STOCKWATCH ASMI naar record na adviesverhoging JPMorgan

Door AFN op 8 december 2020 13:22 | Views: 8.018

STOCKWATCH ASMI naar record na adviesverhoging JPMorgan

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Het aandeel van chiptoeleverancier ASMI steeg dinsdag op de Amsterdamse beurs naar een nieuw recordniveau, geholpen door een adviesverhoging van JPMorgan Chase. De Amerikaanse bank schroefde ook het koersdoel voor ASMI flink omhoog.

Het advies ging van neutral naar overweight en het koersdoel werd verhoogd van 155 euro naar 210 euro. Daarmee hanteert JPMorgan het hoogste koersdoel voor ASMI van alle beleggingsadviseurs die worden gevolgd door Bloomberg. Volgens analisten van de bank heeft ASMI zijn marktpositie in de chipsector de laatste jaren sterk verbeterd.

Het aandeel ASMI noteerde dinsdag omstreeks 13.05 uur een plus van 4,7 procent op 165,65 euro. Daarmee was het koploper in de AEX.

Reacties

2 Posts
MacVersie
0
Nou iedereen kopen en dan kan JPMorgan Chase verkopen en steken ze weer miljarden in hun zakken. Vooral de directeuren kunnen veel in hun zak steken.
ASMI is een goed bedrijf, maar het aandeel vind ik een beetje aan de dure kant.
Sander1234
0
Ach..zoals vrijwel met alle aandelen. Het kan niet op blijkbaar. Heb asmi nog gehad op 5 euro-als ik die nooit meer verkocht had was ik miljonair. Helaas geen miljonair hier.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.