TT vanuit TA perspectief

258 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Juun
0
Verkoopkandidaat (Score: -75)
-Lange termijn, 19 jul. 2018

Analyseverklaring

TOMTOM zit in een vrijwel horizontale trend. Een voortzetting van deze trend valt te verwachten. Heeft een reactie terug laten zien na het bereiken van het koersdoel van 7.28 na het doorbreken van een dubbele-top patroon. Een slot onder 8.37 zal het aandeel weer een nieuwe negatieve impuls geven, maar een positieve doorbraak van dit niveau betekent een sterk koopsignaal. Het aandeel test de weerstand bij 8.70 euro. Een neerwaartse reactie mag verwacht worden, maar een opwaartse doorbraak door de 8.70 euro betekent een koopsignaal. Het aandeel is totaal gezien technisch negatief voor de lange termijn.
Navigatix
0
De daling is weer bijna geheel teruggedraaid. Slotkoers vandaag 8,52.
40 dgn gemiddelde op 7,985 en 200 dgn gemiddelde op 8,418 vandaag. Oude voorgaande top 8,86.
HJ 9,014 en LJ 6,734. Is toch een mooie spread waar iets aan te verdien valt.Juun
0
Zwakke koopkandidaat (Score: 39)
-Korte termijn, 6 aug. 2018

Analyseverklaring

TOMTOM is door de bodem van het opwaartse trendkanaal gebroken. Dit geeft in eerste instantie een verzwakking van de stijgende trend aan, of het begin van een meer horizontale trend. Het aandeel heeft steun bij ongeveer 8.70 euro. De RSI is overbought, toch kan het aandeel blijven stijgen. Pas als de RSI weer daalt is dit een negatief signaal. De RSI divergeert negatief ten opzichte van de koers, dit geeft aan dat er gevaar is voor een neerwaartse reactie. Het aandeel is totaal gezien technisch licht positief voor de korte termijn.
Juun
0
Zwakke verkoopkandidaat (Score: -45)
-Middellange termijn, 6 aug. 2018

Analyseverklaring

TOMTOM heeft de dalende trend verbroken, wat in eerste instantie een minder snelle daling voorspelt. Heeft een reactie terug laten zien na het doorbreken van het rechthoek patroon. Er is weerstand bij 9.05, waardoor er nu een goede verkoopkans is. Bij een doorbraak van deze weerstand vervalt het verkoopsignaal echter. Het aandeel heeft steun rond 8.66 euro en weerstand rond 9.64 euro. Volumetoppen komen overeen met koersbodems en volumebodems komen overeen met koerstoppen. Dit verzwakt de trendbreuk. De RSI is overbought, toch kan het aandeel blijven stijgen. Pas als de RSI weer daalt is dit een negatief signaal. Het aandeel is totaal gezien technisch licht negatief voor de middellange termijn.
Juun
0
Opletten (Score: 4)
-Lange termijn, 6 aug. 2018

Analyseverklaring

TOMTOM zit in een vrijwel horizontale trend. Een voortzetting van deze trend valt te verwachten. Heeft een reactie terug laten zien na het doorbreken van het rechthoek patroon. Er is weerstand bij 9.05, waardoor er nu een goede verkoopkans is. Bij een doorbraak van deze weerstand vervalt het verkoopsignaal echter. Het aandeel heeft marginaal de weerstand verbroken bij 8.70 euro. Een definitieve doorbraak voorspelt een verdere stijging. Het aandeel is totaal gezien technisch neutraal voor de lange termijn.
Navigatix
0
@juun

Mag ik je vragen wat jij van de koersontwikkeling vindt? Ik zie dat iedereen nogal enthousiast aan het worden is en ik ben zelf ook blij met de gestage koersstijging van de laatste tijd, maar het baart mij wel zorgen dat er na de laatste koersstijging nog een gap open staat tussen 7,35 en 7,90. Nou hoeft die niet direct gesloten te worden, maar de ervaring leert dat dat uiteindelijk wel gaat gebeuren. We hebben daar al eens eerder 4-5 maanden op moeten wachten.
Juun
0
-Korte termijn, 2 okt. 2018

Analyseverklaring

TOMTOM laat geen duidelijke trend zien. Het aandeel heeft steun rond 6.80 euro en weerstand rond 8.56 euro. Het aandeel is technisch gezien neutraal voor de korte termijn.
Juun
0
-Middellange termijn, 2 okt. 2018

Analyseverklaring

TOMTOM laat een zwakke ontwikkeling zien binnen een dalend trendkanaal. Geeft een negatieve koersontwikkeling aan en er ligt weerstand bij de bovenkant van het trendkanaal. Het aandeel heeft de weerstand bij 7.30 euro opwaarts verbroken. Een verdere stijging mag verwacht worden. Volumetoppen komen overeen met koersbodems en volumebodems komen overeen met koerstoppen. Dit bevestigt het trendbeeld. De RSI-curve laat een stijgende trend zien, dit is een vroeg signaal voor een mogelijke opwaartse trendbreuk. Het aandeel is totaal gezien technisch neutraal voor de middellange termijn.
Juun
0
-Lange termijn, 2 okt. 2018

Analyseverklaring

TOMTOM zit in een vrijwel horizontale trend. Een voortzetting van deze trend valt te verwachten. Heeft het koersdoel van 7.28 bereikt na de doorbraak van het dubbele-top patroon. De koers is nu weer iets gestegen, maar het patroon voorspelt een verdere daling. Het aandeel heeft marginaal de weerstand verbroken bij 7.20 euro. Een definitieve doorbraak voorspelt een verdere stijging. De negatieve volume balance is een negatief korte termijn signaal. Het aandeel is totaal gezien technisch licht negatief voor de lange termijn.
Juun
0
Even voor de beeldvorming: ik heb niks met technische analyse, maar dat wil nog niet zeggen dat het fenomeen niet bestaat, vandaar dat ik af en toe wat op dit draadje post.
mjmj
0
Juun
0
Opletten (Score: 5)
-Korte termijn, 19 jul. 2019

Analyseverklaring

TomTom NV is door de bovenkant van het neerwaartse trendkanaal gebroken. Dit geeft in eerste instantie een verzwakking van de dalende trend aan, of het begin van een meer horizontale trend. Het aandeel heeft marginaal de weerstand verbroken bij 10.00 euro. Een definitieve doorbraak voorspelt een verdere stijging. Het aandeel is technisch gezien neutraal voor de korte termijn.
Juun
0
Verkoopkandidaat (Score: -52)
-Middellange termijn, 19 jul. 2019

Analyseverklaring

TomTom NV laat een zwakke ontwikkeling zien binnen een dalend trendkanaal. Geeft een negatieve koersontwikkeling aan en er ligt weerstand bij de bovenkant van het trendkanaal. Het aandeel heeft weerstand bij ongeveer 10.70 euro. Het aandeel is technisch gezien negatief voor de middellange termijn.
Juun
0
Verkoopkandidaat (Score: -54)
-Lange termijn, 19 jul. 2019

Analyseverklaring

TomTom NV zit in een dalende trend. Een voortgaande negatieve koersontwikkeling binnen deze trend mag verwacht worden. Het aandeel heeft weerstand bij ongeveer 11.00 euro. Het aandeel is technisch gezien negatief voor de lange termijn.
Juun
0
Koopkandidaat (Score: 62)
-Korte termijn, 8 aug. 2019

Analyseverklaring

TomTom NV is door de bodem van het opwaartse trendkanaal gebroken. Dit geeft in eerste instantie een verzwakking van de stijgende trend aan, of het begin van een meer horizontale trend. Het aandeel nadert de steun bij 10.00 euro, dit kan een opwaartse reactie geven. Het aandeel is technisch gezien positief voor de korte termijn.
Juun
0
Verkoopkandidaat (Score: -55)
-Middellange termijn, 8 aug. 2019

Analyseverklaring

TomTom NV zit in een neerwaartse trend. Een verdere daling binnen deze trend mag verwacht worden. Het aandeel nadert de weerstand bij 10.70 euro, dit kan een neerwaartse reactie geven. De RSI divergeert negatief ten opzichte van de koers, dit geeft aan dat er gevaar is voor een neerwaartse reactie. Het aandeel is totaal gezien technisch negatief voor de middellange termijn.
Juun
0
Zwakke verkoopkandidaat (Score: -48)
-Lange termijn, 8 aug. 2019

Analyseverklaring

TomTom NV zit in een vrijwel horizontale trend. Een voortzetting van deze trend valt te verwachten. Het aandeel nadert de weerstand bij 11.00 euro, dit kan een neerwaartse reactie geven. Het aandeel is technisch gezien licht negatief voor de lange termijn.
258 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 mei 2020 13:52
Koers 7,540
Verschil +0,100 (+1,34%)
Hoog 7,570
Laag 7,400
Volume 109.575
Volume gemiddeld 757.969
Volume gisteren 300.332