Van Lanschot Kempen rondt overname Hof Hoorneman Bankiers af

Gepubliceerd op 15 januari 2021 08:00 |

Van Lanschot Kempen NV (08 mrt)

EUR 22,300 +0,450 (+2,06%)

Amsterdam/’s-Hertogenbosch, 15 januari 2021

Van Lanschot Kempen maakt vandaag bekend dat zij de overname van Hof Hoorneman Bankiers met succes heeft afgerond. Met deze overname, die op 18 augustus 2020 werd aangekondigd, zetten we een volgende stap in de uitvoering van onze groeistrategie.

Zoals gemeld op 22 december 2020 hebben de toezichthouders verklaringen van geen bezwaar verleend voor deze overname en de beoogde integratie van Hof Hoorneman Bankiers in Van Lanschot Kempen.

We verwachten de integratie van klanten, medewerkers en fondsen van Hof Hoorneman Bankiers tegen het einde van 2021 te hebben afgerond.


Van Lanschot Kempen
Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90; investorrelations@vanlanschotkempen.com

Hof Hoorneman Bankiers
Media Relations: pr@hofhoorneman.nl

Over Hof Hoorneman Bankiers
Hof Hoorneman Bankiers is een zelfstandige vermogensbeheerder met een volledige bankvergunning, opgericht in 1989 en gevestigd in Gouda. De onderneming heeft naast het hoofdkantoor vestigingen in Arnhem, ‘t Gooi, ’s-Hertogenbosch, Groningen en Maastricht. Hof Hoorneman Bankiers beheert individuele vermogens en een twaalftal eigen beleggingsfondsen.

Zie voor meer informatie hofhoorneman.nl

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Kempen en Evi, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame wijze, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken. Van Lanschot Kempen, genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Zie voor meer informatie: vanlanschotkempen.com

Bijlage


Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.