Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders januari 2016

46 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
0
Het wordt wel tijd voor een maanddraadje voor Flow Traders. De koers is sinds de IPO met 41,70% opgelopen. Wat zal het komende jaar brengen? Opname in de AEX? www.behr.nl/koersen/indices#AEX_NEXT
objectief
0
Onlangs heb ik de aandelen verkocht, dit bleek te vroeg.
De omzet en resultaten stegen met ruim 20%, maar de koers nog sterker.
Dit heeft me tot de verkoop doen besluiten..lijkt me een aandeel om in portefeuille te hebben maar wel met een stop loss eronder, want m.i. gaat er een fors deel van de winst als bonus naar de eigenaars en werknemers.
[verwijderd]
0
Als ik alleen let op de beursvolatiliteit, dan was die in Q4 fors en zie ik die voor 2016 fors blijven: olieprijs toch lastig en andere grondstoffen ook, in VS presidentsverkiezingen en in het algemeen zijn de koersen hoog vanaf de crises gemeten (2015 echter een vlak jaar), rijp voor tijdelijke forse correcties?, Europa blijft lastig, men weet het niet, eindelijk eens een rally alla de VS of toch blijven liggen, onzekerheid leidt tot volatiliteit?

Gepresenteerde resultaten zijn in lijn daarmee sterk en dat zal dus ook gelden voor Q4/full year en voor de outlook 2016.

Op grond hiervan zou je hogere koersen kunnen verwachten.

Hoe deze tot stand komen blijft wel een raadsel. De stijging van 35 euro naar 45+ euro kwam pas laat op gang. Intraday schommelt de koers op lage volumes nogal eens flink. Rond de ruim 48 euro toch afgeketst op meer, terwijl de beurzen plusten na de slechte pre-Kerst-weken.

Nog niet duidelijk of het business-model concurrentie-proof is. En is de club betrouwbaar? Met ondernemingen als Unilever en Heineken kunnen je geen zware ongelukken overkomen, een kleine nieuwkomer in een steeds veranderende business moet vertrouwen opbouwen. En dat na ellende met Van der Moolen, Baan, WOL, banken, Imtech, Ballast Nedam, Fagron, Macintosh, Delta Lloyd e.v.a.
[verwijderd]
0
Deze meer dan 3% stijging is zeer opmerkelijk, aangezien china met 7% naar beneden gaat en de AEX nu 3% zakt naar 428

Ga zo door Flow vandaag op 4 jan 2016 op naar de 50 euro
[verwijderd]
0
KIJK nu eens al boven de 47 euro, die 50 euro komt er nog in jan 2016 tenzij de Dow Jones ver weg zakt onder de 17000 deze week en china na de 7% in de min morgen verder naar beneden gaat
[verwijderd]
0
Categorie prettige shit is dit! Hoe meer deining hoe meer vreugd. Liever niet continu up of down. Wat men in China doet morgen, wie zal het zeggen? Gelet op de vroegtijdige sluiting zou je kunnen verwachten eerst verder omlaag (beetje paniek), waarna de eerste kopers de zaak terug omhoog kunnen duwen. Serieuze ellende in China heb ik nog steeds niet gezien, dus koersdalingen lijken me structureel niet gerechtvaardigd om die reden.
[verwijderd]
0
Heel flauw Flow traders, op 4 en 5 jan 2016 met totaal 7% omhoog en vandaag fors omlaag naar 45,60

Het is tijd voor een veklaring of bericht beste FLOW
[verwijderd]
0
quote:

zilvers schreef op 6 januari 2016 10:11:

Heel flauw Flow traders, op 4 en 5 jan 2016 met totaal 7% omhoog en vandaag fors omlaag naar 45,60

Het is tijd voor een veklaring of bericht beste FLOW
€ 44,8.

Men maakt er een potje van na daghoog gisteren € 48,695. Verklaringen komen nooit.
Cybres
0
Deel van de lock up lief af gister na beurs.....dat verklaart wel tikkie terug...maar goed, 1.8mio eur omzet waar hebben we het over...zegt allemaal niks.
[verwijderd]
0
Flow blijft vandaag prima liggen AEX nu 415 Weet iemand wanneer de cijfers komen
[verwijderd]
0
quote:

zilvers schreef op 8 januari 2016 16:03:

Weet iemand wanneer de cijfers komen
24 februari
[verwijderd]
0
Hartelijk dank Alexander

Stel dat de AEX deze komende week tot de 15e dus door de AEX 400 zakt, ben dan benieuwd hoe Flow zich houdt Op vrijdag 8 jan 2016 steeg Flow zelfs
[verwijderd]
0
Het gaat vandaag helemaal niet goed met de flauwe Flow

Insiders verkopen die dat nu mogen in jan 2016 ???
[verwijderd]
0
quote:

zilvers schreef op 11 januari 2016 12:02:

Het gaat vandaag helemaal niet goed met de flauwe Flow

Insiders verkopen die dat nu mogen in jan 2016 ???
Een week geleden nog prachtig omhoog op een bloedrode AEX tot het hoogste punt sinds de notering. Tja, zo gaat het nu eenmaal op de beurs: als je net denkt dat je goed zit, gaat het zomaar juist de verkeerde kant op. Zelfs bij TomTom ontstaat weer particuliere onrust, ondanks de ruim 100%-plus van vorig jaar: men dacht dat het aandeel nooit stevig zou kunnen zakken (ondanks nog een dip in augustus/september).

Het gekke hier is: qua resultaten moet Q4 een feest zijn geweest, toch zeer veel volatiliteit in oktober, november en december. In januari zet die trend zich door, in nog hevigere mate.

Het zal dus wel zo zijn dat er wat partijen stevige winst kunnen nemen. De koers gaat vervolgens redelijk onderuit. Het is vervolgens de vraag of dit weer vraag zal aantrekken. Ergens moet gezien de fundamenten toch een omslag of evenwicht komen. Cijfers/outlook kunnen helaas voor long nog geen tegenwicht bieden (mits ze goed zijn), want die komen pas over ruim 5 weken. Ook een onzekere beurs met de afslag sinds begin dit jaar maakt nou niet dat de sfeer prettig is voor nieuw geld om te beleggen in wat dan ook.
[verwijderd]
0
Balen weer. Misschien vele kleine winstnemers die onafhankelijk van elkaar handelen en de koers daarmee irrationeel veel lager zetten. Lijkt me anders niet te verklaren om hier genoegen mee te nemen in een voor FlowTraders gunstig beursklimaat.

Kan ook een regie-actie zijn om partijen uit te schudden tot de cijfers, men heeft dan nog een week of 4 de tijd. Daarna weer realiteit en koers sterk omhoog, maar wie is uitgeschud vist daar dan weer naast (of men moet tijdig weer ingestapt zijn).
[verwijderd]
0
Sterk vandaag (en gisteren). Moet toch een Walhalla voor (flow) traders zijn deze beurzen, dus laat maar binnen stromen die hap. Zou wel fijn zijn als men uit de bear market zou willen raken, maar dat gaat niet van de ene dag op de andere.
[verwijderd]
0
En daar gaat flow, met nieuw elan vandaag 15.00 uur 25 jan 2016 1,5% hoger en dat in een matige beurs dir na de 20 punten winst vorige week nu weer weg kabbelt naar 416 Go with the flow
[verwijderd]
0
En dat met mini-omzet. Terechte koersstijging, maar wel vreemd. Ook vreemd: begint de dag slecht, dan komt het die dag niet meer goed; en andersom. Los van de algemene beursteneur.

Nog een tijdje wachten tot de cijfers. Je zou toch denken: was men bij Q3 al juichend, Q4 en outlook zouden zelfs nog sterker moeten zijn. Maar je weet het nooit, althans pas al er iets vreemde dingen gebeuren. Laatste voorbeeld Arcadis: bij Q1/Q2 sterk geacht, bij Q3 enige twijfel en de laatste weken de hel losgebroken. Andere tak van sport uiteraard, maar slechts om het risico aan te geven. Ik wil het wel lopen hier en blijf sterk long zitten, wachtend op fraaie koersstijgingen. Niet meer uitbreidend voorlopig ivm evenwicht porto.
46 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:38
Koers 19,620
Verschil +0,030 (+0,15%)
Hoog 19,710
Laag 19,300
Volume 237.687
Volume gemiddeld 203.030
Volume gisteren 322.629

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront