AEGON DECEMBER 2019

390 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Wilbar
0
quote:

hartenaas schreef op 31 december 2019 18:51:


[...]

Wilbar, op oudejaarsdag moet een borreltje te veel op kunnen hoor.

Ja hoor, ben ik het helemaal mee eens. De champagne ligt al koud in de koelkast :)
En thuis dus de BOB drinkt mee.
2012 dewegomhoog
0
quote:

Wilbar schreef op 31 december 2019 17:56:


[...]Naar mijn bescheiden mening heeft het verleden genoeg bewezen dat U helemaal niet geinteresseerd bent in de visie van andere beleggers. U was/bent het per definitie niet eens geweest met de waarschuwingen en visie van andere beleggers hier op het Aegon forum, tenzij die visie helemaal overeenkwam met de uwe.


Ik heb daar inderdaad steken laten vallen.
Ik heb de dalende rente verkeerd ingeschat (wie had 5 jaar geleden wel kunnen vermoeden dat we negatieve rente zouden gaan hebben ).
En de onkunde van Alex dat heb ik echt helemaal niet verwacht.(miljarden zijn er door het putje gegaan met verkeerde hedge posities )
En onkunde met verkeerde computer modellen e.d. het is toch om te lachen.

Nogmaals als Aegon gemiddeld had gepresteerd waren mijn Callopties sky high gegaan.
Gelukkig heb ik er nog diverse met verschillende looptijden en hoop met die posities mijn verlies goed te maken.

Maar u hebt uw visie nog steeds niet vrij gegeven.
Wilbar
0
Ik heb Aegon voor het dividend rendement. En dat is, zoals ik hier vaker heb gezegd, prima. Als ik dat schrijf wordt dat door sommige personen hier graag verwart als zou ik zeggen dat Aegon het goed gedaan heeft. Dat beweert niemand hier (voor zover ik weet). Ik heb wel deze maand geschreven waarom IK vind dat Alex het over de hele periode niet slecht heeft gedaan. Daar zijn de SNS beleggers het wel mee eens, schat ik zo in. En ja, natuurlijk heeft Aegon het dit jaar niet goed gedaan als je kijkt naar het koersverloop. Maar dat interesseert me niet zo als ik per jaar zo'n 7 a 7,5% rendement maak op MIJN investering. Dat is voor mij het belangrijkste. En dat de koers nu 4,10 is maakt mij ook niets uit. Eerlijk gezegd is 4,10 nu beter dan 6,10. Dat zou namelijk leiden tot behoorlijk wat extra belastingafdracht via box 3. Ik vind een hogere koers pas interessant als ik mijn Aegon aandelen zou willen/moeten verkopen. En zover ben ik nog (lang) niet zolang ik 2x jaarlijks een aantrekkelijk dividend(rendement) opstrijk. En wat een ander doet met riskante(re) beleggingsproducten is geheel de verantwoordelijkheid van de belegger. En dan vrijwel dagelijks de CEO de schuld geven van alle financiële tegenvallers kan en mag maar het zou wel van zelfkennis en zelfinzicht getuigen als de eigen beleggingsfouten ook in een adem (of een tweede adem) worden meegenomen.
En tenslotte: Aegon is niet mijn enige aandelen belegging. Ik hoef ik niet zo nodig met Aegon 20% rendement per jaar te scoren (hoewel er moet de volatiliteit in het aandeel ook nog best flink wat te verdienen valt) Daar beleg ik niet voor; 10% (over de hele portefeuille) is ook genoeg maar daar gaan we dit kalenderjaar heel dik overheen.
2012 dewegomhoog
0
quote:

Wilbar schreef op 31 december 2019 19:25:


Ik heb Aegon voor het dividend rendement. En dat is, zoals ik hier vaker heb gezegd, prima. Als ik dat schrijf wordt dat door sommige personen hier graag verwart als zou ik zeggen dat Aegon het goed gedaan heeft. Dat beweert niemand hier (voor zover ik weet). Ik heb wel deze maand geschreven waarom IK vind dat Alex het over de hele periode niet slecht heeft gedaan. Daar zijn de SNS beleggers het wel mee eens, schat ik zo in. En ja, natuurlijk heeft Aegon het dit jaar niet goed gedaan als je kijkt naar het koersverloop. Maar dat interesseert me niet zo als ik per jaar zo'n 7 a 7,5% rendement maak op MIJN investering. Dat is voor mij het belangrijkste. En dat de koers nu 4,10 is maakt mij ook niets uit. Eerlijk gezegd is 4,10 nu beter dan 6,10. Dat zou namelijk leiden tot behoorlijk wat extra belastingafdracht via box 3. Ik vind een hogere koers pas interessant als ik mijn Aegon aandelen zou willen/moeten verkopen. En zover ben ik nog (lang) niet zolang ik 2x jaarlijks een aantrekkelijk dividend(rendement) opstrijk. En wat een ander doet met riskante(re) beleggingsproducten is geheel de verantwoordelijkheid van de belegger. En dan vrijwel dagelijks de CEO de schuld geven van alle financiële tegenvallers kan en mag maar het zou wel van zelfkennis en zelfinzicht tonen als de eigen beleggingsfouten ook in een adem worden meegenomen.
En tenslotte: Aegon is niet mijn enige aandelen belegging. Ik hoef ik niet zo nodig met Aegon 20% rendement per jaar te scoren (hoewel er moet de volatiliteit in het aandeel ook nog best flink wat te verdienen valt) Daar beleg ik niet voor; 10% (over de hele portefeuille) is ook genoeg maar daar gaan we dit kalenderjaar heel dik overheen.Helemaal niks mis mee , als ik in uw positie zat zou ik ook niet klagen.

Maar waarom zou je de CEO niet de schuld mogen geven voor de financiële blunders die hij heeft gemaakt?
Hij strijkt er toch een een mega salaris voor op.
Dat in tegenstelling tot de koers wel enkele malen over de kop is gegaan sinds zijn aantreden.


Maar genoeg gepost ik wens iedereen een prettig uiteinde toe.

En dit staat los van mijn beleggings- fouten
Werkbij
0
quote:

2012 dewegomhoog schreef op 31 december 2019 17:13:


[...]

P.S.

Binnen 2 jaar Aegon 50% omhoog.


Ik ga ervan uit dat hij verdubbelt binnen 2 jaar.


Jelle-43
0
Nog steeds goed gelovig. Aegon zal nooit maar ook nooit verdubbelen of 50% hoger staan binnen 2 jaar . Ik zie eerder dat er een overname komt en dat het van de hand gaat voor€5 en zeker geen €6 of meer
Bullwish
0
quote:

Jelle-43 schreef op 21 januari 2020 17:56:


Nog steeds goed gelovig. Aegon zal nooit maar ook nooit verdubbelen of 50% hoger staan binnen 2 jaar . Ik zie eerder dat er een overname komt en dat het van de hand gaat voor€5 en zeker geen €6 of meer

Nou, zo te lezen is Jelle-43 geen kenner. Hij heeft zich niet in Aegon verdiept. Domme stemmingmakerij. De Vereniging Aegon is hem onbekend, anders zou hij zoiets niet schrijven.
FORT1944
0
quote:

Bullwish schreef op 21 januari 2020 20:08:


[...]
Nou, zo te lezen is Jelle-43 geen kenner. Hij heeft zich niet in Aegon verdiept. Domme stemmingmakerij. De Vereniging Aegon is hem onbekend, anders zou hij zoiets niet schrijven.
Dit is geen stemmingmakerij , AEGON is een aandeel dat het niet doet bij de beleggers en die Vereniging AEGON doet ook niets aan de lage koers .
Stephan010
0
[quote alias=Bullwish id=12065971 date=202001212008]
[...]
Nou, zo te lezen is Jelle-43 geen kenner. Hij heeft zich niet in Aegon verdiept. Domme stemmingmakerij. De Vereniging Aegon is hem onbekend, anders zou hij zoiets niet schrijven.
[/quote


Maar Jelle-43 heeft wel gelijk. AEX staat op all-time high en Aegon zakt met de dag lager en lager.
Alleen dividend van Aegon is een plus maar voor hoelang ?
390 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 mrt 2020 11:55
Koers 2,324
Verschil -0,038 (-1,61%)
Hoog 2,409
Laag 2,226
Volume 4.299.110
Volume gemiddeld 16.798.277
Volume gisteren 20.533.685