Orders voor Volkerwessels

8 Posts
pim f
0
Distributiecentrum en hoofdkantoor
van 19.500 m² voor Eosta in Waddinxveen

VolkerWessels Vastgoed ontwikkelt samen met VolkerWessels Logistics Development het 19.500 m² grote hoofdkantoor en distributiecentrum van Eosta. Eosta is een grote Europese importeur en distributeur van verse biologische groente en fruit, die met het oog op de snelle groei uitziet naar een nieuw pand. Voor de ontwikkeling van het hoofdkantoor en distributiecentrum wordt een koopovereenkomst met Elof European Logistics en een huurovereenkomst met Eosta gesloten. Het project wordt langs de A12 in LogistiekPark A12 bij Waddinxveen gerealiseerd.


www.volkerwessels.com/nl/nieuws/detai...
pim f
0
ALIGN consortium is awarded a flagship
HS2 civil works contract


High Speed Two (HS2) Limited today announced that ALIGN, the bidding joint venture (JV) of VolkerWessels company VolkerFitzpatrick, Bouygues Construction and Sir Robert McAlpine as been awarded the € 1.1 billion Chilterns Tunnels and Colne Valley Viaduct main works civils contract (Lot C1), a key section of Phase One of the HS2 high-speed rail network between London and Birmingham.

en.volkerwessels.com/en/news/detail/a...
voda
0
VolkerWessels aan de slag met Paleis het Loo

Gepubliceerd op 24 jul 2017 om 12:21 | Views: 594

VolkerWessels 14:02
24,73 +0,05 (+0,20%)

APELDOORN (AFN) - Bouwbedrijf VolkerWessels gaat aan de slag met de ondergrondse uitbreiding van museum Paleis het Loo in Apeldoorn. Het bedrijf heeft via dochter Volker Staal en Funderingen (VSF) de opdracht binnengesleept voor de ondergrondse betonnen bouwkuipen, constructies en fundering. Financiële details over de opdracht werden niet verstrekt.

Eerder was al bekendgemaakt dat Paleis het Loo de komende jaren fors wordt vernieuwd en verbouwd. Het paleis gaat vanaf begin volgend jaar grotendeels dicht. De totale renovatie en uitbreiding is geraamd op 123 miljoen euro. Het contract voor de ondergrondse uitbreiding is een van de zes deelcontracten van het project.

De bouw van de ondergrondse uitbreiding start in januari 2018, de heropening van het volledig vernieuwde paleis staat gepland voor het voorjaar van 2021.
pim f
0
VolkerFitzpatrick appointed for major A259 improvement work


West Sussex County Council has chosen VolkerFitzpatrick to work on the design and build of major improvements to the A259 north of Littlehampton.

www.volkerwessels.co.uk/en/news/detai...
Bahassie
0

Westfriesland in Bedrijf


IEX NIEUWS Order voor onderdeel VolkerWessels
ByFeedPosted on 27 juli 2017
COMMENTS
AMSTERDAM (AFN) – HOMIJ Technische Installaties, een onderdeel van VolkerWessels, heeft een contract getekend voor de realisatie van het zogenoemde AFAS Experience Center in Leusden.

Bron: IEX Nieuws
Lees verder | Link: Order voor onderdeel VolkerWessels

voda
0
VolkerWessels renoveert Waalbrug Nijmegen

Gepubliceerd op 2 aug 2017 om 13:45 | Views: 417

VolkerWessels 16:35
25,11 +0,08 (+0,30%)

NIJMEGEN (AFN) - Rijkswaterstaat heeft VolkerWessels-dochteronderneming KWS uitgekozen voor de renovatie van de Waalbrug. Het gaat om een voorlopige gunning voor onder meer het vervangen van wegdek en het versterken van de staalconstructie. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

De vormgeving van de tachtig jaar oude monumentale brug wordt tijdens de werkzaamheden in 2018 en 2019 zo veel mogelijk teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat. Op verzoek van de gemeente Nijmegen wordt de busbaan omgevormd tot een fietspad.

De opdracht wordt in november definitief gegund. Dan wordt ook meer bekend over de exacte planning en de duur van de klus. De brug wordt tijdens de werkzaamheden niet geheel afgesloten voor verkeer.
voda
0
Boskalis en VolkerWessels winnen opdracht voor Brits kustbeschermingsproject

Opdrachtwaarde 19,5 miljoen euro.

(ABM FN-Dow Jones) Boskalis, VolkerStevin en Atkins hebben via joint venture VBA een opdracht binnengehaald voor een twee jaar durend kustbeschermingsproject in noordwest-Engeland. Dit maakte VolkerWessels woensdag voorbeurs bekend.

De contractwaarde bedraagt 19,5 miljoen euro en betreft het ontwerp en de aanleg van nieuwe kustverdedigingswerken bij Fairhaven Lakeen Church Scar in het graafschap Lancashire. De huidige verdedigingswerken verkeren in slechte staat, aldus VolkerWessels en moeten tegenwoordig jaarlijks noodreparaties ondergaan om een grote doorbraak te voorkomen.

Het project wordt gefinancierd door de Britse Environment Agency.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
Geen vulling meer op dit draadje. Zo erg zal het toch niet zijn met de orderinstroom?
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001 00:00
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0