Alfen « Terug naar discussie overzicht

Alfen 2020 >

10 Posts
pharmaceutje
0
Ze zijn al heel goed van start gegaan met een mooie koersstijging en een bank et een koersdoel van
€ 80,-. Wat wl een Alfenbelegger nog meer? ;-)
voda
0
Alfen sluit nieuw contract met Enexis Netbeheer

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Alfen NV
21,75 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Alfen heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met Enexis Netbeheer voor het leveren van transformatorstations. Dit maakte Alfen woensdag voorbeurs bekend zonder financiële details te verstrekken.

De levering markeert een volgende stap in de verdere voorbereiding van het elektriciteitsnet op de energietransitie, aldus Alfen.

Alfen werkt naar eigen zeggen al decennia samen met Enexis.

Het betreft een contract van in eerste instantie vier jaar, maar deze kan met nog eens vier jaar worden verlengd.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Margin Call
0
Het voelt voor mij meer als een mager nieuwsbericht om deze shuffle meer fundament te geven. Zien we hier werk in voorbereiding voor een emissie?
Erieperie
0
Dat is dan wel n erg grote stijging in zo’n korte tijd voor een emissie.
Denk dat steeds meer mensen de positie in de markt van dit bedrijf beginnen in te zien en daarmee de potentie (ofwel waarde)
Mooi groeiaandeel!
pharmaceutje
0
quote:

Erieperie schreef op 15 januari 2020 21:48:

Dat is dan wel n erg grote stijging in zo’n korte tijd voor een emissie.
Denk dat steeds meer mensen de positie in de markt van dit bedrijf beginnen in te zien en daarmee de potentie (ofwel waarde)
Mooi groeiaandeel!
Geheel mee eens. Dit wordt voorlopig weer zo'n beurspareltje
Vocht
0
Dividend Collector
0
Is Alfen nog koopwaardig op deze koers in jullie ogen? Ik had ze destijds rond 13 euro en toen verkocht, helaas. Uiteraard zit er nog veel groeipotentieel in, maar ben toch terughoudend na deze geweldige stijging.
[verwijderd]
0
Voor lange termijn zou ikhet wel durven instappen, ik hoop morgen weer de oude top te zien, of anders later aankomende week.
Nuchtere Kijk Op
1
Lastig, moeten we nog kijken in welk forum we schrijven ook ;-) 2020 aanhouden?

quote:
boll schreef op 22 jan 2020 om 12:09:

[...]

Als men die maatregelen gaat nemen ligt heel Nederland economisch op zijn gat en met die windmolens ga je t ook niet redden.
Je vergeet dat dit alles een prijskaartje heeft en ik weet waar dat kaartje terecht komt,de burger en dan vooral de middenklasse en die heeft al lang zijn buik vol van Rutte en consorten m.b.t. de klimaathysterie.
Deze burger heeft geen knaken meer voor zo n electrische pispot en gisteren las ik dat het prijsverschil per km. gigantisch is t.o.v. een Golf diesel.

Als in China iedere week een nieuwe kolencentrale uit de grond wordt gestampt en men in India het afval massaal dumpt in rivieren doen wij het zo slecht nog niet.Die burger met gezond verstand waar jij naar reflecteert weet dit ook en wat dat aangaat staat de overheid ook met zijn rug tegen de muur met de verkiezingen in aantocht.Impopulaire maatregelen zorgen voor impopulaire verkiezingsuitslagen en dan is het over met die hele energietransitie.
----------------------------------------------------------------------

Sorry Boll, je gebruikt oud of fake nieuws denk ik. China is juist het meest vooruitstrevende land ter wereld op dit gebied. China investeert elk jaar zo'n 100 miljard dollar in hernieuwbare stroom, en daarmee is het land veruit de grootste op dit vlak.

China geeft per 1 januari 2020 geen subsidie meer aan grootschalige projecten met zonnepanelen. Vanaf dat moment moeten zonneparken (ook op de daken van overheidsgebouwen) op eigen benen kunnen staan. Er is geen land ter wereld die in zo'n korte tijd zoveel hebben bereikt in juist deze energie transitie.

Een Zweeds bedrijfje die in China zelfs op dit gebied goede zaken doet groeit ook lekker door (SOLTECH ENERGY SWEDEN). Daarom, voor de wat langere termijn zijn bedrijven als Alfen, Sif, noem ze maar op, i.i.g. werkzaam in groeimarkten.
10 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 17:36
Koers 37,940
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 42,820
Laag 37,530
Volume 1.227.195
Volume gemiddeld 257.710
Volume gisteren 1.227.195

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront