Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Commisies groeien beter dan pensioenen etc in Den Haag!!!

25 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
jonas
1
www.telegraaf.nl/nieuws/1214223271/ka...

Stel ook direct voor weer een commissie in te stellen om die andere commissie in de gaten te houden en die Europese subsidieclub ook.

Wat een onzin weer! Waar wordt sodeju het geld nog verdiend in dit land? Dit gaat helemaal verkeerd met advies ci zus en zo of overleg orgaan of klankbordci of ander kletsorgaan.

Niet met alleen kletsen, maar met doen wordt geld verdiend

Dat weten ze buiten de Randstad en in bijvoorbeeld Rotterdam maar al te goed.

Groet, Jonas

PS Zo dat lucht op

jonas
1

Weinig reactie, maar het wordt weleens tijd de bezem te halen door allerlei commissies. HBO-, MBO-raad etc etc werkverschaffing voorral mislukte linkse politici. Niemand gelooft toch dat het onderwijs minder zou woren bij complete afschaffing van die Raden?

Zo zijn er meer raden en commissies die weg kunnen. Postcodelotterij afdracht moet ook fors omhoog en exstreem linkse Boudewijn Poelman moet niks zeggen hebben over subsidieverdeling richting zijn vriendjes. Dat valt anders meer democratisch te regelen!!

Groet, Jonas
kck
0
quote:

jonas schreef op 19 februari 2020 22:41:

Postcodelotterij
Zubzydye voor subversyve clubjens.Destructye.
50 meloenen per jaar nb

Lubbers gek op ngo's,toen 1994,we hebben t geweten.bah

Democratye?
2e kamer machteloos?

Denk?
jonas
1

KCK Klaas moet wel om je lachen. Weet dat je een prima kerel bent uit persoonlijk contact en je mooie dochter kon behoorlijk goed voetballen.

Nou je geniet gelukkig wel nog van het leven en dat is okay men!

Groet, Jonas
jonas
0
Klaas

Ik heb weer museumjaarkaart die ik een in de 3 jaar neem naast Rotterdampas. Ga eerst naar Zuid Afrika naar Zwarte vriendin 10 keer knapper dan die Sylvana Simons.

Daarna bij veilige thuiskomst gaan we saampjes naar Van Goghmuseum, het Rijks ofzo en wat hijsen bij De Zwart aan het Spui ergens nog echte droge ossenworst zoeken en/of iets anders in coffeeshop?

Wat denk je ervan?

Groet, Jonas
jonas
0

ALs Jonas premier was zouden zaken rechtgezet worden aangaande immigratie etc etc maar ook met volkomen zinloze MBO_raan, HBO-Raad etc. Werkverschaffing voor uitgerangeerde politici, maar eigenlijkoverbodig want die kennis moet er zijn op de ministeries.

Zou dus direct taakstellende opdracht invoeren voor ministers waarvan er al minstens 4 minder kunnen zijn en dus weg 2 mld op raden en en
adviesgedoe te kappen.

Daarnaast kan elke koe zien dat de Eerste Kamer en de Raad van State dubbel werk zitten te doen. Die afdeling bij de Raad van State is niet gekozen en kan er dus wel uit. Juridische kennis moet dan naar Eerste Kamer direct gekozen met minder uitgerangeerde politici.

Groet, Jonas

jonas
0

Ach er vallen miljarden weg te hakken en ook in de zorg. Niets geen gedoe met voortdurend gezwam en overleg maar werken in de zorg.

Neem als voorbeeld ik. Heb er geen last van nu, maar dan gaan 3 specialisten en 3 ander deskundigen een uur vergaderen. Dat is dus 3 keer zeg E 300 en 3 keer E 100. is E 1200 per uur en dan is er nog niks gebeurd. Dus daar moet de bijl in

Dan beter maar zeg 5 herniaklinieken in Nederland en met zeer zeer goed betaalde toponderzoekers en chirurgen ver boven Balkenendenormen die echt effectief zijn Beter dan al dat gepraat en gezwam.

In dit land moeten we dus gaan voor bestbetaalde kwaliteit met hoge eisen in het onderwijs en dus niet dat voortdurende afzwakking van normen in het onderwijs. Dat onderwijs holt hard achteruit dankzij al die zgn onderwijsdeskundiege die alleen maar er een zooitje van hebben gemaakt.

Beter is die onderwijskundigen eruit te flikkeren en normen te handhaven. Stel 1000 eruit en besparing 100.000 per lullekoeker is dat toch mooi 100.mln en daarvoor haal je dan echte topwetenschappers en topchirurgen binnen tegen zeg 2 ton per stuk. Noe reken mar dat dat onze zorg een echte push geeft en als we die nieuwkomers het ook gezellig maken hebben we ook nog goed geïntegreerde blije landgenoten erbij.

Groet Jonas
jonas
0

Ben overigens voor echt kennis binnen halen en geen gezwam. Ga ik uit van top professoren hier halen en enige staf.

Dan 5 universiteiten en staf van zeg 10 veelbelovende top onderzoekers. Ga ik rekenen. Prof is dan 400.000 en 10 staf is tegen 100.000 1 mln. Ander kosten erbij en zeg 2 mln per top hoogleraar. Doen de keer 5 en dat is dus 10 mln en dan heb je wat. Morgen doen.

Helaas gebeurt het niet. Rutten gaat weer honderden miljoenen aan EU afgeven en zoiets simpels als ieder Nederlander met verstand wil en dat liever nog in tienvoud dus zeg voor 100 mln kan dan weer niet.

Ze zijn totaal de weg kwijt in Den Haag. Het is bijna niet te bevatten dat wereldje daar volkomen wereldvreemd. Heb je zo een politicoloog uit de provincie ene Jetten. Die kerel {of is het een zijtje?) doet dan zijn brilletje af en denkt dan nu zien ze mijn onbenul en totaal gebrek aan inhoudelijke kennis niet meer. En dan die D'66 Kaag die onder de lakens ligt met een PLO-er en die dan weer subsidie geeft. Onder lakens is best, maar moet ik voor die wip betalen?

Op zich al vreemd met die bekakte Kaag. Hoeveel jaren woonde ze in Nederland? Haar kinderen wonen ook elders. Typisch gevalletje wereldburger met geen indentificatie met de echte Nederlandse mensen

Groet, Jonas
jonas
1
Hier ook weer wanbestuur en ja dan komt die De Jonge met zijn zilverschoentjes uitleggen dat het erg is en dat hij begrip heeft bla bla bla. Opdonderen moeten ze dit hele kabinet. Kampioenbulderaars op elk vlak.

Onderwijs: ach we verlagen gewoon de normem? I de bijl in al die regeltjes van zgn onderwijskundigen ho maar! Wel de reden dat mijn dochter het onderwijs heeft verlaten

Immigratie, nou we doen het toch geweldig als kabinet top record qua binnenhalen bijstanders. Geweldig.

Eu-afdrachten? Kom mij Marc en die regelt wel even dat we meer miljarden dan de rest gaan betalen.

Klimaataccoord voor 0,08% effect en geen kernenergie inzetten. Gaat toch voort Groene Idioten

Stikstof of? Wat stond er in de partijprogamma's? Stond er: we leggen de bouw plat en de helft van de boeren gaan eruit? Waar en waar?

Ach zo kan ik wel even doorgaan. Eigenlijk wat ratachtig van de VVd, CDA, D'66
Maar goed we weten nu dat deze partijen staan voor halvering van de boerenstand en visserij en voor een effect van 0,08% op het klimaat. De burgers met honderden Euro's per maand willen opzadelen.

Zelfs zo en goeroe als Edje Nijpel probeert nog even zijn milieu lekke miljoenen te verkopen aan een sukkel die daar intrapt

www.telegraaf.nl/nieuws/1906881976/bu...
jonas
1

Weer wat nieuws uit ronddolend politiek Den Haag. Nu gaat de zgn Natuurbank van die lichtgewicht minister Schouten ons redden. Wat een onzin! Wat weten we eigenlijk van de natuur? Afgegaan op die zgn deskundigen die de ramp en dierenwreetheid in de Oostvaartse Plassen veroorzaakten? En nog steeds menen dat met uitzetting van wat uilen ofzo hun idiotie wel het pearadijs was geworden?

Nee, nee was het in de Volkskrant met uitzetting van wat vogels was het allemaal goed geweest volgens de bedenker van dit plan. Noem geen naam want veroordeel ook sterk elke bedreiging aan zijn adres. Dat soort types: oppakken en 20 jaar in de de cel op water en brood. Niet dus die natuurman maar die bedreigers.

Het wordt trouwens tijd om die doorgedraaide volkomen ongeschikte Schouten de laan uit te sturen

"Onderdag bleek tijdens een Kamerdebat dat het plan in stilte gesneuveld is. Minister Schouten (Landbouw) gaf na vragen van VVD-Kamerlid Harbers aan dat de noodwet niet meer nodig is.

Schouten presenteerde woensdag namelijk een nieuw plan: de natuurbank. Dit moet een soort fonds worden waar geld in wordt gestopt als compensatie voor natuurschade. Het fonds wordt weer aangewend om natuur elders te versterken. De natuurbank moet nog worden uitgewerkt, maar maakt volgens de CU-bewindsvrouw een noodwet overbodig.

„We kunnen het regelen via de natuurbank”, zei Schouten in het debat. „Dat gaan we wel in wet- en regelgeving vastleggen.”

Wat een blamage die vrouw. Op landbouw waren er ministers als Mansholt, Jan de Koning en Brax. Dat waren kanjers voor het verval dat bij Brinkhorst begon en nu met Schouten helemaal in de diepste put zit.

Groet, Jonas

objectief
0
quote:

jonas schreef op 20 februari 2020 13:13:

Weer wat nieuws uit ronddolend politiek Den Haag. Nu gaat de zgn Natuurbank van die lichtgewicht minister Schouten ons redden.

Wat een belediging voor deze excellente bewindsvrouw die de extreme moed geeft om het CO2 probleem aan te pakken, wetende dat half Nederland alles bij het oude wilt laten bij gebrek aan flexibiliteit.
Als voorbeeld de boeren: eindeloze subsidieput; in 1e instantie om de voedselvoorziening te verzekeren en nu al jaren een overproductie van hier tot Tokio, met enorme negatieve gevolgen, en nog steeds moeten er miljoenen naar deze sector.
jonas
1

Typisch dom D'66, CU gezwets. Komt er op neer.

1. Schaf de boeren stand af. Gevolg meer dierenmishandeling in het buitenland en voedselprijzen hier plus 50%

2. Visserijsector ook al niet goed: doe maar weg.

3. Schiphol gooien we dicht en huppessekee weer 300.000 kerbij.

4. Hoogovens morgen dicht en hup er weer 10.000 bij.

5 En ja natuurlijk zoveel mogelijk geld naar Brussel met die D'66 ambtenaren die lekken hun zakken daar vullen.

En gij Brutus zgn Objectief???

Groet, Jonas

PS en dan dat walgelijke moreel verwerpelijke gedoe van D'66 met het instellen van een soort beroep van zelfmoordhelper om de oudjes weg te krijgen. Zelfs D'66 Paul Schnabel nam afstand van die volstrek immorele idiotie.

Moet je voorstellen: hallo meneer ik ben Ria uw zelfmoord begeleider en heb er al 1000 gedaan dus meneer dat zal wel lukken gaat U maar liggen en ik geef een prik en het is voor elkaar.
objectief
0
quote:

jonas schreef op 20 februari 2020 14:10:

Typisch dom D'66, CU gezwets. Komt er op neer.

Nee, het is dom alles bij het oude te laten.

1) Boeren produceren veel te veel; je kunt niet alles bij het oude laten.
2) Vissers bevissen clandestien de wateren van onze buurlanden en overtreden
regelmatig de maximale hoeveelheden.

etc.etc. De politieke partijen D66 en CU doen waarvoor ze gekozen; het landsbelang behartigen (en niet net als de VVD en CDA hun kop in het zand steken; zie Noord Brabant: kiezersbelang prevaleert boven de gezondheid)
jonas
0

Nou dan schaffen we die boeren toch af? Veel beter voor de dieren in Azië etc.
Wat een onzin alsof al onze vissers crimineel zijn.

Het slaat werkelijk nergens op Objectief. Is het landsbelang om de visserij en de landbouw af te schaffen? Die Carola Schouten bakt er trouwens al helemaal niks van en is zo dom als het achtereinde van een koe, maar goed die koeien moeten dat ook van jou weg.

Groet, Jonas
jonas
0

Objectief in jouw toekomstperspectief moeten de boeren en de vissers eraan. Je vergeet nog de bouwers waar jouw geliefde vriendinnetje uit Brussel Van Veldhoven de zaak ook stil wil leggen. Ales wenst D'66 stil te leggen behalve ons geld naar Brussel en de voortdurende immigratie van kanslozen.

AMSTERDAM (AFN) - Het is voor bouwbedrijven niet mogelijk om van de ene op de andere dag stikstofloos te bouwen. Bouwmachines die nu nog op fossiele brandstoffen draaien, zijn niet snel te vervangen door elektrische alternatieven. Mede daarom is er een overgangsfase nodig voor bouwers om zich aan te passen aan strengere stikstofregels, vindt topman Ton Hillen van bouwbedrijf Heijmans.
"We zijn het ermee eens dat we de stikstof moeten terugdringen, maar we moeten voorkomen dat je haakse bochten gaat nemen", zei hij in een toelichting op de jaarcijfers van Heijmans. "Iedereen zegt dat het allemaal met elektrisch materieel moet, maar dat kan niet een, twee, drie."

De bestuursvoorzitter wijst erop dat de reeds aangeschafte machines een enorme post op de balans zijn. Het is volgens hem financieel onverantwoord om die direct van de hand te doen. Bovendien is de ontwikkeling van elektrisch materieel nog nauwelijks op gang gekomen omdat er alleen in Nederland en Noorwegen zoveel aandacht is voor stikstof, aldus Hillen.

Een verantwoorde overgangsfase zou volgens Hillen "zomaar tien jaar kunnen duren", maar ook vijftien jaar. "Vang me niet op de jaren. Maar binnen zo’n periode kun je stappen zetten naar meer elektrisch materieel."
De stikstofproblematiek werd vorig jaar urgent voor bouwers. De Raad van State verklaarde het Nederlandse beleid om kwetsbare natuurgebieden te beschermen tegen stikstof ongeldig. Veel bouwprojecten kwamen stil te liggen. Noodmaatregelen van de regering om een terugval in de bouw te voorkomen, zijn volgens Heijmans niet voldoende.
esponsord door Centraal Beheer"

jonas
0

Even back to reality voor de luchtfietsers in GL, D'66 en VVD, CDA met dat idiote klimaat en natuurgedoe en met dat van het Gas Af. Neem dat laatste alleen al. Canedese bomen hier verbranden is blijkbaar dan wel natuurvriendelijk! En ja de halve Noordzee volzetten met windmolens hoger dan de IJffeltoren is goed voor de ecisfeer en dan de vogels die in die wieken vliegen? En ja die geweldige warmtepompen met al die herrie en toch koude als het echt koud wordt.

Nederland zou zijn gediend met niet immigratie, maar met grootschalige emigratie van D'66-ers en GroenLinksers en VVD-ers en types als Silvane en Poelman.
objectief
0
quote:

jonas schreef op 20 februari 2020 15:08:

Even back to reality voor de luchtfietsers in GL, D'66 en VVD, CDA met dat idiote klimaat en natuurgedoe en met dat van het Gas Af.
De aap komt uit de mouw; het duurde even maar daar was ie eindelijk; het immigratieprobleem van de neo-racisten!!!
Terug naar de Middeleeuwen en slavernij??
jonas
1

Objectief wat zit je te zwammen? Ik heb een zwarte vriendin in Afrika. Zal ik racist zijn? Waarom? Je ziet immigratie als probleem dus. Ach als het om hele slimme mensen voor een ASM gaat is dat alleen maar mooi.

Leg mij eens de voordelen uit van massa-immigratie van mensen die voor80 % naar de bijstand gaan? Leg mij eens uit dat je mensen zou moeten importeren uit islamitische landen die vijandig zijn aan scheiding kerk en staat, vrouwen als ding behandelen en homo's van hoge gebouwen willen gooienL

Leg het me eens uit!

Groet, Jonas
jonas
0

Dat je niet aangeeft hoe D'66 zaken wilt opbouwen, begrijp ik Objectief want ze willen eigenlijk van alles BEËINDIGEN. Boeren weg, Vissers weg, bejaarden weg. Alleen dan wel zoveel mogelijk kansloze buitenlanders er dan wel weer in.

Dergelijke D'66 flauwekul neemt bijna niemand meer serieus. Zelf maak ik me meer zorgen over het Nederlands Eltal en over het paard getilde spelers. Die Bergwijn blijkt ook al een grote zak en kan je wel missen als kiespijn

Kom je toch bij Huntelaar in de spits of 1 van de jonge AZ-ers als ze tenminste niet zo gek doen als over het paard getilde Bergwijn

"Volgens Omroep Brabant scheurde Bergwijn in de nacht van 8 op 9 augustus met zijn auto over de Boschdijk in Eindhoven, waar hij een snelheid van 147 kilometer per uur aantikte. Op die weg geldt een maximumsnelheid van wisselend 50 een 70 kilometer per uur en dus werd de 22-jarige aanvaller staande gehouden.

De strafzaak kon donderdagochtend niet worden behandeld, omdat niet zeker is of de voetballer de dagvaarding heeft ontvangen. Bergwijn maakte afgelopen winterstop namelijk een transfer naar de Spurs en woont inmiddels in Londen.

Rijontzegging

Omdat de zaak nog niet inhoudelijk is behandeld wil het Parket Centrale Verwerking OM (CVOM) niet op details ingaan, maar een persvoorlichter kan wel aan De Telegraaf bevestigen dat Bergwijn meer dan 30 kilometer te hard heeft gereden op een weg waar een maximumsnelheid geldt van 70 kilometer per uur.

„Dat is ook de reden dat de zaak voor de rechter komt, want dan valt het onder het strafrecht”, zegt de woordvoerster. „Er kan een forse geldboete worden geëist en ontzegging van de rijbevoegdheid voor onbepaalde periode.” Binnenkort zal er een nieuwe zitting worden gepland, waarna Bergwijn opnieuw een dagvaarding zal ontvangen.

De avond vóór Bergwijns dollemansrit speelde hij met PSV in Noorwegen tegen Haugesund. In het met 0-1 gewonnen Europa League-duel scoorde de negenvoudig Oranje-international het enige doelpunt."

Groet Jonas

PS Wijnalbum moet er natuurlijk altijd in en De Light en Frenkie. Die bewiekerookte speler achter van Liverpool achter heeft eigenlijk in Oranje weinig laten zien dus kan wel thuisblijven. Over rest zit ik nog wat na te denken, maar het is lastig. Babel, Promes? Win je daar de oorlog mee?
jonas
0

Kijk hier kwam die van Objectief. Bij gebrek aan argumenten wordt het dan de racisme kaart. Zo zielig mij dan in die hoek te drukken.

"De aap komt uit de mouw; het duurde even maar daar was ie eindelijk; het immigratieprobleem van de neo-racisten!!!
Terug naar de Middeleeuwen en slavernij"

Wat een niveau en onbenul bij en van Objectief! Ben niet een naar de politie loper, maar hij beschuldigt mij wel van discriminatie. Hufterig gedrag onder het mom van Gutmensch zijn, is dat

Zo zielig en kinderachtig. Heb je geen argumenten en te weinig verstand of echte inzet dan ga je blerren: ander is racist! Grote kerel ben je Objectief, maar wel een laffe.

Groet, Jonas
25 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront