Forum: Ordina Beheer » Ordina - Augustus | Eurobench.com

Ordina - Augustus

702 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 32 33 34 35 36 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Kompas
1
Laten we de maand waarin definitief de turn around van Ordina middels de Q2 cijfers zichtbaar zal worden aftrappen met een persbericht. De berichtgeving rondom nieuwe grotere opdrachten neemt toe en de raketmotoren draaien langzaam warm voor de lancering op 18 augustus!

www.ordina.be/nl-nl/evenementen/2016/...

PERSBERICHT
Mechelen, 29 juli 2016Nieuw communicatieplatform voor LBC Tank Terminals

Ordina begeleidt LBC in de implementatie van de communicatietool Skype for Business. Deze Microsoft Unified Communications-oplossing wordt beschikbaar gesteld voor alle medewerkers en vormt een wereldwijd platform voor snelle, slimme en efficiënte samenwerking.

Met ongeveer 3 miljoen m³ aan opslagcapaciteit verdeeld over een globaal netwerk is LBC Tank Terminals een van de leiders op vlak van opslag van chemicaliën en olieproducten. LBC werkt samen met de grootste spelers in de petrochemische sector, met België als uitvalsbasis. De tanks zijn verdeeld over Europa, de V.S. en China.

De telefooncentrale van LBC is aan vernieuwing toe, Skype for Business wordt de nieuwe communicatietool die wereldwijd gebruikt zal worden. Ordina, Microsoft Certified Communication partner, leidt dit project in goede banen.
Samen met Verizon wordt eerst de bestaande WAN-verbinding vernieuwd, om een optimale werking van het systeem mogelijk te maken. Vanuit België wordt de nieuwe tool toegankelijk gemaakt voor alle medewerkers, dankzij een remote deployment.

Skype for Business: Wereldwijd samen slimmer werken

Skype for Business is een Microsoft Unified Communications-oplossing die verschillende communicatievormen integreert in één platform. Chat, videoconferencing, documenten delen, telefonie en aanwezigheidsinformatie komen samen om werken en samenwerken te vergemakkelijken. Bovendien wordt er zo bespaard op telefonie- en reiskosten.
Bij LBC werkt men reeds met Microsoft Sharepoint. Skype for Business wordt hierin geïntegreerd. Samen vormen deze tools een wereldwijde, snelle en gebruiksvriendelijke online werkomgeving.

Beheerdienst voor extra ontzorging

Ordina zal naast de implementatie ook het beheer van de Skype for Business tool verzorgen. Dit houdt in dat Ordina’s Microsoft Support Partner Engineers LBC volledig gaan ontzorgen met betrekking tot dit nieuwe communicatieplatform. Ordina beheert de toegang voor medewerkers en zorgt door proactieve monitoring dat eventuele problemen meteen worden opgelost en dat updates tijdig worden uitgevoerd.
Kompas
0
quote:

dartyharry schreef op 30 jul 2016 om 09:14:


wat levert dat op?

Helaas maakt Ordina nooit financiële gegevens bekend Harry. Wel hebben ze een beleid alleen persberichten uit te brengen rondom grotere opdrachten.
Is in deze weer een mooi vervolg op de recente opdrachten bij AgroEnergy en Aquafin
Kompas
0
quote:

dartyharry schreef op 30 jul 2016 om 15:11:


Dat is waar kompas, word steeds beter

Ik bespeur een voorzichtige positiviteit Harry ;-) Probeer deze vast te houden en let 18 augustus niet alleen op de Nederlandse Overheidsomzet. Hier wil Ordina juist steeds minder afhankelijk van worden en het gaat nu dan ook met name om de totale omzet / winstontwikkeling op groepsniveau !
Kompas
0
quote:

Nel schreef op 30 jul 2016 om 19:01:


WPA toch?

Die focus is te beperkt Nel. Omzetgroei op groepsniveau is ook zeer belangrijk aldus onderstaande uitspraak van de CEO dhr. Breedveld tijdens de presentatie van het jaarverslag 2015 afgelopen februari.

We hebben nu dus ook echt het gevoel dat we er goed opgelijnd staan om met deze maatregelen ook echt de krimp om te gaan buigen in groei voor de hele groep. Dat is eigenlijk ook het belangrijkste thema voor ons voor 2016, Top-line groei!!
Klaver020
0
Ik zie nu pas de draad die officieel overmorgen gaat beginnen haha! Hoe sloom c.q. snel kan een mens zijn?
Kompas uitstekend bericht natuurlijk! Werk aan de winkel voor de Ordina Agile analisten.
Warm vlees aan het werk Harry, kun je de verbanden zien?
analyse_A3CD
0
Kompas
1
Klaver020
0
Gunstige berichten, ook voor Ordina! (haven Rotterdam bv)

Industrie toont sterkste groei in 4 maanden
Gepubliceerd op 1 aug 2016 om 09:08 | Views: 4.104
ArtikelReacties
ZOETERMEER (AFN) - De bedrijvigheid in de Nederlandse industrie heeft in juli de sterkste groei laten zien in vier maanden. Dat blijkt uit cijfers die de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi) maandag bekendmaakte.
De inkoopmanagersindex die de bedrijvigheid weerspiegelt, klom naar een niveau van 53,2, van 52 in juni. Een stand boven de 50 duidt op groei, daaronder op krimp. Met name de exportorders zaten flink in de lift, terwijl het personeelsbestand het hoogste niveau sinds december vorig jaar bereikte. De inkoopactiviteiten stegen het sterkst in een jaar.
Volgens hoogleraar inkoopmanagement Arjan van Weele van de TU Eindhoven is het effect van het brexit-referendum niet terug te zien in de cijfers. De Nederlandse industrie kent nu al bijna drie jaar een groei van de bedrijvigheid.
Harry de harige Aap
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd. Laatste waarschuwing.]
ToniPantaloni
0
Zo wordt het wel een potje Klaver20. Dan kunnen we elk positief nieuwsbericht hier wel gaan plaatsen met een klant van Ordina die in de desbetreffende sector werkt. Vooralsnog staat Ordina m.i. op een koers die past bij de cijfers zoals deze nu bekend zijn. Mocht Ordina zich boven verwachting hebben verbeterd, dan is er inderdaad ruimte omhoog met de cijfers. Bij een prestatie conform verwachting / lager dan verwachting en gebrek aan outlook zal kleine beetje fantasie dat nu in het aandeel zit weer weglopen. Dus tenzij iemand inside info heeft of een super goede glazen bol is er nu niks zinnigs te zeggen over koersverloop de komende periode. Enige dat je kan opmerken is dat we LT maar een beetje zijwaarts bewegen.
Harry de harige Aap
0
[Modbreak IEX: Gelieve niet over de moderatie te discussiëren, bericht is bij dezen verwijderd.]
Klaver020
1
quote:

ToniPantaloni schreef op 2 aug 2016 om 10:07:


Zo wordt het wel een potje Klaver20. Dan kunnen we elk positief nieuwsbericht hier wel gaan plaatsen met een klant van Ordina die in de desbetreffende sector werkt.


Vind je? ToniPantaloni een bedrijf als Ordina gedijt het beste in tijden van hoogconjunctuur, zoals je weet. Goede kansen dus momenteel voor Ordina. Zoals het FD op 9 juni j.l. al schreef, hier het citaat: "Toch wordt in de huidige Nederlandse hoogconjunctuur behoorlijk gepresteerd door enkele ondernemingen met een notering in de Amsterdam smallcapindex of in de lokale sector van de markt.
Met name in het IT-segment was het goed garen spinnen in de eerste vijf maanden van 2016. Hierbij drie opmerkelijke outperformers. Allereerst Ordina, de grootste onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2900 medewerkers. Met een marktkapitalisatie van €?141 mln en een beurs¬notering sinds 1987 streeft Ordina ernaar de krimp van de laatste jaren om te buigen naar winstgevende groei. De resultaten over het eerste kwartaal van dit jaar indiceren dat het de goede kant op gaat: bij een nog bescheiden omzetgroei van 1,5% was er een krachtige 59% verbetering van het bedrijfsresultaat. De beurskoers steeg dit jaar met 40% naar €?1,48. De analist van SNS Securities verhoogde eind mei zijn koersdoel voor Ordina van €?1,25 naar €?1,80. Dat geeft nog een opwaarts koerspotentieel van ruim 21% vanaf de huidige koers." Einde citaat.
In die context gezien denk ik zeker dat het bericht er toe doet, gelet ook op het feit dat Ordina haar meeste klanten heeft binnen de segmenten industrie, overheid en inmiddels ook gezondheidszorg.
Voor wat betreft de koersontwikkeling: de focus ligt nu inderdaad op de halfjaarcijfers, 18 augustus a.s. Die zouden wel eens goed kunnen uitpakken.
Zo ja, dan gaat de vlam in de pijp, en kan de koers doorstijgen richting 2 euro in de loop van dit jaar.
Kompas
0
Ja Klaver, wij zijn alle berichtgeving in het FD nog niet vergeten, net als overigens de meest recente persberichten rondom nieuwe opdrachten!
Laat nu maar snel komen die cijfers, dan weet iedereen waar ie aan toe is !

PS: Persoonlijk verwacht ik toe te zijn aan een feestelijke borrel vanwege het mogen aanschouwen van een geslaagde lancering van de Ordina raket hahaha
702 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 32 33 34 35 36 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 20-apr-18 17:35
Koers 1,818
Verschil +0,018 (+1,00%)
Hoog 1,846
Laag 1,796
Volume 351.955
Volume gemiddeld 204.821
Volume gisteren 183.980