TomTom Oktober 2016

6.784 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 336 337 338 339 340 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 3 oktober 2016 11:15:


[...]
Gaan we weer. Hou je toch eens in, wijf! Ik deed een poging tot vredestichten, tevergeefs...

Ik weet het nu zeker: je hebt hier niets maar dan ook niets te bieden.
Ik zal je voor eeuwig negeren, met schaamte voor leeftijdsgenoten die zo vreselijk nihilistisch bezig kunnen zijn.

Ik negeer jou al jaren op vorige week na toen ik je succes met je operatie wenste.

Dat vredesstichten interesseert me niet, heb geen vertrouwen in jouw stemmingswisselingen zodra je een borrel ophebt en je je verliest in borstklopperij of ongenuanceerde woedeaanvallen.

Ik denk dat we elkaar hier niet met 'wijf' enzo moeten aanspreken, derhalve heb ik je reactie een NOK gegeven
Advocaat van de Duivel
1
quote:

KidBackInTown schreef op 3 oktober 2016 11:57:


[...]

Ik geef geen beleggingsadvies, zeg alleen: doe eerst je huiswerk, denk goed na en doe geen overhaaste dingen. Ik zeg NIET dat hij/zij nu NIET moet instappen.
En misschien heb ik inderdaad een "zelfoverschatting", dat komt dan waarschijnlijk omdat ik een hoger rendement heb dan 99,9% van alle posters hier. Dat zou zomaar kunnen.

In tegenstelling tot velen hier die al vanaf eind vorig jaar roepen: NU kopen want we gaan UPPERDEPUP, daar hebben de instappers dus alleen maar verlies door geleden.


Je hebt misschien wel gelijk als je aangeeft dat er sprake is van een groot gehalte "upperdepup" op het forum maar dat zijn in ieder geval mensen die een duidelijk belang hebben aangezien zij aandelen en/of opties T2 hebben die baat hebben bij een stijgende koers.

Daarbij is niet van belang of de waarde van T2 hoger of lager ligt dan de huidige koers. Voor beide visies valt iets te zeggen en ook beiden zijn te onderbouwen....

Ik heb persoonlijk weinig op met mensen die de hele dag zogenaamd realistisch posten en dan aangeven dat ze geen positie hebben. Waarom zou je je tijd hier verdoen om anderen te proberen te overtuigen van het feit dat er betere en interessantere opties zijn als je geen belang hebt bij T2? Ik geloof niet in altruïsme op het vlak van geld en beleggen.

Daarnaast geef je in je reactie wel degelijk aan aan zelfoverschatting te leiden want jij meent dat je een beter resultaat haalt dan 99,9% van de posters op IEX. Dat is een nogal boude ononderbouwde bewering.


harrysnel
2
quote:

Ozzyman2 schreef op 3 oktober 2016 11:43:


[...]

Goedemorgen Harry,

Zie je minder posten dan ik van je gewend ben, jammer.

Wat zijn je verwachtingen aankomende maand(en) en van Q3?

The tides seem to be turned around thanks to NVIDIA partnership. Maar dat dachten we ook bij Fleematics en Volvo deal. Met dit aandeel moeten we scherp en kritisch blijven.

Ozzy


Ozzy,

Dank voor compliment.

Ik zie het koersverloop van een fonds uiteindelijk bepaald worden door bedrijfsmatige gang van zaken van het bedrijf zelf. Bij TomTom verwacht ik dat in ieder geval op langere termijn koersniveau's van >E12 makkelijk haalbaar zijn. Kan ook heel snel bereikt worden door deal met grote partij als Ford/Toyota, afsplitsing Telematics, exit oid. Op korte termijn kan de koers door partijen met belangen beïnvloedt worden, algehele beurs speelt een rol, geldstromen van en naar asset classes, keuze voor "veilige" aandelen of juist "groeiaandelen" etc. De transitie die TT heeft doorgemaakt zie ik als succesvol en ik denk dus een beweging omhoog maar dat is bijna nooit een rechte lijn door andere factoren die op korte termijn koers beïnvloeden.

Denk wel dat door het concreter maken van de rol die TomTom wil gaan spelen op gebied van zelfrijdende auto het neerwaarts risico verkleind is. Dat was toch de grootste "bear-case" bij TomTom: opkomst van nieuwe kaartenmaker door inspanningen op gebied van zelfrijdende auto waardoor TomTom overbodig wordt. Op het forum kunnen wij dat wel afdoen als zeer onwaarschijnlijk door te wijzen op de jarenlange investeringen van TomTom in de Maps en het kopen van Here door Consortium voor E3 miljard, maar als een autobouwer aankondigt eigen kaarten te wil gaan maken, MobilEye zich een Map Maker noemt, een startup waar Ford geld in stopt als Mapping alternatief wordt gezien, men denkt dat Uber concurrerend bezig is tov TomTom ipv dat het bedrijf een extra laag op de TT map plaatst.......dan heeft de koers daar last van.

Nu er deal is met NVIDIA, uitspraken van Goddijn op webcast dat de leidende figuren binnen bedrijfstak de noodzaak van al geïnstalleerde HAD Map inzien en ook de opmerking van Saucier dat iedereen "haar plek vindt" in bedrijfsketen denk ik dat twijfel over toekomstbestendigheid van TT op langere termijn bij groot deel van beleggers is weggenomen.

Daarnaast legt ook de M&A activiteit in Telematics sector waarbij ruim E2 miljard betaald is voor Fleetmatics m.i. een hogere bodem voor de koers. Het opwaarts potentieel zie ik vooral beperkt worden door evt Exit. Mogen alle aandeelhouders mee profiteren dan sluit ik koers van E20 in 2018 niet uit.

Groet Harry.

moneymaker_BX
1
Hoeveel bewijs willen we nog zien om te weten DAT DE KOERS NIET OMHOOG MAG EN GEDRUKT WORDT
0.20 er al weer af dit gaat helemaal niet meer over beleggen maar over MANIPULEREN
[verwijderd]
1
Het patroon bij TT is herkenbaar, 's Ochtends een stijging en terugkoopkansen rond middaguur, daar kan je met 1000 stuks een riant dagsalaris mee verdienen als daytrader. Wel strakke stoplosses inleggen na terugkoop want dalingen bij dit volatiele fonds kunnen zich ook uitbreiden.
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve niet voortdurend dezelfde inhoudsloze berichten op het forum te plaatsen, bericht is verwijderd. Laatste waarschuwing.]
sjeroen
1
van bijna grootste stijger... naar het rood, terwijl AEX niet verder zakt.. ik snap het niet meer...
Adek 2001
0
slimme winstnemingen... had ik ook moeten doen, maar TT zet je altijd op het verkeerde been, dus.... contrair handelen vanaf nu.
DerksVisie
0
quote:

VOORTS schreef op 3 oktober 2016 12:26:


Heel normaal koersverloop dit.


Toch bij elk fonds op het damrak ha. In Nederland neemt iedereen nou eenmaal zo snel mogelijk winst.
[verwijderd]
0
Mensen laat je niet gekmaken ze proberen weer particuliere beleggertjes eruit te jagen met o.a de broekzak naar vestzak methode.
Telkens weer de indruk wekken dat veel beleggertjes weer een stukjes verkopen.
Gewoon goed vasthouden en je er niet uit laten jagen.
Vorige week hebben ze het ook een aantal keren geflikt.
NewKidInTown
1
Als een koers niet doet wat je hoopt of wat in jouw belang is, is dat dan manipulatie of marktwerking op basis van vraag en aanbod ?
[verwijderd]
0
quote:

KidBackInTown schreef op 3 oktober 2016 12:33:


Als een koers niet doet wat je hoopt of wat in jouw belang is, is dat dan manipulatie of marktwerking op basis van vraag en aanbod ?
typische een reactie van shorter vuurgoudhaantje.
Een shorter die onafgebroken post zonder positie in TomTom whahaha zo doorzichtig !
Zielig gewoon
Paulus29
0


Steeds opnieuw glasheldere signalen die wijzen op een aanstaande dirty exit - delisting.

Vraag me af wanneer men met het (schrale) bod zal gaan komen.
hvasd2
0
quote:

mjmj schreef op 3 oktober 2016 12:40:


Wordt het een dark cloud cover patroon?

www.onlinetradingconcepts.com/Technic...


Goede vraag maar ik denk van niet... Of de indices moeten in elkaar klappen !
6.784 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 336 337 338 339 340 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 feb 2020 17:35
Koers 9,302
Verschil -0,324 (-3,37%)
Hoog 9,449
Laag 9,166
Volume 998.696
Volume gemiddeld 532.270
Volume gisteren 1.174.497