Heijmans « Terug naar discussie overzicht

4e kwartaal Heijmans

415 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 » | Laatste
salud
0
indebuurt.nl/schiedam/bedrijvigheid/n...

Nieuwbouwplannen Park Vijfsluizen: zo gaat het Shellgebouw eruit zien

Er gaat heel wat gebeuren met het voormalige Shellterrein net over de grens van Schiedam, ook wel bekend als sportpark Vijfsluizen. Niet alleen worden er honderden woningen en appartementen gebouwd, maar er zijn ook mooie plannen om van het Shellgebouw weer the place to be te maken!

Op het voormalige Sportpark Vijfsluizen werd vroeger gesport door medewerkers van de Shell. Al jaren is deze plek een verlaten gebied, maar met de plannen van Waterweg Wonen en projectontwikkelaar Heijmans belooft het opnieuw een prachtige plek te worden. Het wordt veranderd in een groen en waterrijk woonpark met ruim driehonderd woningen. En het Shellgebouw zelf wordt het centrum van dit alles.

Shellgebouw terug in oude staat
Het iconische Shellgebouw, dat twintig jaar leeg heeft gestaan, zal worden opgeknapt en teruggebracht worden in de oude staat en het bordes krijgt een make over, laat projectontwikkelaar Heijmans weten. De bedoeling is om van het Shellgebouw het kloppend hart van het nieuwe Park Vijfsluizen te maken, wat ook duidelijk te zien is op de afbeeldingen die de projectontwikkelaar als eerste impressie heeft vrijgegeven.

Place to be
Hoe het Shellgebouw exact zal worden ingevuld is nog maar de vraag. Het moet in elk geval een plek worden “waar bewoners dagelijks van genieten en waar bezoekers van buiten graag voor omfietsen” en daar hoort natuurlijk een horeca gelegenheid bij, met een groot terras op het bordes. Maar er zal ook een oproep worden gedaan aan andere ondernemers om te helpen om van het Shellgebouw the place to be te maken. Denk aan voorzieningen op het gebied van body en mind: een yogaschool, fitnessstudio of fysiotherapeut. Maar ook servicebedrijven, die de bewoners van Park Vijfsluizen ontzorgen.

Overigens staat de bestemming van het Shellgebouw nog niet vast. Naast bedrijven, kan het ook zijn dat er nog meer appartementen bijkomen. Maar een horecagelegenheid komt er sowieso, laat de projectontwikkelaar weten.

amice
0
Sarlat een mooie klus.
Laten we het hopen. Voor mij is een mooie klus, een werk waarop de geplande marge wordt gehaald en dat weet men nog niet als het werk moet beginnen
Kbg
0
@Amice
Ik ga er vanuit dat dat bij Heijmans goed berekend is!
Ik vind het een mooie klus omdat het zon apart gebouw is wat je niet elke dag ziet.
Daexter
0
salud
0
ermelovannu.nl/actueel/10009-verkoop-...

Verkoop nieuwbouw De Hooge Riet van start

Veel belangstelling voor woningen De Hooge Riet
ERMELO - Afgelopen woensdag gingen de eerste 38 woningen op De Hooge Riet in verkoop. De appartementen die worden gerealiseerd in het monument gaan op een later moment in verkoop. Ook dit keer koos Heijmans als gevolg van de corona-maatregelen voor een online start verkoop. Daar was veel belangstelling voor. Maar liefst 400 mensen volgden de uitzending.

In verkoop gingen 10 twee-onder-een-kapvilla’s en 28 tweelaagse terraswoningen. Met artist impressions en plattegronden werd een indruk gegeven van de nieuwbouw woningen die worden gerealiseerd in het historische park. Drone-beelden van de huidige situatie gingen vloeiend over in een impressie van de toekomstige situatie. De kijkers kregen zo een goed beeld van de woonomgeving in de nabije toekomst.

Inschrijving
Direct na de uitzending stroomden de eerste inschrijvingen voor beide woningtypen binnen. Met name de belangstelling voor de tweelaagse terraswoningen is groot. Het ontwerp dat – zo werd verteld in de uitzending – speciaal is afgestemd op de veelgehoorde wens van vitale senioren – blijkt een schot in de roos. De terraswoningen combineren het gemak en comfort van een appartement, maar hebben een terras op de begane grond dat doorloopt in de prachtige omgeving van het park. Dankzij de mogelijkheid om een huislift te laten installeren zijn de woningen levensloopbestendig. De inschrijftermijn voor zowel de terraswoningen als de twee-onder-een-kapvilla loopt tot 15 oktober. Terugkijken van de uitzending en downloaden van de brochures, prijslijsten en plattegronden kan via www.dehoogeriet.nl.
salud
0
www.omroepzeeland.nl/nieuws/122932/Bo...

Bouw 48 kilometer lange hoogspanningslijn Borssele-Rilland nu echt van start.

Het is zo ver. Tussen Borssele en Rilland wordt gewerkt aan de 48 kilometer nieuwe hoogspanningsverbinding (380kV). Aannemers BAM en Switch zijn begonnen met het aanleggen van werkwegen. In de oorspronkelijke planning van netbeheerder TenneT zou de lijn dit jaar al klaar moeten zijn.

Tijdens het project kwam er voor de netbeheerder een paar keer een kink in de kabel. Bewoners van Krabbendijke waren het niet eens met de lijn boven de grond, zagen alternatieven en vochten het uit tot aan de Raad van State. Die veegde de bezwaren van de bewoners van tafel en de bouw mocht doorgaan.

Aanbesteding moest opnieuw
Aannemer Heijmans startte met de eerste werkzaamheden in 2017. In 2018 is het contract door TenneT opgezegd, omdat de aannemer zich volgens de netbeheerder niet hield aan de contractuele verplichtingen. De zoektocht naar een nieuwe aannemer werd gestart. Omdat te weinig partijen zich aanmeldden voor de klus om van de verplichte gezonde concurrentie te spreken, moest de aanbesteding opnieuw.

"Krabbendijke zegt nee tegen 380kV"
Tegen de komst van de lijn is veelvuldig geprotesteerd door bewoners van Krabbendijke. In 2014 plaatsen ze borden met "Nee, tegen 380kV". Dertig actievoerders, waaronder Josefien Allewijn, zetten zich in voor een ondergrondse lijn. Ze kijkt met gemengde gevoelens naar de start van de bouw "We hebben gestreden voor ons Zeeuwse landschap. We wilden de nieuwe lijn liever ondergronds. TenneT zei keer op keer met tijdsdruk te maken te hebben, waardoor dat geen optie was. Uiteindelijk begint de bouw nu drie jaar later dan gepland."

Volgens TenneT had het niets met tijdsdruk te maken. "Het waren voornamelijk technische redenen om de leveringszekerheid te garanderen, waarom wij liever niet ondergronds gingen. Een deel van de oude verbinding zal nu wel verkabeld (ondergronds) worden, zodra de verbinding Rilland-Tilburg gereed is", zegt woordvoerder Peggy Steenbergen.

Lijn vlak langs het dorp
De hoogspanningslijn loopt bij Krabbendijke dicht langs het dorp. "Er komt zelfs een mast in het water te staan, omdat hij anders niet ver genoeg van de huidige verbinding staat. Bizar dat daar toestemming voor is gegeven. Het eiland waar hij op komt te staan zorgt ook nog voor stankoverlast. Zeewier blijft er precies liggen op de rand en dat stinkt tot in het dorp", zegt Allewijn.

Ze heeft zich neergelegd bij de komst van de lijn. "Maar als ik erover nadenk dat als ik hier straks met de hond loop, van het landschap wil genieten en die lelijke palen zie. Dat vind ik echt heel jammer, ook voor de generaties na mij."

Deze zomer werden twee nieuwe aannemers gevonden: BAM en Switch. Zij nemen ieder een deel van de bouw van de lijn voor hun rekening. "We hebben er als team naartoe geleefd", zegt Lènart-Jan van der Ham van BAM. "Nu gaat er echt iets gebeuren. We zijn aannemer en willen iets maken, dus kom maar op!"

De hoogspanningslijn Borssele-Rilland wordt 48 kilometer lang. Er zijn 107 plaatsen waar twee (soms één) masten komen te staan. Het gaat in totaal om iets meer dan 200 'wintrackmasten'.

De nieuwe verbinding is nodig, omdat de huidige vol is. Er kan daarom geen onderhoud plaatsvinden en er is ook geen ruimte meer om nieuwe duurzame energie, van windparken op zee bijvoorbeeld, te vervoeren.

De komende tijd zal er vooral veel werkverkeer in de polders rijden. De eerste echte veranderingen in het landschap zullen we vanaf maart zien. Dan worden de eerste masten neergezet. Halverwege 2022 moet de hele verbinding staan.

salud
0
www.cobouw.nl/infra/nieuws/2020/06/he...

Heijmans en Krinkels-Van Gelder pakken vijfjarig contract wegenonderhoud

Rijkswaterstaat heeft het onderhoud aan de wegen in de regio midden-Nederland gegund aan Heijmans en de aannemerscombinatie Krinkels-Van Gelder. Bij de opdracht staat innovatie centraal.

Vanaf november 2020 zijn de aannemers verantwoordelijk voor het onderhoud van onder andere de wegen, het groen, de openbare verlichting en de verzorgingsplaatsen. Heijmans gaat het onderhoud aan het zuidelijke deel van de wegen in de regio Utrecht verzorgen. Krinkels-Van Gelder doet het noordelijke deel, in Flevoland.
buf
0
31-07-2020 5,94
03-08-2020 6,15
07-08-2020 6,18
10-08-2020 6,32
11-08-2020 6,52
13-08-2020 6,55
17-08-2020 6,57
18-08-2020 6,72
19-08-2020 6,88
20-08-2020 7,40
09-09-2020 7,67
10-09-2020 7,78
11-09-2020 7,85

Nog een paar weken en dan gaan we weer.
[verwijderd]
0
HEIJMANS VERLAAT DE ZEBRA

Onderwerp: BNP Paribas Markets
Categorie: Beleggingsideeën
Door Nico Bakker op maandag 5 oktober 2020
HEIJMANS verlaat de zebra
Wat is dit nu voor merkwaardige titel, zult u zich wellicht afvragen. Trouwe lezers van mijn columns en aanhangers van het Dashboard Beleggen zullen ‘de zebra’ direct herkennen: meerdere zwart-wit candles zijwaarts naast elkaar. Veelal een pauze op het veld als opmaat voor een nieuwe significante beweging. In dit geval een stap noordwaarts door de bulls op de dagkaart van Heijmans.

Een aantrekkelijke koopkans dus. Lees maar verder.

Actieve bodemstampers
De ondertoon op het korte termijn speelveld is gematigd positief. Geen overtuigend proces van hogere toppen en hogere bodems, dus geen mooie trendmatigheid, maar wel koersvorming boven een prima opkrullende SMA-lijn. Dat de bulls hun troefkaarten tot vandaag vasthielden blijkt enerzijds uit het kronkelende verloop van de RSI rond de 50-lijn en anderzijds uit de zebragrafiek.

Maar de bodemstampers komen in actie. Afgelopen vrijdag een Bullish Engulfingpatroon geplaatst, vandaag een poging om de zebra te verlaten met een +1 stand op de swingteller. En de NB Trade Indicator toont een groen staafje ter bevestiging.

Nieuwe bullenparade
Formeel gesproken, volgens de regels van het Dashboard Beleggen, gaat een Up-status van start, er zijn immers voldoende groene lampjes op het Dashboard die indiceren dat de bulls een parade kunnen starten die kan aanhouden tot aan de krap €8,00-zone. Daar zou de bovenlijn van een bandbreedte getekend kunnen worden, in de veronderstelling dat rond 7+ de onderlijn ligt. Anders gezegd, een opwaartse beweging van €7,00 naar €8,00 lijkt aannemelijk.

Koopkans

Een beweging van €7,00 naar €8,00 is relatief een rally van ruim 14%, ruim voldoende voor BNP Turbobeleggers die overwegen om de bulls een handje te helpen. Zij willen profiteren van de verwachte opleving en respecteren daarbij de randen van de genoemde trading range.

Turbo's
BNP Paribas Heijmans Turbo Long

BNP Paribas Heijmans Turbo Short
[verwijderd]
0

Een aantrekkelijke KOOPKANS volgens Nico Bakker. Profitmaker deelt deze mening en denk dat aandeel op korte termijn terugkeert nar een koersniveau van 7,70-8,00
[verwijderd]
0
HALLOO WAKKER WORDEN!

'Anders gezegd, een opwaartse beweging van €7,00 naar €8,00 lijkt aannemelijk", Volgens Nico Bakker!
salud
0
@Profitmaker:

www.youtube.com/watch?v=SrFRAcHFlV4&a...

Lijkt er meer op dat die Bakker eens een keer wakker wordt.
Wij zijn het al hoor, dus die update is net zo interessant als dat filmpje hierboven.
Heeft die Nico ook nagedacht over de arbitrage met TenneT in het verhaal?
Klein detail wat in de technische analyse even niet meegenomen word.
Kan dus zomaar zijn dat er rare verbuigingen in zijn lijntjes komen.
Maar Wij, ik Salud en mijzelf (dat is geloof ik ook de vorm waarin jij spreekt) hopen natuurlijk wel
dat meneer Nico gelijk heeft een keer (hij heeft ook gezegd dat de AEX naar 670 kon dit jaar).
Jelle Trader
0
quote:

salud schreef op 5 oktober 2020 16:58:

@Profitmaker:

www.youtube.com/watch?v=SrFRAcHFlV4&a...

Lijkt er meer op dat die Bakker eens een keer wakker wordt.
Wij zijn het al hoor, dus die update is net zo interessant als dat filmpje hierboven.
Heeft die Nico ook nagedacht over de arbitrage met TenneT in het verhaal?
Klein detail wat in de technische analyse even niet meegenomen word.
Kan dus zomaar zijn dat er rare verbuigingen in zijn lijntjes komen.
Maar Wij, ik Salud en mijzelf (dat is geloof ik ook de vorm waarin jij spreekt) hopen natuurlijk wel
dat meneer Nico gelijk heeft een keer (hij heeft ook gezegd dat de AEX naar 670 kon dit jaar).
Geweldig! Salud for president! Ben het roerend met je eens Salud. Heijmans had al lang en breed veel hoger moeten staan maar het lijkt wel of het nog even niet kan- en mag. Den Tennet Casus zou hier zomaar debet aan kunnen zijn, totdat,....Heijmans, parel uit Rosmalen, onbekend bij velen maar bemind bij 'de kenners'. Jelle koopt Heijmans op dips,....Dus NU nog niet!
salud
0
@Jelle Trader: Read my lips.... Deze range tussen €7,20 en €7,40 die ik voorspelde tot Q3 is (tenzij Noord Korea) de zeer voorzichtige dip en blijft ondanks stikstof, PFAS, Covid-19, TenneT en doemdenkers als Joeparker :) tot op heden mooi liggen dus koop nou maar want als het nu nog omlaag gaat gaan we allemaal dood.
Jelle Trader
0
quote:

salud schreef op 6 oktober 2020 19:50:

@Jelle Trader: Read my lips.... Deze range tussen €7,20 en €7,40 die ik voorspelde tot Q3 is (tenzij Noord Korea) de zeer voorzichtige dip en blijft ondanks stikstof, PFAS, Covid-19, TenneT en doemdenkers als Joeparker :) tot op heden mooi liggen dus koop nou maar want als het nu nog omlaag gaat gaan we allemaal dood.
@Salud: Man naar m'n hart! Heijmans gaat 't doen, woningen tekort nu- en in komende perioden wordt aangepakt, infra welke sterk aan vervanging toe is, wordt vervangen. Innovatie, oplossingsgericht denken en handelen, Heijmans gaat dit tackelen.

Heijmans bied de oplossing voor de komende periode. De kennis en ervaring is er, geef hen het vertrouwen, dan komt alles zeker goed.
salud
0
@Jelle Trader: Is dan wel ff te hopen dat diegene die al die wonderschone werken die je ons voorspiegelt moet betalen zijn geldpers laat draaien.
En voor Heijmans één advies .... neem een klus die wat langer duurt niet voor een vaste prijs aan maar zorg dat de eventuele (hyper)inflatie door de opdrachtgever gecompenseerd wordt.
[verwijderd]
0
Gisterenavond was de Hollandse aandelenavond bij BNP Paribas. Het aandeel Heijmans werd daarbij als top 3 tip genoemd door Nico Inberg!
415 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 17,200
Verschil -0,120 (-0,69%)
Hoog 17,420
Laag 17,180
Volume 42.038
Volume gemiddeld 118.212
Volume gisteren 88.960

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront