Tomtom eerste kwartaal 2020...

1.539 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
NewKidInTown
0
quote:

Plein777 schreef op 30 januari 2020 10:07:


En ben je al terug gebeld ?????

Niet zo ongeduldig, ze zijn vast hartstikke druk daar met het "onderhouden van de relatie met investeerders".

En een beetje onzekerheid is ook niet erg, even afhankelijk van of je wilt kopen of verkopen. Ik kan je eventueel wel wat voorbeelden geven, je zegt het maar.
Optiebelegger
0
quote:

Optiebelegger schreef op 30 januari 2020 09:11:


Hebben jullie enig idee op welke manier Tomtom profiteert van de winst van Microsoft Azure Maps ? Zijn hier financieele gegevens over ? Lijkt met wel nuttig dit te weten.

Ik was er al bang voor dat niemand hier een goed antwoord op heeft.
viermeiden
0
[quote alias=Eva1960 id=12084239 date=202001301227]
Baidu en TT global coverage.
twitter.com/Baidu_Inc/status/95051800...

Hallo Eva,

melding van: 1:02 a.m. · 9 jan. 2018·

viermeiden
NewKidInTown
0
Wat een lage omzet vandaag, was gisteren om deze tijd een stuk meer, meen ik me te herinneren. Weinig verkopers dus, denk ik.
Eva1960
0
Das lang geleden wie weet wat baidu nog brengt de komende dagen...


quote:

viermeiden schreef op 30 januari 2020 12:36:


[quote alias=Eva1960 id=12084239 date=202001301227]
Baidu en TT global coverage.
twitter.com/Baidu_Inc/status/95051800...

Hallo Eva,

melding van: 1:02 a.m. · 9 jan. 2018·

viermeiden

Erg chebbi
0
Kuiken
2
Bron FD:


38 min Sandra Olsthoorn
TELECOM
Eerste telefoon Huawei zonder Google-apps in februari te koop
Huawei advertentie in Londen vorig jaar. Eind februari is de eerste telefoon van Huawei zonder Google-apps in Nederland verkrijgbaar.
Huawei advertentie in Londen vorig jaar. Eind februari is de eerste telefoon van Huawei zonder Google-apps in Nederland verkrijgbaar.Foto: Tolga Akmen/AFP
Eind februari is de eerste telefoon van Huawei zonder Google-apps in Nederland verkrijgbaar. Dat maakte het Chinese telecombedrijf donderdag bekend.
Als gevolg van het handelsconflict tussen China en de Verenigde Staten heeft Huawei geen toegang meer tot producten van Amerikaanse leveranciers, waaronder ook Google's Androiddiensten. Op de nieuwste telefoonmodellen ontbreekt daardoor bijvoorbeeld de Google Playstore, waar gebruikers applicaties kunnen downloaden, en Google Maps. In plaats daarvan krijgt de gebruiker apps en diensten die voor Huawei zijn ontwikkeld.
Het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de Mate Pro 30, zal voorlopig slechts in één winkel verkrijgbaar zijn, vertelt een woordvoerder van het bedrijf. In die winkel, de Mediamarkt bij de Amsterdam Arena, is de telefoon ook alleen te koop na contact met een medewerker. 'We willen zeker weten dat de klant wel weet wat hij koopt', zo stelt de winkel.
Niet voor grote publiek
Door het ontbreken van belangrijke apps waarvan consumenten verwachten dat die standaard op een telefoon zitten, is de Mate Pro nu eigenlijk niet bedoeld voor het grote publiek in Europa, erkent de woordvoerder. 'Maar we denken dat een speciale doelgroep van mensen met interesse in technologie de telefoon wel interessant zal vinden.'
In thuisland China hebben de Huawei-telefoons al jaren eigen apps en diensten (Huawei Mobile Services, HMS), maar in de rest van de wereld waren deze altijd uitgerust met de diensten van Google. Het bedrijf gaat er nu vanuit dat het ook in de toekomst geen toegang tot Google meer zal krijgen en investeert daarom fors in het verder ontwikkelen van HMS.
NewKidInTown
0
29 januari 2020 23:44
Diegenen die nog willen uitbreiden, zullen waarschijnlijk lager kunnen dan vandaag.

quote:

NewKidInTown schreef op 30 januari 2020 09:19:


Ik kan me voorstellen dat daghandelaren redeneren: even wachten totdat daglaag nog wat scherper gezet wordt, en dan erin voor een ritje tot duidelijk boven de 10. Lijkt me wel een plausibele gang van zaken.


Iemand nog iets gehad aan mijn "verwachtingen" en belangrijker nog: iets gedaan ?

Of vinden jullie het nog te vroeg / te hoog ?
Kuiken
1
PSA en Total maken samen accu's voor e-auto's
Gepubliceerd op 30 januari 2020 14:54 | Views: 278 | Onderwerpen: autoindustrie


PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Automaker PSA en olie- en gasbedrijf Total gaan samen accu's voor elektrische auto's bouwen. PSA's Duitse dochter Opel sluit daartoe een samenwerking met Total-dochter Saft. De twee bouwen in eerste instantie een fabriek in Frankrijk, later volgt ook een fabriek in Duitsland.
De Franse fabriek moet in eerste instantie jaarlijks accu's met een totale capaciteit van 8 gigawattuur gaan produceren, wat later wordt opgevoerd naar 24 gigawattuur. De Duitse fabriek, die in 2030 operationeel moet zijn, krijgt diezelfde capaciteit.
Met het hele project is zo'n 5 miljard euro gemoeid. Daarvan denken PSA en Total 1,3 miljard euro aan subsidies te kunnen krijgen.
Kuiken
0

Facebook onderuit op rood Wall Street
Gepubliceerd op 30 januari 2020 16:02 | Views: 117
Artikel
Reacties (1)
Gerelateerde instrumenten
Facebook 29 jan
223,23 +5,44 (+2,50%)

NY-DJ-Industrial Avg nov '18
0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met verliezen aan de handelssessie begonnen. Zorgen over de verspreiding van het nieuwe coronavirus drukken op het sentiment. Facebook speelde in de eerste minuten tientallen miljarden dollars aan beurswaarde kwijt, na een tegenvallend kwartaalbericht van het socialmediabedrijf.
De Dow-Jonesindex stond na een klein half uur handelen 0, 2 procent lager op 28.679 punten. De breed samengestelde S&P 500 ging 0,3 procent omlaag tot 3262 punten en techbeurs Nasdaq verloor 0,2 procent tot 9261 punten.
Facebook stond 6,2 procent lager, na een verlies van bijna 8 procent bij de openingsbel. Dat percentage staat gelijk aan circa 50 miljard dollar aan beurswaarde. Uit kwartaalcijfers bleek dat de kosten voor bijvoorbeeld de aanpak van nepnieuws aanzienlijk toenemen. Ook groeide de omzet in het vierde kwartaal in het laagste tempo in de geschiedenis van het bedrijf.
Microsoft
Softwarereus Microsoft kreeg juist wel de handen op elkaar van beleggers. Het concern won 3 procent na de presentatie van goede resultaten, met name dankzij succes met clouddiensten. Fabrikant van elektrische auto's Tesla won 10,6 procent na zijn tweede kwartaal op rij met winst en een recordomzet voor het bedrijf.
Cruisemaatschappij Carnival ging 2,6 procent onderuit. Een cruiseschip van Carnival met ongeveer 6000 passagiers ligt vast in een Italiaanse haven, omdat twee Chinese passagiers aan boord mogelijk zijn besmet met het coronavirus.
NewKidInTown
0
TT vrijwel in lijn met de AEX, meestal gaat TT versterkt mee. Valt nogal mee dus, wie weet heeft die TIEN rond toch wel betekenis en niet alleen voor conspiracy-denkers.
NewKidInTown
0
quote:

Dutchy Ron schreef op 30 januari 2020 17:25:


youtu.be/jSTYN3mPeec

Mensen op straat wordt gevraagd of Huawei overleeft met TT

Mooi man, "experts" op straat vragen. Zelfs hier weten ze het niet zeker, tenminste ik niet.

Geen verkeerde dag vandaag, slechts 1 tx gedaan. Nu 3 posities waarvan 1 in de min en dus 2 in de +. Denk dat ik er eentje nog wegdoe vanavond als ik er genoeg voor krijg, kan ik nog even naar de budget-super.
JIBA
1
quote:

NewKidInTown schreef op 30 januari 2020 17:45:


[...]
Mooi man, "experts" op straat vragen. Zelfs hier weten ze het niet zeker, tenminste ik niet.

Geen verkeerde dag vandaag, slechts 1 tx gedaan. Nu 3 posities waarvan 1 in de min en dus 2 in de +. Denk dat ik er eentje nog wegdoe vanavond als ik er genoeg voor krijg, kan ik nog even naar de budget-super.


Waar is dat eigen draadje van jou eigenlijk? Dat was toch een geweldige oplossing?
tatje
0
quote:

Dutchy Ron schreef op 28 januari 2020 21:05:21-01-2020

Optio3 Bring Microsoft Azure Cloud en Maps Azure op commercieel vervoer Vloten

Optio3 kondigde een geïntegreerde Microsoft Azure ivd en Optio3 operaties op afstand bewaken oplossing voor commercieel vervoer, motor coach en doorvoer vloten. Optio3 gebruikt al Azure Maps en Azure Cloud en is op zoek naar het gebruik van de Microsoft Connected Vehicle Platform. De initiële focus ligt op het bedienen van de aftermarket tractor, aanhangwagen, vrachtwagen, bus, bestelwagen en touringcar markt van de bestaande vloot voertuigen. Deze samenwerking is de natuurlijke uitbreiding van Microsoft en Optio3 toetreding tot de Smart Transportation Raad, waarvan de missie is om de activiteiten remote operations management productontwikkeling orkestreren over OEM's, om open standaarden te pleiten, en om hulp te OEM's leveren gestroomlijnd en meer krachtige oplossingen aan de vloot eigenaren en exploitanten tegen een lagere total cost of ownership.

Microsoft kondigt nieuwe mogelijkheden voor Azure ivd Central

“MCVP combineert meer dan veertig Microsoft Azure Services in een eenvoudig en gemakkelijk naar het platform, die helpt bij het Rapid Application Development voor verschillende use cases om unlock gegevens in ivd voor de Automotive / Transport segment gebruiken,” zei Sri Chandrashekar , CEO en co- oprichter van Optio3. “Optio3 is enthousiast om te combineren Microsoft Azure Maps, Azure Cloud en MCVP, deel uitmaken van de Azure ecosysteem, en oplossingen voor onze klanten.”

Tara Prakriya , General Manager, Azure ivd Mobiliteit en Connected Vehicles, Microsoft Corp. zei: “Microsoft wordt vaak benaderd door grote commerciële vervoer vloten met betrekking tot gebruik te maken van Microsoft Azure Cloud, Maps Azure en Microsoft Connected Vehicle Platform (MCVP) voor hun bestaande voertuigen . Wij zijn blij met deskundigheid Optio3 in het specifieke use cases in verband met vracht vervoeren, pendelen, en doorgeleiding uit dat ons aanbod te verdiepen om deze zakelijke klanten.”Altijd krenten, dat kan niemand, maar jij vindt ze vaak.

Maar waardeer jouw zoektocht zeer.

Microsoft wordt vaak benaderd door grote commerciële vervoer vloten met betrekking tot gebruik te maken van Microsoft Azure Cloud, Maps Azure en Microsoft Connected Vehicle Platform (MCVP) voor hun bestaande voertuigen.

Azure maps effectively Tom Tom
MCVP, Tom Tom significant en prominent.

Voor mij met de cijfers van Microsoft bepalend.

De koers is een speelbal :-)

Oh ja, niet happen :-).

NewKidInTown
0
Berichten hier over MSFT vind ik best wel ON-Topic wegens hun sterke banden met TT. MSFT doet het prima en zie ik ooit nog wel eens TT overnemen. Zijn waarschijnlijk al aan het "sparen" of aan het opbouwen belang, is mijn idee. Heb er geen enkel bewijs van, puur speculatie, common sense en logisch redeneren, dus pin me er niet op vast.
holenbeer
3
quote:

Knife Catcher schreef op 29 januari 2020 19:31:


[...]

waarom zou ik jou iets aan je neus hangen?
eerste week januari jaag je het halve forum de gordijnen in, drie of vier mensen geschorst, waarvan 1 per direct zijn lidmaatschap heeft opgezegd. Daarna wordt jij geschorst. Raad eens wie het eerst terug is?

ik voer geen verdere discussie met jou.

prettige avond allen

Messcherp!
1.539 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 apr 2020 17:38
Koers 7,125
Verschil -0,090 (-1,25%)
Hoog 7,240
Laag 7,005
Volume 546.367
Volume gemiddeld 828.397
Volume gisteren 682.106