Het aandeel van 2017?

Intrigerend, ja zo kwam de titel op mij over. Pharming het aandeel van 2017. Direct klikte ik op het onderwerp om is de posts te lezen van dit aandeel. Op dat moment zat ik met name in ABN-AMRO, Aegon, ArcelorMittal, Gemalto en ING Groep. Vooral dividend-aandelen hebben mij altijd getrokken. Elk jaar twee keer dividend ontvangen en vaak het aandeel toch weer naar een stabiele koers zien gaan. Geweldig om te ervaren.

Toch bleef Pharming Group mij interesseren. En al helemaal toen er een topic ontstond waarbij een aantal beleggers aangaven direct bij de opening in te stappen. Fascinerend gewoon. 23 oktober was dat. Verkooporder op maximaal ingesteld luidde te titel. Waarempel dacht ik, dit aandeel moet gewoon een gigantische populariteit hebben om zomaar in te stappen. En vele reacties volgden van mensen om al direct met een maximumprijs in te stappen.

Dat is de reden geweest dat Pharming Group mij is gaan trekken en ik dit aandeel ben gaan volgen en steeds maar passie voor begon te voelen. En dat nog steeds. Types als voda, antop, Patrick 22, jakhals en ik zal -excuses daarvoor- ongetwijfeld nog andere vergeten maakten mij enthousiast om in te stappen. En dan heb ik ook gedaan. Gemiddeld met een prijs van 0.95 euro ben ik daadwerkelijk in Pharming Group gaan beleggen.

En wat een tijd er na volgde, was puur genieten. Ze steeg gigantisch en heeft mij ruim 30% aan rendement opgeleverd tot nu toe. Ik heb X duizend al gewonnen met een aandeel, waar ik met enige regelmaat met veel geneugte naar mag kijken. Bewonderenswaardig om te zien dat ze maar bleef stijgen. Hier zit nog veel meer in heb ik na een tijd gedacht. Ook toen de twijfel in sloeg. Mocht ik niet tevreden zijn om met een pennystock aandeel (dat gaat waarschijnlijk wel veranderen, ik twijfel er zelf in ieder geval niet aan) zoveel winst al te maken? Zou ik daarom niet beter kunnen uitstappen? Na een tijd goed nagedacht te hebben, Q3 bestudeerd te hebben, verhoogde koersdoelen gezien te hebben en ook het sentiment gezien en ervaren te hebben, de keuze gemaakt niet tevreden te zijn.

Nu ik dit typ, kijk ik met veel enthousiasme terug en ook naar de toekomst. Dit is simpelweg een kwestie van tijd voordat ze nog veel meer gaat stijgen in de koers. Dat geldt niet alleen voor vandaag. Nee, Pharming Group is bezig met ontwikkelingen waarvan menigeen straks zal schrikken. De onwijs hoge potentie van dit aandeel kent -naar mijn insziens- op dit moment geen grenzen. Het zal in een kwestie van tijd gigantisch gaan stijgen.

Daarom dank ik een ieder van dit forum voor het enthousiast maken om in dit aandeel te beleggen. Geen seconde spijt van gehad. Het maakt mij tot nu toe een blij mens en ik verwacht alleen nog maar meer vreugde.

Iedereen enorm veel succes toegewenst!