Forum: Beter Bed » Beter Bed 2019 » Pagina: 41 | Eurobench.com

Beter Bed 2019

1.597 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 76 77 78 79 80 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
83M
0
quote:

keljans 123 schreef op 18 apr 2019 om 09:14:


de dagjesmensen zijn weer vertrokken


Tja, denk ook dat er mensen gister hebben gekocht met geleend geld in de hoop snel een klapper te maken. Nu moeten ze gedwongen verkopen.
NLvalue
0
Heren - zoals eerder gepost verwacht ik een omzet van minimaal 383 dit jaar (genoeg voor breakeven bij goede kostencontrole), 395 en de bruto marge fixen geeft een mooie plus. Een OK jaar. Denk dat 2019 een consolidatie jaar gaar worden.

John is in mijn optiek te optimistisch over de capaciteit en vaardigheden van zijn organisatie om de enorme hoeveelheid verandering die nodig is te absorberen en vorm te geven. Het gaat gewoon een aantal kwartalen duren voordat de organisatie getrained is, discipline terug is, moraal omhoog gaat in DACH, werkprocessen naar de nieuwe schaal aanpak omgezet zijn etc.

Het goede aan het persbericht is wel dat hij doorpakt. Nog extra winkelsluitingen in DACH, ik vermoedt meer discipline wanneer huurcontracten op t eind lopen. De GM van DACH die op een zijspoor gezet is - op de CMD werd t vrij duidelijk dat t niet de juiste man op de juiste plek was..

NLvalue
0
Geloof niet dat er veel shorters rondlopen meer rondlopen - die hebben de laatste 6 maanden geleerd dat de liquiditeit te laag is om niet klemgezet te worden.

Wel dubbeltjes arbitrage - 4,50 verkopen, 4,40 terugkopen - dat soort werk. Prima voor de liquiditeit , maak me daar geen zorgen om
Nuchtere Kijk Op
0
En toch is de grootste teruggang aan het minderen en denk ik dat BB het ergste gehad heeft. De winkelstraten veranderen. BB heeft zowel Digitaal als fysiek zijn verkoop lijnen. Die combi lijkt mij het best. Mensen blijven slapen, dus bedden en matrassen en aanverwante artikelen zijn er altijd nodig. Voor mij persoonlijk nog lange tijd te gaan voor ik me aankoopprijs BB aandelen (ooit?) zal terugzien, maar die liggen nu onder mijn BB matras ;-)
Jozias
0
Ik heb de afgelopen dagen artikels gelezen op het FD, naar John geluistert in Radio programma's, etc.. ik blijf er bij eind Juni weten we meer er is op strategisch niveau naar mijn mening een duidelijke draai gemaakt. Er werd altijd gekeken naar groei, nu wordt er weer gekeken naar of iets rendabel is. BB had dit gewoon nodig, er komt vast nog wel een crisis aan na deze lange periode van hoog conjectuur. BB is straks al vast voor bereidt, de koers gaat dan makkelijk oplopen tot weer boven de 10 euro mits er geen emissie komt. Dit lijkt ook niet te gaan gebeuren en dat is ook heel sterk, veel beursgenoteerde organisaties gebruiken dit te snel wanneer het even niet mee zit. BB niet! Koop bij vooral nu het kan!
sambaron
0
Ben net ingestapt op 4,40 en ben van plan om voorlopig aan te blijven als LT-aandeelhouder BB. Ik zat al ruim een jaar te loeren naar BB, maar elke keer weer opnieuw tegenvallers met ook steeds slechtere cijfers hebben mij weerhouden eerder in te stappen. Zie nu voor het eerst positieve veranderingen en ben van mening dat BB het keerpunt nu wel een keer te pakken heeft.
sambaron
0
sambaron
0
Denk ook niet dat ik slecht zal slapen van deze instap in mijn prima bedje van Beter Bed;-)
DeepSpaceHorizon
0
Geen dikke plus helaas maar een vette min. De verwachtingen waren ook te hoog gespannen. Wordt het weer lang wachten. Ach 3 maanden is ook zo weer om. Dan wordt duidelijk of de bankconvenanten haalbaar zijn. Het management ziet het kennelijk allemaal positief in.
sambaron
0
Het zou mij niks verbazen als we eind van het jaar gewoon op 7,50 staan. Afgelopen jaar zijn er veel kosten genomen en die gaan - volgens een oud spreekwoord - toch altijd voor de baten uit...
Bob777
0
Moet toegeven die knakker aan het begin van de week was wel een trendsetter 4,40 lijkt de bodem.
DeepSpaceHorizon
0
Wat andere posters hier ook al benadrukken: ja er is sprake van een behoorlijk stuk omzetverlies in Duitsland, maar een groot deel daarvan was omzet die je liever kwijt bent dan rijk, want die omzet was verlieslatend.
Ergens gaat dat omslagpunt komen, maar de hamvraag is of dat de convenanten het tot die tijd houden.
Dit jaar dus nog onzekerheid en daar houd de markt niet van.
Afgelopen jaar 200 miljoen afgeboekt aan beurswaarde, dat jaar daarvoor ook al 100 miljoen, terwijl als je 25 miljoen in het bedrijf steekt via een lichte emissie, de boel er weer een heel stuk beter voor staat. Geen gezeur met convenanten, en ook weer een betere mogelijkheid om het dividend in 2020 te hervatten. En mocht het echt snel gaan verbeteren op termijn een aandeleninkoop. Domme keuze van dit management. Tsja de grootaandeelhouders staan al op zo'n fors verlies en dan moeten we met de pet rond.... Flauwekul. Dat heet gewoonweg beleggersrisico, dat heb je voor zowel grootaandeelhouders als kleine aandeelhouders.
8ball
1
Zie op de agenda van de ava volgende week dat de CEO nieuwe opties krijgt, de oude met uitoefenprijs 13 euro komen te vervallen, daar gelooft dus niemand meer in bij Beter Bed, en hij krijgt 300.000 nieuwe met uitoefenprijs op huidige koers. Nu maar hopen dat hij de koers weer naar 8-10 euro getild krijgt, het echte probleem blijft Duitsland waar ze met ruim 800 winkeltjes net zoveel omzet draaien als in Nederland met 130 winkels, ik zie niet in hoe ze dit structureel gaan oplossen maar hoop op een eenmalige opleving.
Belegger85
0
Ik hoop dat ze niet teveel energie in DL stoppen t.k.v. NL. Zie liever dat ze DL terugbrengen tot max. 30 % vd omzet en een LFL van min. 3 % om tenminste de inflatie tegen te gaan. Daarnaast liever focus op expansie naar landen waar het business model van NL wel werkt (50 mio op 130 winkels). Denk aan schandinavische landen. DL was too little, too late en zie liever dat ze dat accepteren dan dat ze onnodig veel geld pompen in iets dat amper meer winstgevend te krijgen is. Als de duitser nu al terughoudend is om te kopen, hoe wordt dat dan als we direct weer in laag conjunctuur belanden?
1.597 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 76 77 78 79 80 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18-jul-19 17:35
Koers 1,786
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,842
Laag 1,750
Volume 107.323
Volume gemiddeld 112.303
Volume gisteren 107.323