Batenburg Beheer « Terug naar discussie overzicht

Goede jaarstart Batenburg

16 Posts
voda
0
Goede jaarstart Batenburg

Batenburg heeft een goede start van 2016 achter zich. Dit stelde de beursgenoteerde technische dienstverlener in een update over het eerste kwartaal.

"Wij constateren dat het positieve sentiment uit het vierde kwartaal van 2015 doorzet, resulterend in een bemoedigend resultaat over het eerste kwartaal van 2016 en een beter gevulde orderportefeuille in vergelijking met een jaar geleden", aldus CEO Ralph van den Broek in een toelichting.

Vooral bij energietechniek en binnen de divisie Industriële Automatisering trekken de activiteiten volgens Batenburg verder aan. "Ook de totale orderportefeuille blijft op een goed niveau."

Afgelopen kwartaal boekte Batenburg een bedrijfsresultaat (EBIT) van 1,1 miljoen euro.

Dit jaar verwacht Batenburg nog altijd een beter operationeel resultaat te behalen dan in 2015.

Door ABM Financial News. Info@abmfn.nl: +31(0)20-26 28 999
voda
0
Beursblik: positieve trends houden aan voor Batenburg

SNS Securities te spreken over orderboek en bedrijfsresultaat.

Batenburg Techniek heeft in het eerste kwartaal van 2016 geprofiteerd van de positieve trends die in het vierde kwartaal van vorig jaar zijn ingezet. Dit schreef analist Johan van den Hooven van SNS Securities woensdag in een rapport.

Van den Hooven was met name te spreken over het "goede niveau" van het orderboek en het bedrijfsresultaat (EBIT), dat met 1,1 miljoen euro hoger uitviel dan verwacht. Het bedrijfsresultaat zou al bijna het totale resultaat in de eerste helft van 2015 evenaren, aldus de marktvorser. Dit jaar verwacht Batenburg zelf een hoger operationeel resultaat te behalen dan in het voorgaande jaar.

De analist van SNS Securities voorziet dat marktomstandigheden verder zullen verbeteren en dat de sterke focus van Batenburg op de beter presterende segmenten Industrie en Infrastructuur uiteindelijk geleidelijk zijn vruchten zal afwerpen.

SNS Securities heeft een Accumuleren advies op Batenburg Techniek met een koersdoel van 21,50 euro. Op een rood Damrak koerste het aandeel woensdag ongewijzigd op 19,49 euro.

Door ABM Financial News. Info@abmfn.nl: +31(0)20-26 28 999
voda
0
Batenburg verdubbelt bedrijfsresultaat

Omzet stijgt 12 procent.

Batenburg Techniek heeft in de eerste helft van 2016 het bedrijfsresultaat verdubbeld op een hogere omzet en herhaalde daarop de outlook. Dit maakte de technische dienstverlener maandag nabeurs bekend.

Batenburg herbevestigde de verwachting van een beter jaarresultaat ten opzichte van 2015. Met name de activiteiten op het gebied van energietechniek en industriële automatisering lieten in de eerste zes maanden van 2016 een fors herstel zien. "Dit komt deels door herstel van markten en bevestigt tevens onze strategische keuze voor de industrie en de infra. Toch blijven wij in sommige van onze markten nog last houden van de verminderde investeringsbereidheid in de olie gerelateerde industrie", aldus CEO Ralph van den Broek.

Batenburg boekte in de eerste helft van 2016 een bedrijfsresultaat (EBIT) van 2,4 miljoen euro, versus 1,2 miljoen euro in dezelfde periode een jaar eerder.

Onder de streep resteerde een nettowinst van 1,8 miljoen euro. In dezelfde periode vorig jaar verdiende Batenburg nog 0,9 miljoen euro.

De omzet bedroeg 72,1 miljoen euro, een stijging van 12 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder, toen het bedrijf een omzet rapporteerde van 64,6 miljoen euro.

De kaspositie van Batenburg bedroeg eind juni 7,0 miljoen euro en de solvabiliteit verbeterde van 56,4 eind 2015 naar 56,8 procent ultimo juni dit jaar.

Op een verdeeld Damrak steeg het aandeel Batenburg Techniek 2,4 procent tot 21,00 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Batenburg Techniek wil Bellt overnemen

Geen financiele details gemeld.

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek is van plan om Bellt Consultancy uit Zeist per 1 november over te nemen. Dit maakte de technische dienstverlener donderdag bekend, zonder financiële details te noemen.

"Bellt vormt een goede invulling van de strategie van Batenburg Techniek, die gericht is op het verder uitbouwen van specialistische kennis", aldus CEO Ralph van den Broek van Batenburg Techniek. "Met deze overname voegen wij nieuwe technologieën en ervaring toe aan onze portfolio en krijgen wij een entree in nieuwe markten."

De overname wordt deels gefinancierd uit eigen middelen, aangevuld met externe financiering. De verwachting is dat de overname op 1 november dit jaar definitief wordt afgerond.

Volgens Batenburg zal Bellt dit jaar naar verwachting een jaaromzet realiseren van 13 miljoen euro.

Bellt is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van de automatisering van productieprocessen voor onder andere de (petro-)chemie, farma en food & beverages. Bij de onderneming werken ruim 80 medewerkers. Bellt is ook actief in het buitenland zoals België en Spanje.

Het aandeel Batenburg Techniek sloot donderdag 3,9 procent hoger op 25,10 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Resultaten Batenburg in de lift

Outlook 2016 herhaald.

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft in het derde kwartaal de omzet en het resultaat zien stijgen en herhaalde de outlook voor heel dit jaar. Dit bleek dinsdag nabeurs.

Batenburg kende naar eigen zeggen "een solide derde kwartaal".

"Niet alleen in de markt voor energietechniek en binnen de divisie Industriële Automatisering blijven de activiteiten zich goed ontwikkelen. Dit geldt ook voor de totale orderportefeuille voor de rest van het jaar", zo verklaarde de technische dienstverlener.

Met onder meer het oog op de orderportefeuille herhaalde Batenburg de outlook voor dit jaar. Dit betekent een hoger operationeel resultaat dan in 2015.

Bellt, de overname die in oktober werd afgerond, zal daarnaast twee maanden bijdragen in het resultaat van 2016. Bellt is goed voor een jaaromzet van circa 13 miljoen euro.

Op een groen Damrak maakte het aandeel Batenburg Techniek een pas op de plaats op 24,65 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Batenburg bevestigt positieve trend met trading update

NIBC vindt outlook Batenburg conservatief.

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek bevestigde dinsdag met de kwalitatieve trading update over het derde kwartaal de positieve trend. Dit concludeerde analist Johan van den Hooven van NIBC woensdag.

De analist beschouwt de outlook van het bedrijf als te conservatief, omdat de marktvorser op jaarbasis een duidelijk hogere winst in de tweede jaarhelft verwacht tegen de achtergrond van een verdubbeling van het bedrijfsresultaat (EBIT) over de eerste zes maanden. Batenburg mikt zelf vooralsnog op een hoger operationeel resultaat in 2016 vergeleken met het voorgaande jaar.

Van den Hooven houdt verder rekening met een verbetering van de marktomstandigheden. De inspanningen van Batenburg om de bedrijfssegmenten beter te laten opereren zullen zich naar verwachting geleidelijk uitbetalen.

NIBC hanteert voor Batenburg Techniek een Accumuleren advies met een koersdoel van 21,50 euro. Het aandeel noteerde woensdag op een rood Damrak 0,4 procent lager op 24,55 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel Batenburg Techniek

Accumuleren advies gehandhaafd.

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft donderdag het koersdoel voor Batenburg Techniek verhoogd van 21,50 naar 27,50 euro, maar handhaafde het Accumuleren advies.

Analist Johan van den Hooven merkte op dat de recente acquisitie van Belt naar schatting jaarlijks 10 procent aan de omzet en zelfs 50 procent aan het bedrijfsresultaat (EBIT) toevoegt en verhoogde daarom de taxaties "significant".

Batenburg breidt met de acquisitie ook uit in het attractieve marktsegment van industriële automatisering, aldus de marktvorser.

Batenburg liet dit jaar verder een onverwacht sterke verbetering van de resultaten zien door betere marktomstandigheden en een betere mix van marktsegmenten waar het bedrijf actief is, met meer focus op industrie en infrastructuur. De financiële positie van Batenburg is al jaren sterk, merkte Van den Hooven verder op.

Het aandeel Batenburg Techniek noteerde donderdag kort na opening beurs 9,3 procent hoger op 26,85 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
1
Batenburg groeit verder en verhoogt dividend

Voor 2017 verdere groei voorzien.

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft in 2016 aan de eigen verwachtingen voldaan met een hoger operationeel resultaat en verhoogde daarop het dividend. Dit meldde de onderneming maandag nabeurs.

"Met tevredenheid kijken wij terug op de behaalde resultaten", aldus CEO Ralph van den Broek. "Wij laten een breed herstel zien, zowel in de groei van omzet maar ook in die van winstgevendheid."

De omzet steeg afgelopen jaar met 7,7 procent van 135,9 miljoen in 2015 naar 146,3 miljoen euro afgelopen jaar. De autonome omzetgroei bedroeg zelfs 8 procent.

Volgens Batenburg was bij alle divisies sprake van een verbetering van de omzet en het resultaat. "Over de gehele linie is de onderneming robuuster en slagvaardiger geworden", aldus Batenburg.

Het bedrijfsresultaat (EBIT) steeg van 3,2 miljoen naar 5,3 miljoen euro met een EBIT-marge van 3,8 procent. In 2015 was dit nog 2,9 procent.

Onder de streep restte een nettowinst van 3,9 miljoen euro. Een jaar eerder verdiende Batenburg nog 2,2 miljoen euro. Per aandeel kwam het resultaat uit op 1,63 euro, tegen 0,93 euro over 2015.

De kaspositie van Batenburg bedroeg ultimo 2016 2,6 miljoen euro, tegen 10,0 miljoen eind 2015. Volgens de onderneming was de daling te wijten aan de financiering van de overname van Bellt.

De genormaliseerde kasstroom uit operationele activiteiten groeide van 3,8 miljoen euro over 2015 naar 5,1 miljoen euro in het afgelopen jaar.

Batenburg stelt aandeelhouders een dividend van 0,90 euro per aandeel in contanten in het vooruitzicht, tegen 0,75 euro per aandeel over 2015.

Outlook

Batenburg Techniek verwacht dat in 2017 sprake zal zijn van verdere groei van de omzet en het resultaat. "De werkvoorraad en orderportefeuille begin 2017 geven vertrouwen in een goede start van het jaar en het is onze verwachting dat de genormaliseerde operationele resultaten van 2017 verder zullen toenemen ten opzichte van 2016."

Het aandeel Batenburg Techniek sloot maandag op een groen Damrak 2,2 procent lager op 27,25 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Weinig verrassende jaarstart voor Batenburg

2017 aarzelend op gang.

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft na een aarzelend begin het eerste kwartaal alsnog naar tevredenheid afgesloten. Dit maakte de onderneming dinsdag nabeurs bekend in een kwalitatief tussentijds handelsbericht.

Het kwartaal ontwikkelde zich volgens het management van Batenburg zoals verwacht, wat inhoudt dat zowel omzet als het operationele resultaat zijn gestegen.

"Wij constateren dat het positieve sentiment uit het vierde kwartaal van 2016 zich over het algemeen doorzet, vooral in de procesindustrie, de maakindustrie en in de utiliteitsbouw. De activiteiten op de energiemarkt vertonen nog een wat volatiel beeld. Over de hele linie kijken wij met vertrouwen naar de toekomst", zei CEO Ralph van den Broek in een toelichting.

Batenburg is voor de lange termijn evenwel optimistisch gestemd over de energiemarkten al zullen de activiteiten in de olie-gerelateerde markten nog zwak blijven.

De orderportefeuilles zit volgens het techniekbedrijf op een "goed niveau", vooral in de utiliteitsbouw.

Op een groen Damrak sloot het aandeel Batenburg Techniek 2,5 procent in het rood op 26,81 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: halfjaarresultaten Batenburg veel beter dan verwacht

NIBC wijst op betere marktomstandigheden.

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft in het afgelopen halfjaar een veel beter dan voorziene omzet en operationeel resultaat (EBITDA) gerealiseerd. Dit stelde analist Johan van den Hooven van NIBC woensdag in een rapport.

De analist merkte op dat de betere resultaten vooral te danken waren aan de verbeterde marktomstandigheden en de bijdrage van het eind vorig jaar overgenomen Bellt. Daarnaast profiteert het bedrijf van de focus op de beter presterende marktsegmenten Industry en Infrastructure, meent de marktvorser.

Van den Hooven vindt de outlook van Batenburg, waarin wordt uitgegaan van "hogere resultaten", niet erg uitdagend nadat de EBITDA bijna verdubbelde in de eerste jaarhelft van 2017.

De marktvorser vindt de waardering van het aandeel aan de lage kant en handhaafde derhalve Accumuleren als advies. NIBC wil zijn taxaties voor Batenburg herzien. Intussen blijft het koersdoel gehandhaafd op 30,00 euro.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Batenburg woensdagochtend 0,8 procent hoger 31,95 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Omzet Batenburg Techniek groeit

Oliegerelateerde markten blijven achter.

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft in het derde kwartaal meer omzet geboekt en is positief over de rest van het jaar, hoewel de activiteiten in de oliegerelateerde markten achterblijven. Dat maakte de technisch dienstverlener maandag bekend.

Ook zonder de overname van Bellt per eind oktober vorig jaar stegen de opbrengsten en het genormaliseerde resultaat, meldde het bedrijf, dat geen concrete cijfers gaf.

"De markten waarin wij opereren ontwikkelen zich over het algemeen positief, op de olie-gerelateerde industrie na", aldus CEO Ralph van den Broek van Batenburg.

Het bedrijf focust op klantbenadering en maakt meer gebruik van expertise van de bedrijven in de groep en dat werpt zijn vruchten af, volgens de topman.

De orderposities waren van goed niveau, vooral in de industriële automatisering en de utiliteitsbouw. De relevante merkten binnen de energiesector vertonen een wisselend beeld, aldus het bedrijf.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Batenburg groeit hard
Dividend flink omhoog.

(ABM FN-Dow Jones)Batenburg heeft sterke prestaties geleverd in 2017 en besloot om het dividend flink te verhogen. Dit maakte de onderneming uit Rotterdam maandag nabeurs bekend.

De omzet steeg vorig jaar met 18 procent tot 173 miljoen euro. Het genormaliseerde bedrijfsresultaat (EBIT) nam zelfs met dik 60 procent toe tot 9,0 miljoen euro. Volgens Batenburg lieten de resultaten zien dat de strategie, die zicht richt op lange termijn groei in industrie en infrastructuur, succesvol is.

De winst per aandeel liep met 65 procent op tot 2,69 euro. Hierover keert Batenburg een dividend uit van 1,20 per aandeel. Over 2016 werd 0,90 euro uitgekeerd.

De Rotterdamse onderneming gaf geen concrete verwachtingen af voor het lopende jaar, maar stelde wel goed gepositioneerd te zijn om te profiteren van aantrekkende markten. Vooral de divisie Gebouwgebonden Installaties maakt een sterke groei door.

Het aandeel Batenburg steeg maandag 0,5 procent tot 37,80 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Batenburg positief over eerste kwartaal
Ziet volume aantrekken in marine- en offshore-markt.

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek heeft het eerste kwartaal van 2018 goed afgesloten, na een wat aarzelende start van het jaar. Dat stelde de technisch dienstverlener dinsdag nabeurs.

Zowel de omzet als het bedrijfsresultaat stegen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2017. Ook de orderportefeuilles zijn volgens het bedrijf over het algemeen goed gevuld en de orderinstroom verloopt goed.

Volgens CEO Ralph van den Broek is het sentiment in de markt onverminderd positief. "Ook in de marine- en offshore-markt trekt het volume weer voorzichtig aan."

Wel leidt het optimisme in de markt tot druk op de inkoopprijzen en de beschikbaarheid van grondstoffen en mensen, merkte het bedrijf op.

Batenburg handhaaft zijn verwachting van een hoger jaarresultaat dan in 2017.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel Batenburg

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft het koersdoel voor Batenburg Techniek verhoogd van 35,00 nar 43,00 euro met handhaving van het advies op Accumuleren. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van NIBC.

De analisten van NIBC stellen dat Batenburg Techniek zich heeft getransformeerd in een doelgerichte onderneming in de segmenten industrie en infrastructuur. Daarmee is de omzet uit de industriële automatiseringsector verhoogd en is de operationele marge over 2017 inmiddels 7,4 procent tegen een gemiddelde van 5 procent over de afgelopen tien jaar.

Verder is de financiële positie van de technisch dienstverlener sterk met een solvabiliteit van 50 procent en de verwachting dat het bedrijf in 2018 weer een positieve nettokaspositie heeft. NIBC verwacht een vrije kasstroom van 9,5 miljoen euro in 2020. Dat was afgelopen jaar 4 miljoen euro.

Het nieuwe koersdoel is gebaseerd op de waarderingsgrondslagen uit het verleden, de toekomstige verwachting voor de kasstroom en de som der delen. Als alleen wordt uitgegaan van het laatste, dan komt NIBC uit op 43,00 euro per aandeel Batenburg Techniek.

Het aandeel Batenburg Techniek noteerde donderdag op een vrijwel onveranderd Damrak 0,5 procent hoger op 38,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
voda
0
Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel Batenburg

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft woensdag het koersdoel voor Batenburg verhoogd van 43,00 naar 47,00 euro met een ongewijzigd Accumuleren advies.

"Het goede momentum houdt aan", aldus analist Johan van den Hooven, die zijn taxaties opwaarts bijstelde.

"Batenburg profiteert duidelijk van de goede marktomstandigheden in Nederland", aldus de analist. Batenburg behaalde in de eerste helft van 2018 ook een autonome omzetgroei van 14 procent. Daaraan droegen alle drie divisies bij.

Van den Hooven verhoogde zijn raming voor de autonome omzetgroei in 2018 van 6,5 naar 10 procent. Voor 2019 mikt de analist nog altijd op een groei van 6 procent en voor 2020 op 5 procent. Vooral over de vooruitzichten voor het segment industriële automatisering is de analist positief gestemd.

Daarbij merkte NIBC ook op dat Batenburg niet alleen de omzet weet aan te jagen, maar ook de winstgevendheid versterkt. De onderliggende EBIT-marge bedroeg afgelopen halfjaar 6 procent. Drie jaar terug was dit nog geen drie procent.

Ook is Batenburg actiever op overnamevlak.

Het aandeel sloot dinsdag op 41,40 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Groeitrend Batenburg zet door

(ABM FN-Dow Jones) Batenburg Techniek is in het derde kwartaal verder gegroeid. Dit maakte de onderneming woensdagavond bekend.

"Ook het derde kwartaal laat een goede ontwikkeling zien van opbrengsten en resultaten. De markten waarin Batenburg Techniek opereert, blijven zich prima ontwikkelen en de orderportefeuilles zijn dan ook uitstekend gevuld. Ook zien wij de positieve trend in de marine- en offshore-markt voorzichtig doorzetten", zei CEO Ralph van den Broek in een toelichting. "De druk op inkoopprijzen en levertijden en de krapte op de arbeidsmarkt houden in alle divisies aan", voegde de topman toe.

Alle divisies boekten hogere opbrengsten en bedrijfsresultaten.

De orderportefeuilles blijven volgens de onderneming op een hoog niveau en de orderintake ontwikkelt zich "onverminderd goed", aldus Batenburg.

De integratie van Adelco Electronics in de divisie Batenburg Industriële Componenten verloopt daarbij voorspoedig en de onderneming draagt bij aan de winstgevendheid.

Outlook

Op basis van de resultaten over de eerste drie kwartalen en de "goed gevulde" orderportefeuille voor de rest van het jaar bevestigde Batenburg de verwachting dat de autonome opbrengst en het resultaat over 2018 aanzienlijk verbeteren ten opzichte van 2017. Volgens de schaal van Mock betekent aanzienlijk een groei van 30 tot 45 procent.

"Samengevat zien wij ook het vierde kwartaal van 2018 met veel vertrouwen tegemoet", aldus Van den Broek.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
16 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
864,60  -0,75  -0,09%  16:58
 Germany40^ 17.835,30 +0,37%
 BEL 20 3.826,16 +0,83%
 Europe50^ 4.934,17 +0,41%
 US30^ 38.013,46 +0,76%
 Nasd100^ 17.548,80 +0,25%
 US500^ 5.049,25 +0,59%
 Japan225^ 38.001,71 +0,68%
 Gold spot 2.381,18 +0,85%
 EUR/USD 1,0654 -0,16%
 WTI 81,76 -0,55%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,27%
JUST EAT TAKE... +5,82%
Air France-KLM +3,82%
Alfen N.V. +2,34%
Flow Traders +2,25%

Dalers

Pharming -7,34%
PostNL -6,15%
Avantium -5,43%
ASMI -4,89%
BESI -2,25%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront