek gekoppeld zit. Ze hebben een geweldig rendement gemaakt van wel 0,5%!!!! op jaarbasis op het ingelegde geld. Lekker hoor, die experts die met je geld aan het beleggen zijn.... Gelukkig ben ik er niet afhankelijk van, je zou het maar wel zijn.... maar dit is toch te droevig voor woorden.
bp5ah
0
quote:

Reality schreef op 2 april 2021 16:42:


Als we die analisten en banken euhh ik bedoel zakkenvullers mochten geloven dan waren wij allemaal multi miljonairs. De waarheid is het volgende tweet en april wordt geen mooie maand verwacht ik

mobile.twitter.com/redditinvestors/st...Bijna allemaal reakties van nieuwe leden/beleggers ....

Reality
1
quote:

bp5ah schreef op 2 april 2021 23:54:


[...]
Bijna allemaal reakties van nieuwe leden/beleggers ....

is er een regel waarbij de nieuwe leden niet mogen reageren?
Reality is overigens een nieuwe naam...niet omdat ik me schaam voor mijn oude posts, maar omdat mijn oude account was geblokkeerd. En weetje waarom meneer de politieagent bp5ah? Omdat ik de banken en adviesgevende instanties grootste corrupten van deze eeuw heb genoemd. Enkel, advies geven om hun zakken te vullen, dat is waar ze goed in zijn. Nadat ik ging protesteren met onderbouwende stukken, hebben zij (de mensen van IEX dus) mijn account gedeblokkeerd, maar had ik ondertussen Reality aangemaakt.
Dongen
1
bij "advies" justeattakeaway is de shortpositie kennelijk niet van ook maar enig belang volgens analisten, wordt althans niet genoemd.
Easymoneystonks
2
Als je denkt dat iemand op aarde het beste met je voor heeft dan heb je het mis...
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.