Forum: Koffiekamer » Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur » Pagina: 245 | Eurobench.com

Klimaatdiscussie: opwarming aarde door mens of natuur

9.469 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 ... 470 471 472 473 474 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
haas
0
Van diesel (en benzine) naar gas
17/6 08:01

Willen we onze impact op het milieu verminderen, dan moeten we minder op benzine en diesel gaan rijden. Veel betere alternatieven zijn gas, waterstof en elektriciteit.
Die laatste twee komen met de nodige uitdagingen. Waterstof is op dit moment nog relatief lastig te maken en er is nog geen infrastructuur. Elektriciteit is in de stad fantastisch, maar momenteel is het slechts het verplaatsen van de vervuiling omdat we zeer vervuilende accu's gebruiken en nog amper groene energie.

De makkelijkste aanpassing is dus overstappen op gas.

In Nederland is dat echter pas gunstig bij heel veel gereden kilometers omdat de belasting voor gasrijders veel hoger is.
Een belachelijke zaak, want als overheid heb je aan CO2 afspraken te voldoen, maar degenen die schoon (op gas) rijden straf je ten opzichte van degenen die vuil op diesel en benzine rijden. Wat wil je als overheid nu eigenlijk?
We missen in Nederland nog altijd een overall energie visie. Die komt er onder het VVD premierschap ook niet.

Rutte ?? Hij houdt de boel voor de grote ondernemingen gaande en verder niets.
Henk Pal
1
Haas,
Gas, is in NL een vies besmet scheldwoord geworden. Dus op gas rijden gaat ‘m niet worden.
Veel beter zou t zijn als de auto verdwijnt en ook t vliegtuig.
Dus met ‘heel Nederland de GL trein in.
Ook dat gaat ‘ m niet worden want als 1ding nog heilig is, dan is het wel de auto.
Voor de man is het tenslotte n verlengstuk van de lul.
Dus t gaat eerst elektrisch, dan op waterstof en naar geavanceerde zonnedaken op de auto.

DeZwarteRidder
1
quote:

Henk Pal schreef op 17 jun 2019 om 11:36:


Haas,
Gas, is in NL een vies besmet scheldwoord geworden. Dus op gas rijden gaat ‘m niet worden.
Veel beter zou t zijn als de auto verdwijnt en ook t vliegtuig.
Dus met ‘heel Nederland de GL trein in.
Ook dat gaat ‘ m niet worden want als 1ding nog heilig is, dan is het wel de auto.
Voor de man is het tenslotte n verlengstuk van de lul.
Dus t gaat eerst elektrisch, dan op waterstof en naar geavanceerde zonnedaken op de auto.

Als Nederland onder water komt te staan, zijn alle CO2-problemen in een klap opgelost.........
Chiddix
0
We kunnen een meter(stijging zeewater) probleemloos aan. Smelt al het ijs(68 meter) geen man overboord want dan zoeken we een hoger plekje of we schaffen een woonboot aan.
DeZwarteRidder
0
quote:

Chiddix schreef op 17 jun 2019 om 15:20:


We kunnen een meter(stijging zeewater) probleemloos aan. Smelt al het ijs(68 meter) geen man overboord want dan zoeken we een hoger plekje of we schaffen een woonboot aan.

We kunnen in dat geval beter naar Groenland verhuizen.
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 17 jun 2019 om 15:28:


[...]
We kunnen in dat geval beter naar Groenland verhuizen.

Groen is een besmette term;) Dan liever op blauwzee met de boot;)
rationeel
0
Steden zijn begonnen met het gebruik van de term 'klimaatnoodzaak' om nieuwe belastingen te rechtvaardigen. Dit was het geval in de gemeenteraad van Guelph in Canada, waar ze een klimaatnoodsituatie aankondigden. Ze hebben toegegeven dat ze "al een actieplan hebben. Een zeer ambitieus, robuust en uitvoerbaar actieplan. We hoeven dat niet opnieuw te formuleren. "De woordvoerder vervolgde:" Wat we wel moeten zeggen, is naar mijn mening dat we het gaan financieren. Omdat een actieplan zonder financiering geen betekenis heeft en het geen uitkomst heeft en het zal niet succesvol zijn. "

Hier komt de nieuwe rechtvaardiging voor meer belastingen - "klimaatsituatie" - alsof een lokale stad daadwerkelijk het klimaat van de wereld kan veranderen.

www.armstrongeconomics.com/world-news...
rationeel
0
Politiek bedrijven door lokale overheden. Zoals Amsterdam ingaat tegen den Haag met het huizen verzorgen voor nota bene ILLEGALEN.

rationeel
1
Greenland glacier reverses stunned scientists, according to the Weather Channel. This is illustrating that everything is subject to a cycle. Many argue it is only temporary. But the winters have been getting colder for the past three years. As I have stated previously, this could be just a reaction of up to three years. If we see another cold winter next year, then we should expect this colder climate change into 2024/2025.

www.armstrongeconomics.com/world-news...
rationeel
1
In>>> Australië >>>zeiden de peilingen dat dit een >>>verkiezing>>> op het gebied van >>>klimaatverandering>>> zou zijn omdat de kiezers geconfronteerd werden met een>>> droogte>>> die zij beschuldigden van>>> menselijke oorzaken>>>. Tony Abbott, de voormalige premier, verloor van een onafhankelijke partij die campagne voerde voor deze kwestie. Er waren een paar andere nieuwe kandidaten die>>> klimaatverandering gebruikten>>> en ook wonnen. Niettemin hebben de mensen >>>tegen het hele klimaatveranderingsargument gestemd>>> en in een verrassingsoverwinning hebben de>>> conservatieven>>> gewonnen.

De verkiezingen voor de >>>VS 2020>>> lijken in dezelfde richting te gaan.>>> Klimaatverandering >>>zal een groot campagnekwestie in 2020 zijn. >>>Klimaatverandering>>> is de belangrijkste kwestie onder>>> Democratische kiezers,>>> volgens een nieuwe nationale opiniepeiling. Uit een enquête van de >>>CNN>>> bleek dat 82% van de geregistreerde kiezers die zich identificeerden als Democraten of Democratisch leunende onafhankelijken, klimaatverandering opsomden als een "zeer belangrijke" topprioriteit die ze graag zouden willen zien krijgen als een presidentskandidaat (zie de Hill). Tijdens de algemene verkiezingen van>>> 2016>>> heeft geen enkele journalist de presidentskandidaten>>> zelfs maar een debatvraag >>>gesteld over het onderwerp >>>klimaatverandering>>>. Naarmate de race van 2020 begint vorm te krijgen, lijkt het erop dat de Democraten vertrouwen op>>> bashing Trump>>> en>>> klimaatverandering>>>. Wat willen klimaatgemotiveerde kiezers echt? En hoe kan het probleem waarschijnlijk de race veranderen? >>>Willen ze echt het luchtverkeer beëindigen>>>? Willen ze mensen>>> dwingen elektrische >>>auto's te hebben? Misschien - tenminste de>>> VS.>>>

www.armstrongeconomics.com/world-news...
rationeel
1
Hoe krijg je de mensen zo gek? Daar zit toch wel een zeer succesvolle campagne achter. Laten die krachten zich eens inzetten om doelen te bereiken zoals populatie vermindering en wereld vrede een schonere omgeving aanplant van bomen.
rationeel
1
Op 11 maart 2011, toen een door de aardbeving teweeggebrachte tsunami de>>> kerncentrale >>>in Fukushima, Japan, beschadigde bondskanselier >>>Merkel >>>en haar kabinet dat kernenergie in Duitsland tot een einde moest komen. Het was een historische gebeurtenis en een historische beslissing (zie Der Spiegel ). De nieuwe groene deal van Merkel raakte snel verzand in de details van de>>> Duitse realiteit>>> en de onuitvoerbaarheid van het hele idee. De zogenaamde >>>Energiewende>>>, de verschuiving weg van nucleair ten gunste van hernieuwbare energiebronnen, was een groot project dat daar boven was met de>>> hereniging van Duitsland>>>. Na acht jaar wordt het>>> volledig mislukt>>>. De Duitse leiders in Berlijn engageerden zich voor een project. Ze introduceerden>>> wetten, decreten en richtlijnen>>> met een compleet gebrek aan coördinatie, waarmee opnieuw werd aangetoond dat de>>> overheid>>> niet in staat is om over >>>goede managementvaardigheden >>>te beschikken.

www.armstrongeconomics.com/world-news...
rationeel
1
www.armstrongeconomics.com/world-news...

Met alle hype over vervuiling en broeikasgassen produceert Duitsland nog steeds>>> elektriciteit door kolen te verbranden>>>. Duitse huizen zijn nog steeds afhankelijk van>>> olie- en aardgasovens,>>> en de straten zitten nog steeds vol met auto's die>>> diesel >>>verbranden toen ze op een keer dachten dat het>>> minder vervuilend was dan benzinemotoren>>>.;)

Europese autoconstructeurs lanceren>>> elektrische voertuigen>>> zoals die deze week te zien zijn op het>>> autosalon van Parijs>>> om hun reputatie als technologieleider te polijsten en te concurreren met >>>Tesla.>>> Maar ze doen dit ook omdat>>> EU-regelgeving>>> hen niet veel keuze laat. De Europese automarkt wordt langzaamaan opgeladen. De drijvende krachten achter elektrificatie zijn>>> EU-regelgevende agentschappen>>>, die steeds striktere beperkingen opleggen aan >>>koolstof- en stikstofoxideverontreiniging.>>> Het Europees Parlement heeft gestemd voor een vermindering van CO 2 met 20%emissies van nieuwe auto's en bestelwagens in >>>2025>>>, en een vermindering met 40% in>>> 2030.>>> De gekozen kamer van de EU verwierp het bescheidenere voorstel van de>>> Europese Commissie>>> om in 2030 met 30% te bezuinigen in vergelijking met 2021 emissieniveaus. Het plan van het Parlement bevat>>> boetes>>> voor autofabrikanten die niet aan de verkoopdoelstellingen voldoen, een belangrijk>>> beleidsinstrument>>> dat de Commissie na het >>>lobbyen door Duitse autofabrikanten van zijn voorstel had losgelaten.>>>

Aangezien het grootste deel van de elektriciteit wordt geproduceerd door>>> kolenovens>>>, lijkt het >>>gebrek aan coördinatie>>> en deze drang naar een nieuwe groene deal verre van georganiseerd te zijn en kan het een >>>enorme impact>>> hebben op de >>>Europese economie als geheel>>>. Niemand richt zich op de>>> verwarming van huizen>>> daarboven en de>>> windenergie die geen haalbaar alternatief biedt.>>>
rationeel
1
De kruik gaat zolang te water tot zij barst.
De totale gekte.

De mens is er toe in staat. Daar hoef je Duitsland toch niets over te vertellen?

Waar gaat de wal het schip keren?

De mensen met gezond verstand doen hun best, maar die worden verketterd:(
rationeel
1
Martin Armstrong:

I just returned from New York City, the armpit of the world since I never saw an apple tree there yet, and I had a very interesting meeting behind the curtain. I thought I would share this subject which they agreed I could go public on without names of course. Besides the fact that there is an understanding that this>>> entire Global Warming>>> scenario is >>>acknowledged nonsense for in real science>>> you debate whereas this agenda seeks to shut down any debate whatsoever, there has been a >>>geopolitical agenda>>> that has been going on which is also why>>> Trump has refused to join the club>>>.

There are those who were using this movement for geopolitical reasons trying to>>> oppress emerging markets which included China>>>. When I was in>>> Beijing back in 1997>>>, 95% of the people were on>>> bicycles>>>. Today, perhaps>>> 5% use bicycles>>> that noticed on the streets. There were far more people>>> riding bicycles in>>> Amsterdam>>> than in Beijing>>> based on just my>>> observations on my last trip to both places>>>. In just>>> 5 years>>>, China had poured more>>> concrete>>> into their>>> infrastructure>>> than the United States had poured since the >>>Great Depression>>>. Trying to>>> ban coal >>>was perhaps a covert move to try >>>to keep China from expanding.>>>

But it had other problems. >>>Angela Merkel>>> banned nuclear power after the >>>Japan nuclear disaster>>> yet this meant that Germany would>>> still be in a position to produce energy by coal>>>. In>>> Sweden>>>, they used the >>>Global Warming agenda to move to nuclear power>>>.

www.armstrongeconomics.com/world-news...

DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 18 jun 2019 om 12:21:


Martin Armstrong:

I just returned from New York City, the armpit of the world since I never saw an apple tree there yet, and I had a very interesting meeting behind the curtain. I thought I would share this subject which they agreed I could go public on without names of course. Besides the fact that there is an understanding that this>>> entire Global Warming>>> scenario is >>>acknowledged nonsense for in real science>>> you debate whereas this agenda seeks to shut down any debate whatsoever, there has been a >>>geopolitical agenda>>> that has been going on which is also why>>> Trump has refused to join the club>>>.

There are those who were using this movement for geopolitical reasons trying to>>> oppress emerging markets which included China>>>. When I was in>>> Beijing back in 1997>>>, 95% of the people were on>>> bicycles>>>. Today, perhaps>>> 5% use bicycles>>> that noticed on the streets. There were far more people>>> riding bicycles in>>> Amsterdam>>> than in Beijing>>> based on just my>>> observations on my last trip to both places>>>. In just>>> 5 years>>>, China had poured more>>> concrete>>> into their>>> infrastructure>>> than the United States had poured since the >>>Great Depression>>>. Trying to>>> ban coal >>>was perhaps a covert move to try >>>to keep China from expanding.>>>

But it had other problems. >>>Angela Merkel>>> banned nuclear power after the >>>Japan nuclear disaster>>> yet this meant that Germany would>>> still be in a position to produce energy by coal>>>. In>>> Sweden>>>, they used the >>>Global Warming agenda to move to nuclear power>>>.

www.armstrongeconomics.com/world-news...

Aanhangers van oplichter Armstrong vallen door de mand als goedgelovige onbenullen.
Jos2233
0
quote:

rationeel schreef op 18 jun 2019 om 11:41:


Greenland glacier reverses stunned scientists, according to the Weather Channel. This is illustrating that everything is subject to a cycle. Many argue it is only temporary. But the winters have been getting colder for the past three years. As I have stated previously, this could be just a reaction of up to three years. If we see another cold winter next year, then we should expect this colder climate change into 2024/2025.

www.armstrongeconomics.com/world-news...


Beste Irrationeel,
De opwarming van de aarde verloopt niet gelijkmatig. Vorig jaar was het in Nederland best wel warm, maar als jij de gehele dag rare berichtjes post zal jij daar wel niets van gemerkt hebben. Eigen waarneming is de beste die er is en is beter dan die rare selectief winkelende web sites welke jij aanhaalt. Ga naar buiten man, het is mooi weer!
rationeel
0
www.armstrongeconomics.com/world-news...

The other>>> covert agenda>>> only required the simple task of>>> following the money>>>. From the very beginning, the movement to>>> create nuclear power plants>>> funded the agenda of Global Warming to>>> clear the resistance>>> to move to what they were calling a “cleaner” form of energy.>>> The Trump administration has repeatedly vowed to help revitalize the nation’s nuclear power industry>>>, which has struggled to compete with>>> cheap renewables>>> and natural gas.>>> However,>>> he has been unable to get that through Congress.>>>

Meanwhile, the U.S. did agree to build>>> six nuclear reactors in India>>>, which has plans to massively>>> scale up its nuclear-power>>> program to meet the country’s growing>>> energy demands>> as it reduces emissions. There is no doubt that the Global Warming agenda has also begun as a means to>>> further the nuclear power industry in international markets.>>>

The compelling argument used to>>> convince>>> that the world must turn to nuclear power plants centers on the fact that it is>>> carbon-free energy>>> to stave off global warming. It’s not at all clear that renewables can do the job alone and the dream of>>> electric cars>>> will never materialize >>>without nuclear power>>> on any grand scale.>>> Nuclear is a proven technology>>>, which already provides>>> 11% of all electricity globally>>>. They>>> need the Global Warming >>>propaganda to>>> justify building nuclear power plants>>> which are far>>> more costly>>> to construct – $5 billion to $10 billion a pop. Sometimes, it just helps >>>to follow the money.>>>
9.469 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 ... 470 471 472 473 474 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
577,15  +1,94  +0,34%  13:19
 AMS25-24h 577,15 +0,34%
 Germany30^ 12.543,70 +0,46%
 Dutch15-index 16.068,80 +0,29%
 BEL 20 3.722,72 +0,25%
 BRX20-24h 3.723,00 +0,25%
 Europe50^ 3.579,42 +0,65%
 Euro30-index 18.319,47 +0,50%
 US30# 26.899,95 +0,45%
 Nasd100# 7.863,61 +0,27%
 US500# 2.975,56 +0,38%
 Japan225# 22.245,37 +2,05%
 Gold World Spot (USD) 1.494,74 +0,08%
 New York WTI spot 56,22 +1,06%
 EUR/USD 1,1009 -0,15%

Stijgers

Fugro +9,87%
ForFarmers +4,72%
OCI +2,43%
Kendrion +2,14%
SBM Offshore +1,91%

Dalers

Fagron -2,17%
Philips Konin... -0,89%
ALTICE EUROPE... -0,85%
Takeaway.com -0,76%
RELX -0,72%

Nieuws Forum

Shell: nog decennialang profijt van olie
betweeter op 15-okt-19 13:17
2
Knot: geen spijt van kritiek op belei...
frkie op 15-okt-19 13:16
4
'Klimaat en beloningen speerpunten bi...
dasokwat op 15-okt-19 13:08
3
Tesla gaat thuisbatterij in Japan ver...
JosTM op 15-okt-19 13:06
5
Duitse beleggers negatiever over toek...
Jopie1962 op 15-okt-19 13:03
2