Morefield Group « Terug naar discussie overzicht

draadje2018 Headfirst Source group

48 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Arie S
0
Weer even een nieuw draadje voor wetenswaardigheden en discussie. Voorts wens ik alle mede aandeelhouders een goed en gezond toe.
DeZwarteRidder
0
HeadFirst groeit ook op eigen kracht

Gepubliceerd op 26 apr 2018 om 08:47 | Views: 26

HOOFDDORP (AFN) - HeadFirst Source Group is het afgelopen jaar stevig gegroeid. In het eerste volledige jaar na de inlijving van Source werd ook op eigen kracht vooruitgang geboekt. De autonome omzetgroei ten opzichte van een jaar eerder kwam uit op bijna 10 procent en was te danken aan het winnen aan enkele tenders en aanbestedingen.

De totale groei van de arbeidsbemiddelaar, die dus voor het grootste deel kwam door de inlijving van Source, was 160 procent. Daarmee kwamen de opbrengsten uit op bijna 500 miljoen euro. Dat is ruim boven de eigen doelstelling van 450 miljoen euro.

Het operationele bedrijfsresultaat (ebitda) ging van 1,4 miljoen naar 6,9 miljoen euro. De winst per aandeel steeg van 0,07 naar 0,34 euro. Het bedrijf rekent voor dit jaar op een omzetgroei van 8 procent tot circa 530 miljoen euro. De ebitda zal met 8 tot 10 procent toenemen tot zo'n 7,5 miljoen euro.
Arie S
0
Zeer lage k/w verhouding nu. ik denk dat 4 euro wel mogelijk moet zijn. Aandeel moet alleen nog ontdekt worden
DeZwarteRidder
0
Ik verwacht dat HeadFirst verkocht gaat worden door Value8, maar ik verwacht geen prijs die ver boven de beurskoers ligt.
[verwijderd]
0
HOOFDDORP (AFN) - HeadFirst Source Group heeft in het eerste kwartaal zowel de omzet als het bedrijfsresultaat zien groeien ten opzichte van een jaar eerder. Dat meldde de arbeidsbemiddelaar in een tussentijds handelsbericht. De onderneming verwacht dat de groei de rest van het jaar zal doorzetten.
De omzet kwam 3 procent hoger uit op 126 miljoen euro. Het operationele bedrijfsresultaat (ebitda) dikte met 9,5 procent aan tot ruim 1,7 miljoen euro. Het bedrijf spreekt van ,,goede resultaten'' die onder meer werden behaald door het inzetten van meer mensen bij bestaande opdrachtgevers en kostenbesparingen door de integratie van HeadFirst en het eerder ingelijfde Source.
Arie S
0
Nog dividend ook !!! Ga voor stockdividend maar weet niet of dat mogelijk is bij de giro
DeZwarteRidder
0
HeadFirst neemt branchegenoot Myler over

Door ANP Producties
25 min geleden in FINANCIEEL

Hoofddorp - Arbeidsbemiddelaar HeadFirst Source Group koopt zijn branchegenoot Myler van investeerder H2 Equity Partners. Dat maakt het bedrijf bekend zonder vermelding van de overnamesom.

Met de overname wil HeadFirst zijn positie als marktleider in arbeidsbemiddeling versterken. Myler had vorig jaar een omzet van 192 miljoen euro en bemiddelt voor circa 2000 professionals bij klanten als ASML, Achmea en het ministerie van Defensie.

Door de deal verhoogt HeadFirst zijn omzetprognose voor dit jaar naar 580 miljoen euro. De doelstelling voor het operationele bedrijfsresultaat (ebitda) gaat naar 8,5 miljoen euro. Volgend jaar zullen de opbrengsten van de onderneming uitkomen op ongeveer 740 miljoen euro. Het operationeel resultaat zal dan uitkomen op 12,5 miljoen euro, zo is de verwachting.

De overname moet nog worden goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). HeadFirst verwacht dat de transactie voor oktober is afgerond.
Arie S
0
jammer dat je zo negatief bent over dit aandeel Zwarte Ridder en zo positief over Kardan
DeZwarteRidder
0
quote:

Arie S schreef op 6 juli 2018 12:50:

jammer dat je zo negatief bent over dit aandeel Zwarte Ridder en zo positief over Kardan
Ik ben al minstens een jaar zeer negatief over Kardan en over Headfirst heb ik alleen gezegd dat het veel te duur is.
DeZwarteRidder
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 5 mei 2018 11:48:

Ik verwacht dat HeadFirst verkocht gaat worden door Value8, maar ik verwacht geen prijs die ver boven de beurskoers ligt.
HeadFirst verdwijnt van de beurs na overname

Gepubliceerd op 31 aug 2018 om 08:26 | Views: 0

HeadFirst Source G 30 aug
3,20 0,00 (0,00%)

HOOFDDORP (AFN) - Arbeidsbemiddelaar Headfirst Source Group wordt overgenomen door de Nederlandse investeerder Berryllium. De nieuwe eigenaar is van plan het bedrijf van de beurs te halen, zo werd vrijdag bekendgemaakt.

Berryllium heeft 95 procent van de aandelen van Headfirst gekocht voor 3 euro per aandeel. Daarmee wordt de onderneming gewaardeerd op ruim 37 miljoen euro.
DeZwarteRidder
0
Value8 vangt €27 miljoen voor HeadFirst

Door ANP Producties
1 uur geleden in FINANCIEEL

Hoofddorp - De Nederlandse investeerder Berryllium heeft een belang van 95% verworven in de beursgenoteerde arbeidsbemiddelaar Headfirst Source Group. Value8 ontvangt in totaal €27 miljoen. In reactie hierop schoot de investeringsmaatschappij van Peter Paul de Vries op de beurs 10% omhoog.

Deze €27 miljoen is inclusief uitstaande leningen en compensatie voor zijn conversierecht. Voor de aandelen betaalt Berryllium €3 per aandeel, waarmee Headfirst Source Group op ruim €37 miljoen wordt gewaardeerd. Het aandeel sloot donderdag op €3,20, maar was de afgelopen maanden in anticipatie op een overname stevig opgelopen.

Berryllium zal de nog op de beurs verhandelde aandelen eveneens tegen €3 per stuk kopen en de beursnotering beëindigen.

De overname volgt op de aankoop van intermediair Myler door HeadFirst Source Group een paar maanden eerder. Directievoorzitter van HeadFirst, Gert-Jan Schellingerhout, liet destijds weten veel meer overnames op het oog te hebben. Hij streeft ernaar de huidige jaaromzet van €500 miljoen over enkele jaren te verdubbelen
Arie S
0
voel me verraden. Jaren in dit fonds gezeten en wordt uiteindelijk niet beloond. Gaat nu beter en dan wordt je uitgekocht
DeZwarteRidder
0
Beryllium koopt HeadFirst Source Group
31-08-2018 | door: Redactie

Beryllium heeft circa 95% van de aandelen in HeadFirst Source Group NV verworven. Berryllium is een Nederlandse acquisitie holding met internationale investeerders en financieel ondersteund door de Zwitserse financiële dienstverlener ruvercap group AG, een investment manager van grote en middelgrote institutionele portefeuilles. De bij HeadFirst Source Group bekende grootaandeelhouders, waaronder meerderheidsaandeelhouder Value8 NV, hebben aan HeadFirst Source Group de verkoop van hun belang aan Beryllium bevestigd.

Beryllium heeft aangegeven de aandelen te hebben verworven tegen een prijs van 3,00 euro per aandeel, waarvan 2,50 euro in contanten is voldaan en de resterende 0,50 euro in de vorm van een vendor loan. Op 3,00 euro per aandeel wordt HeadFirst Source Group gewaardeerd op 37,4 miljoen euro.

Beryllium ondersteunt strategie HeadFirst Source Group

Beryllium heeft aangegeven de overname te hebben gerealiseerd vanwege:

de sterke marktpositie van HeadFirst Source Group;
de succesvolle acquisitiestrategie;
de bijdrage die Beryllium kan leveren aan het realiseren en financieren van verdere groei en acquisities.
Inclusief de recent aangekondigde acquisitie van Myler behaalt HeadFirst Source Group op pro forma basis een omzet van 700 miljoen euro en een EBITDA van 12,5 miljoen euro.

Beryllium heeft het management en de Raad van Commissarissen van HeadFirst Source Group meegedeeld dat Beryllium:

de strategie van HeadFirst Source Group ten volle onderschrijft.
het management team - bestaande uit Gert-Jan Schellingerhout (CEO) en Mike Korenvaar (CFO) - steunt en zich erop verheugt samen met dit team de onderneming verder te laten groeien.
de recent aangekondigde acquisitie van Myler toejuicht en HeadFirst Source Group zal ondersteunen in het financieren en afronden van die transactie.
een verzoek zal indienen tot het bijeenroepen van een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders.
beoogt in tweede instantie alle aandelen van de operationele vennootschap te verwerven.
niet de intentie heeft om meerderheidsaandeelhouder in de beursgenoteerde vennootschap te blijven, nadat de aandelen van de operationele vennootschap zijn verkregen.
Private financiering: verdere groei buiten beursgenoteerde omgeving
Voor HeadFirst Source Group betekent de overname door Beryllium dat op een andere wijze invulling wordt gegeven aan de groeistrategie. Beryllium heeft aangegeven aanzienlijke funding ter beschikking te hebben om volgende acquisities te financieren. Het groeitraject kan derhalve buiten de beursgenoteerde omgeving worden voortgezet.

Vervolgstappen HeadFirst Source Group
Voor HeadFirst Source Group worden (niet uitputtend) de volgende vervolgstappen voorzien:

het bijeenroepen van een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, waarin onder meer de Myler-acquisitie en de verkoop van de operationele activiteiten aan Beryllium aan de orde komen. Deze vergadering zal waarschijnlijk op donderdag 20 september 2018 plaatsvinden.
de realisatie van de verkoop van de vennootschap waarin de operationele activiteiten zijn ondergebracht.
het voorstellen en realiseren van de uitkering van een superdividend voor de resterende aandeelhouders (free float), zodanig dat zij een vergelijkbare opbrengst realiseren.
eventuele aanpassingen in de corporate governance.
HeadFirst Source Group zal aandeelhouders op de hoogte houden van de stappen die in dit proces worden gezet. Het streven is dit proces in het vierde kwartaal van 2018 af te ronden.

Gert-Jan Schellingerhout (foto): “Wij zijn zeer verheugd over deze stap. De ambitie van Beryllium past uitstekend bij de plannen die wij met de organisatie hebben. Een internationale investeerder als Beryllium biedt HeadFirst Source Group de mogelijkheid onze groeistrategie in zowel Nederland als daarbuiten voort te zetten en verdere invulling te geven aan onze ambitie om een toonaangevende speler in de flexmarkt te worden.”
DeZwarteRidder
0
quote:

Arie S schreef op 31 augustus 2018 12:10:

voel me verraden. Jaren in dit fonds gezeten en wordt uiteindelijk niet beloond. Gaat nu beter en dan wordt je uitgekocht
Ik heb bijna medelijden met je....
DeZwarteRidder
0
quote:

Arie S schreef op 31 augustus 2018 12:10:

voel me verraden. Jaren in dit fonds gezeten en wordt uiteindelijk niet beloond. Gaat nu beter en dan wordt je uitgekocht
Je zou in je handen moeten knijpen van geluk.....
Arie S
0
Dank je voor je compassie zwarte ridder. ik heb altijd wel geloofd in dit fonds. Dit fonds was jaren rotzooi maar is mooi opgekrabbeld. Ik ben een kleine belegger en daar wordt geen rekening mee gehouden. Groot kapitaal wint altijd. Het is jammer . Kijken wat nu een goed fonds is om in te investeren
DeZwarteRidder
0
quote:

Arie S schreef op 2 september 2018 08:51:

Dank je voor je compassie zwarte ridder. ik heb altijd wel geloofd in dit fonds. Dit fonds was jaren rotzooi maar is mooi opgekrabbeld. Ik ben een kleine belegger en daar wordt geen rekening mee gehouden. Groot kapitaal wint altijd. Het is jammer . Kijken wat nu een goed fonds is om in te investeren
Arie, slechts 1 aandeel is geschikt voor jou en dat is AMG.
Arie S
0
Verklaar je nader DeZwarteRidder Waarom AMG . Vind het ook wel een mooi fonds. Maar wat zijn de pluspunten volgens jou om AMG te kopen
DeZwarteRidder
0
quote:

Arie S schreef op 15 september 2018 14:31:

Verklaar je nader DeZwarteRidder Waarom AMG . Vind het ook wel een mooi fonds. Maar wat zijn de pluspunten volgens jou om AMG te kopen
Goedkoop aandeel met zeer mooie vooruitzichten en bovendien op dit moment geheel ten onrechte flink gedaald.
48 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 13:50
Koers 0,490
Verschil -0,006 (-1,21%)
Hoog 0,515
Laag 0,490
Volume 22.535
Volume gemiddeld 15.958
Volume gisteren 22.011

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront