Fagron « Terug naar discussie overzicht

Fagron derde kwartaal 2017

261 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 » | Laatste
Urbi et Orbi
0
[verwijderd]
0
Ze hebben de obligatielening uit 2012 volledig afbetaald.

AMSTERDAM (AFN) - Fagron heeft een obligatielening van 225 miljoen euro volledig afgelost. Dat meldde de beursgenoteerde toeleverancier van apotheken maandag.
De obligatielening werd in juli 2012 door Fagron uitgegeven tegen een vaste jaarlijkse brutorente van 4,75 procent en met een looptijd van vijf jaar. De laatste handelsdag van de obligatielening was op 28 juni en een dag later werd de obligatie uit de notering gehaald.
MVo_
0
Kijk, dit was een van de angels uit de voorgaande jaren! De hoge rente moest omlaag, volgens mij was deze aflossing ook een verplichting in de nieuwe bankconvenanten. Heel fijn om te horen, hoe schoner de balans hoe sneller Fagron klaar is om weer op overnamepad te gaan.
horscamp
0
Goldcity
0
Deze aflossing stond al een tijdje geschedulet. Geen idee waarom de koers de afgelopen periode zo is gedaald. Vandaag ook weer vreemde koersvorming: van +2% naar -1,5% Moeten we hier nou mee?
ChefInkoop
0
quote:

Goldcity schreef op 3 juli 2017 12:55:

Deze aflossing stond al een tijdje geschedulet. Geen idee waarom de koers de afgelopen periode zo is gedaald. Vandaag ook weer vreemde koersvorming: van +2% naar -1,5% Moeten we hier nou mee?
Het nieuws is inderdaad zoals verwacht maar uiteraard zeker niet negatief. Wel bijzonder hoe de koers zich dan ontwikkeld. Wellicht shorters die coveren?

MVo_
0
Ja, geen enkele twijfel. Dit zie je eigenlijk altijd bij Fagron. Eerst een enorme stijging, vervolgens stort de koers een uur later in elkaar (enkele procenten). Gedurende de dag herstelt het weer.

Een aantal dagen erna stijgt het aandeel dan ineens weer hard, morgen of overmorgen bijv. Daarna is alles weer stil. Ik heb dit afgelopen jaar meermaals meegemaakt, het is geen garantie voor succes, maar meestal is het wel redelijk opzichtig.
Alex W
0
Stephan
0
Fagron koers blijft maar zakken.
Is niet meer te volgen zo, zou niet versteld staan als koers morgen €0.60 omhoog schiet
MVo_
0
De komende dagen kruipen we weer naar de 11,50 hoop ik. Het verloop is altijd al grillig geweest, maar zitten blijven loont wel.
[verwijderd]
0
quote:

MVo_ schreef op 5 juli 2017 09:44:

De komende dagen kruipen we weer naar de 11,50 hoop ik. Het verloop is altijd al grillig geweest, maar zitten blijven loont wel.
Vooralsnog kruipen we langzaam richting de 10 euro :+)
Luke666
0
Denk toch dat er een partij aan het drukken is.. 10euro komt dichter.. bijkopen of niet mmmm... :D
ChefInkoop
0
Fagron is al ruim een jaar bezig om uit het diepe dal te klimmen waar het in de tweede helft van 2015 in is gestort. De bestendige stijgende trend heeft het op dit moment echter zwaar. Enkele weken terug viel de beurskoers onder de oplopende steunlijn, en dat was een eerste teken van zwakte. Op dit moment vindt een test plaats van het 40-weeks gemiddelde, dat momenteel beweegt rond €10. Mocht ook dit niveau sneuvelen dan verliest Fagron het perspectief op structureel hogere koersen.

Wat dat betreft is het moment van de waarheid aangebroken. Een blik op de negatief gekruiste MACD-indicator belooft niet veel goeds. Tegelijkertijd biedt de test van het €10-niveau ook een kans. Vaak voorziet de gemiddeldelijn in een springkussen naar hogere niveaus. Voorlopig geven wij dit positieve scenario de voorkeur van de twijfel: we laten het advies op ‘kopen’ staan.

Bron: Beleggersbelangen
Goldcity
0
Ja het is even de vraag hoe ver de glijbaan nog gaat en je met je achterwerk hard op het zand ploft...ik in elk geval vind de Fagron glijbaan maar niks!
ChefInkoop
0
quote:

Luke666 schreef op 6 juli 2017 16:14:

Denk toch dat er een partij aan het drukken is.. 10euro komt dichter.. bijkopen of niet mmmm... :D
De technische analyse ziet er niet goed uit. Persoonlijk vind ik dat een wassen neus maar sommige beleggers zjin er gevoelig voor.
wiegveld
0
Volgens mij zijn er enkele zaken die ertoe doen.

1) Wat wil Waterland, Coucke?
Mijn antwoord: Fagron oppoetsen en verkopen.
2) De Inspectie heeft een annex uitgebracht op de circulaire doorgeleverde bereidingen, die wel eens een probleem kan opleveren voor Fagron.

Het gaat erom dat de mogelijkheden voor veel producten worden ingeperkt en dat Fagron ze niet meer mag maken.

Het gaat om deze tekst uit het stuk:

Geregistreerd adequaat alternatief de nieert de inspectie in het kader van de circulaire, als alle binnen Nederland geregistreerde geneesmiddelen, waarin dezelfde werkzame stof is verwerkt, in dezelfde toedieningsvorm, en dezelfde sterkte. Daarnaast verstaat de inspectie onder gere- gistreerd adequaat alternatief ook, wanneer binnen Nederland geregistreerde geneesmiddelen nagenoeg dezelfde werkzame stof (hetzelfde actieve deel van de werkzame stof, maar bijv. een andere zout- of estervorm) beva en, nagenoeg dezelfde toedieningvorm hebben (bijv. tablet- ten in plaats van capsules), nagenoeg dezelfde sterkte hebben of een sterkte, waarmee de vereiste dosering ook kan worden bereikt (bijv. vier table en in plaats van één tablet).

Die tekst is veel scherper geformuleerd dan de oude regeling.

Het kan zijn dat deze tekst de druk op de koers geeft.
Bijlage:
wiegveld
0
Voor de zekerheid ook maar de hele tekst van de IGZ. Dit is het levenslijntje van Fagron in ons land!
Bijlage:
261 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 17,600
Verschil -0,100 (-0,56%)
Hoog 17,660
Laag 17,500
Volume 31.301
Volume gemiddeld 53.723
Volume gisteren 47.747

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront