Forum: BAM Groep » BAM Juni 2015 » Pagina: 276 | Eurobench.com

BAM Juni 2015

7.197 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 ... 356 357 358 359 360 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
€d_Modus Vivendi
0
BAM wins contract to build Three Snowhill

05:45, 25 June 2015
By Tamlyn Jones

Company behind Barclaycard Arena and Beorma Quarter developments has won project to deliver m landmark office building
BAM has won the contract to build the BAM has won the contract to build the £90m Three Snowhill m Three Snowhill

Work on one of the city's largest office developments will start later this year after a main contractor was appointed.

BAM, the construction group behind the Barclaycard Arena and Beorma Quarter redevelopments, will deliver the million Three Snowhill, completing the prestigious office-led estate off Colmore Row.

The project comprises 360,000 sq ft of grade A offices and 40,000 sq ft of leisure and retail space and parking over 16 storeys.

Situated alongside Snow Hill station, it will join neighbours One and Two Snowhill - home to Barclays, KPMG and HS2 among others.

Development group Ballymore led Two Snowhill and is also behind this latest project.

BAM said it would be remodelling the existing five levels of basement and cores which serve all three phases, creating office, leisure and conference space and car parking.

Above ground, it will be a steel framed office tower with curtain walling to all elevations.

BAM has appointed Paul Avery, the man who recently led the million refurbishment of the Barclaycard Arena, as project manager for the scheme.

Ballymore project director Richard Probert said: "Three Snowhill has now been awarded detailed planning consent and we look forward to starting on site shortly.

"It is the final component in what has become a landmark gateway development for our city - changing the skyline and setting new standards for regional office development."

Gallery: CGIs of Three Snowhill

VIEW GALLERY
Dusk CGI looking towards Colmore business district shows new building in situ with One and Two Snowhill and Colmore Gate in the background

Among the businesses working on the scheme are architecture firms Sidell Gibson and Weedons, structural engineering practice WSP, project surveyor Gleeds and mechanical engineer Arup.

Work is due to start in September and be completed in early 2018.

Dave Ellis, BAM's construction director, added: "This is a signature project for Birmingham and its commercial appeal.

"It is a challenging construction scheme - Snowhill has premium quality clients and it demands a premium quality approach from its construction partners.

"We're very much looking forward to starting on site and making it happen."

The estate forms a key part of the million, 20-year Snow Hill Masterplan which was unveiled in February by Birmingham City Council.

The vision encompasses the area around the station and is expected to see 2.2 million sq ft of office space developed, major changes to local roads and wholesale improvements to Snow Hill station.

Also in the pipeline are a new residential area in Steelhouse Lane and possible pedestrianisation in Colmore Row.
€d_Modus Vivendi
0
De Eurogroep, de ministers van Financiën van de eurozone, hield er gisteren na een dik uur weer mee op. Daarna ging de onderhandeling weer terug naar de tekentafel om tot een nieuw concreet voorstel te komen tussen de geldschieters en Griekse regering. En die zijn er ook nog niet uit, vertelt Europa-verslaggever Anke Truijen.


"Gisteren kwam premier Tsipras al naar Brussel om te praten met de leiders van de ECB, het IMF, de Europese Commissie en Dijsselbloem. Ze hebben gesproken tot dik 19 uur. Toen begon de Eurogroep. Er waren nog steeds discussies en meningsverschillen over het Griekse voorstel en dus had de Eurogroep eigenlijk weinig zin en werd het na een dik uur weer opgebroken", vertelt onze verslaggever.

Dijsselbloem besloot toen weer terug te gaan naar de tekentafel: “Unfortunately we have not reached an agreement yet.”


Hoop
Om 13 uur komt de Eurogroep vandaag weer bij elkaar. Maar Dijsselbloem en de leiders van de instituties hebben vannacht tot 2 uur doorgepraat en ze komen om 9 uur weer samen om verder te prtaten in de hoop er voor 13 uur uit te zijn.”

Er was veel hoop. Waar is het precies op vastgelopen? Truijen: “Nog steeds dezelfde pijnpunten. De instituties willen dat de Grieken verder gaan in het snijden in het pensioenstelsel. Dat is de rode lijn voor de regering-Tsipras. Ze vinden dat ze daar al op hebben toegegeven. Aan de andere kant blijven de Grieken aandringen op schuldherschikking. Ze zeggen dat ze de schuld niet houdbaar kunnen houden en gewoon financiële adem nodig. Het zijn heel erg moeizame gesprekken. Het zijn ook een van de allermoeilijkste onderhandelingen ooit. De Eurozone heeft nooit eerder te maken gehad met dit soort onderhandelingen.”
Utreg1960
0
quote:

pardon schreef op 24 juni 2015 22:17:


Consortium Ballast krijgt opdracht Rijk
Gepubliceerd op 24 jun 2015 om 21:59 |
Ballast Nedam 17:35
1,70 0,00 (-3,03%)

DEN HAAG (AFN) - Een consortium met bouwbedrijven Strukton, Ballast Nedam en Facilicom (R Creators) heeft de opdracht voor de herontwikkeling van de voormalige Knoopkazerne in Utrecht binnengehaald. Dat maakte Strukton woensdag bekend.

De overeenkomst omvat ontwerp, bouw, onderhoud en exploitatie. Na ingebruikname van het zogeheten Rijkskantoor in 2018 start de exploitatiefase met een looptijd van twintig jaar.

Eerder deze maand bleek al dat het Rijksvastgoedbedrijf R Creators wilde aanwijzen als geselecteerde inschrijver voor de herontwikkeling. R Creators heeft als aandeelhouders Strukton Integrale Projecten (80 procent) en Facilicom PPS Contracten (20 procent).

De uitvoerende partijen van R Creators zijn Strukton Worksphere, Ballast Nedam en Facilicom Bedrijfsdiensten. Het aandeel van Ballast Nedam in het project bedraagt ongeveer 50 miljoen euro


Bij de vooraankondiging hiervan is BN toch toen 10% gestegen? Vandaag zeker weer 10% erbij?? :-)
Het kan verkeren.
Iedereen een fijne beursdag gewenst.
Vergaderdag dus helaas geen tijd voor deze rollercoasterdag.Succes.
#forreal
5
De leugens en de feiten van Griekenland

Algemeen

Pers en Politiek: Vijf jaar liegen over Griekenland
door Jenny Cok op jun.25, 2015, onder Economie
Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on pinterest_shareMore Sharing Services
10
(Speech van Ewald Engelen bij Griekenland-demonstratie op 21 juni)
Burgers van Nederland, vijf jaar lang bent u voorgelogen over de Griekse crisis. Vijf jaar lang hebben pers en politiek u steeds maar weer dezelfde halfwaarheden en leugens op de mouw gespeld (uitzonderingen daargelaten).
De leugens:
1. Wij, Nederlandse belastingbetalers, hebben de Grieken ‘gered’ door hen 240 miljard euro te lenen toen de internationale kapitaalmarkten voor de Griekse staat op slot ging.
2. Grieken zijn luie, verwende hedonisten, die met 55 met pensioen gaan, een onderontwikkeld arbeidsethos hebben en liever aan het strand liggen dan werken.
3. Grieken hebben, ondanks onze generositeit en ondanks de gemaakte afspraken, nagelaten hun begroting op orde te krijgen en hun economie te hervormen.
4. Grieken moeten niet zeuren, want ze hebben hun huidige ellende toch echt aan zichzelf te danken; door corruptie, clientelisme en een belabberde belastingmoraal is de schuldenlast enorm, het begrotingstekort gapend en het verdienvermogen beroerd

De feiten:
1. Niet de Grieken, Griekenland of de Griekse staat hebben wij ‘gered’, maar onze eigen banken hebben wij gered. Ruim 90 procent van de 240 miljard aan reddingskredieten is uiteindelijk terecht gekomen bij banken, grotendeels Nederlandse, Franse en vooral Duitse banken. Oftewel, de kredieten zijn gebruikt om private crediteuren in staat te stellen zich terug te trekken uit Griekse staatsobligaties en het eventuele faillissementsrisico in de schoot te werpen van Europese belastingbetalers. Klinkt bekend, niet?
2. Cijfers van de OESO en de ILO leren dat Grieken de langste werkweken van alle lidstaten maken, dat ze de meeste weken per jaar werken en dat de gemiddelde pensioenleeftijd tot 2010 62 bedroeg. Inderdaad, konden ambtenaren eerder met werken stoppen, maar dat is in veel Eurozone lidstaten het geval (Italië, Frankrijk). Maar dat geldt niet voor werknemers in de private sector en al helemaal niet voor de kleine middenstand, die in een land als Griekenland een omvangrijk deel van de beroepsbevolking omvat. Hoezo lui?
3. In vijf jaar tijd is de Griekse overheid er in geslaagd een tweecijferig begrotingstekort om te buigen in een klein (primair, dwz voor rentelasten) overschot. Vooral door historisch ongekende bezuinigingen en lastenverzwaringen. De gevolgen lieten zich raden (en werden door de IMF ook voorspeld): een totaal in elkaar gestorte economie, die in vijf jaar tijd met 25 procent is gekrompen, met scherp opgelopen werkloosheid (pakweg 25 procent en 60 procent jeugdwerkloosheid), massale verpaupering en massieve hersenvlucht tot gevolg. En o ja, er is volgens de OESO geen land dat zijn pensioengerechtigde leeftijd zo drastisch heeft verhoogd als Griekenland: van 62 naar 67. Hoezo niet hervormd?
4. Griekenland is net als Nederland, Duitsland of welk land ook een homogene enititeit. Wat klinkt als ‘wij’ is voor veel burgers eigenlijk ‘jullie’. Dat geldt voor Nederland, maar dus ook voor Griekenland. Niet dé Grieken hebben er een puinhoop van gemaakt, maar de Griekse elite heeft dat gedaan. Bankiers, bouwbedrijven, politici en sommige ambtenaren zijn degenen geweest die rijk geworden zijn van de immense Duitse en Franse kapitaalstromen die in de europeriode Griekenland binnenstroomde ter financiering van infrastructurele projecten, vastgoed en uitbreiding van het defensieapparaat. De gemiddelde Griek heeft er weinig tot niets van gezien. Hoezo hebben dé Grieken er zelf een puinhoop van gemaakt? Bedoelt u dat u ook medeschuldig bent aan Amarantis, Vestia, Fyra en het Nederlandse belastingparadijsschandaal? Nou dan!
Waarom vertellen pers en politiek ons deze leugens?

1. Om te verhullen dat wij onze banken niet een keer (u weet wel: de 129 miljard euro die we in oktober 2008 op tafel hebben moeten leggen) hebben moeten redden, maar twee keer. De laatste keer via de band van de Griekse schatkist. Niet alleen het Sytagma plein in Athene zou vol woedende burgers hebben gestaan als dit open en bloot zou zijn toegegeven, maar ook de Champs Elysees in Parijs, het Malieveld in Den Haag en het Tiergarten in Berlijn.
2. Om ons onze eigen historische bezuinigings- en lastenverzwaringspaketten te kunnen verkopen, die in Nederland, zij het op wat geringere schaal, grofweg dezelfde effecten hebben gehad als in Griekenland: wegvallende binnenlandse vraag, stijgende werkloosheid, oplopende faillissementen, dalende belastingopbrengsten. Ik heb het over de drie bezuinigings- en lastenverzwaringspaketten ter waarde van pakweg 52 miljard euro die ons sinds 2010 onder leiding van Mark Rutte door de strot zijn gedouwd. Mede mogelijk gemaakt door een sociaal-democratische partij die van voren niet weet of ze van achteren nog leeft. Eindeloos hebben pers en politiek er bij ons gehamerd dat er geen andere mogelijk was. Wij moesten ons aan de Europese begrotingsregels houden, anders wachtte ons hetzelfde afschuwelijke lot als Griekenland.
3. Sinds Syriza in de regering is de leugenfrequentie radicaal toegenomen. Het doel is duidelijk: burgers in de Eurozone duidelijk maken dat er geen alternatief is voor de voorgenomen transformatie van de Eurozone in een neoliberale lagelonenutopie. Het is Thatcher in het kwadraat: There is No Alternative (TINA) for neoliberalism. Daarom moet Syriza kostte wat het kost een kop kleiner worden gemaakt. Het progressief populistische experiment waarvoor de Griekse kiezer democratisch heeft gekozen, moet falen.

Worden wij het lage lonen ‘paradijs’ van centrale bankiers

Daarom is deze demonstratie, deze blijk van solidariteit met Griekenland, de Griekse burger, Syriza zo belangrijk. Wat op het spel staat is de toekomst van Europa, onze toekomst. Wordt Europa een neoliberaal lagelonenparadijs onder de monetaire dictatuur van een ongekozen, maar o zo politieke centrale bank? Of wordt Europa een mondiaal baken van democratie, gelijkheid, vrijheid voor allen, waarin het kapitalisme zodanig wordt getemd dat het werkt voor iedereen in plaats van voor alleen de happy few? Wordt het een economische technocratie waarin alles ten dienste staat van het optuigen van een parasitair neo-mercantilisme? Of wordt het een ruimte voor nationale beleidsexperimenten waarin er echt wat te kiezen valt en burgers de uiteindelijke zeggenschap hebben?
De keuze is aan u, Ewald Engelen.
Eurowin
0
Goedemorgen..

Gullit: ’Dit is de kers op de taart’
Van onze Telesportredactie
Rotterdam -

Ruud Gullit heeft in maart van dit jaar de beleidsbepalers bij Feyenoord al gesommeerd om vaart te zetten achter de bouw van een fonkelnieuw stadion.

Wie gaat dat dan bouwen??
€d_Modus Vivendi
0
AMSTERDAM (Dow Jones)--Het Duitse consumentenvertrouwen voor juli is ten opzichte van de maand ervoor licht gedaald, blijkt donderdag uit data van onderzoeksbureau GfK. Er was op een kleine afname gerekend.
De indicator, die het vertrouwen van consumenten in de grootste economie van de eurozone een maand vooruit meet, daalde voor juli tot 10,1 van 10,2 in juni.
bammie
0
AB-tje #forreal.

En wij laten ons in de maling nemen door uitbuiters en doen onbewust mee aan de koersval van BAM door te verkopen. Ik blijf op mijn handen zitten, de heren MM's en hedgers zoeken het onderling maar uit.
Wilbar
0
quote:

Eurowin schreef op 25 juni 2015 08:20:


Goedemorgen..

Gullit: ’Dit is de kers op de taart’
Van onze Telesportredactie
Rotterdam -

Ruud Gullit heeft in maart van dit jaar de beleidsbepalers bij Feyenoord al gesommeerd om vaart te zetten achter de bouw van een fonkelnieuw stadion.

Wie gaat dat dan bouwen??


Diegene die dat voor een bepaalde prijs kan doen. Maar dat gaat te ver boven Ruud's pet.
Buts
0
Crockett
0
quote:

Eurowin schreef op 25 juni 2015 08:20:


Goedemorgen..

Gullit: ’Dit is de kers op de taart’
Van onze Telesportredactie
Rotterdam -

Ruud Gullit heeft in maart van dit jaar de beleidsbepalers bij Feyenoord al gesommeerd om vaart te zetten achter de bouw van een fonkelnieuw stadion.

Wie gaat dat dan bouwen??


BAM wil het graag bouwen maar tegen normale prijs met conform marges.
Zeker weten dat BAM de lijntjes nog heeft uitstaan naar R'dam
Crockett
0
Dank @ED:
"BAM has won the contract to build the £90m Three Snowhill. BAM, the company behind Barclaycard Arena and Beorma Quarter developments has won project to deliver m landmark office building "

KAKO
0
Soms vraag ik me af of ze bij RTL 7 niet allemaal een short positie hebben. De historie leert ons dat als staten zo intensief met elkaar aan het onderhandelen zijn de uitgangspunten allang bekend zijn. In dit geval, Griekenland binnen de EURO houden. Indien beide partijen ook maar twijfelde over het behouden van Griekenland binnen de EURO dan was de breuk er allang geweest.
Eurowin
0
Soms vraag ik me af of ze bij RTL 7 niet allemaal een short positie hebben.

Ja... en dan die grijns van die gasten daar als beurzen weer een diep rood zien..
#forreal
0
quote:

bammie schreef op 25 juni 2015 08:24:


AB-tje #forreal.

En wij laten ons in de maling nemen door uitbuiters en doen onbewust mee aan de koersval van BAM door te verkopen. Ik blijf op mijn handen zitten, de heren MM's en hedgers zoeken het onderling maar uit.


Thanx! we worden al jaren in de maling genomen, gemanipuleerd en voorgelogen, ik zit nog even aan de zijlijn maar wil instappen met 17/18K stuks, koers lijkt maar 1 kant op te willen en dat is up ;)
Crockett
0
quote:

gerrit 69 schreef op 25 juni 2015 00:45:BAM, we gaan kopen door John Beijer op 24 juni 2015

www.belegger.nl/Column/160511/BAM-we-...


in tekst:
"BAM Een fonds dat we deze keer uit de midkap in de schijnwerpers willen zetten, is BAM. Aan het begin van het jaar noteerden we nog rond de 2.50 euro en eind februari stonden we zelfs al op 4.30 euro. Een ruime week terug stonden we op 3.30 euro en inmiddels heeft ons computergestuurde handelsmodel een koopsignaal gegeven met een koersdoel op 4.50 euro. Het fonds mag dus een ruime 18 procent stijgen, want we zijn van mening dat de vooruitzichten voor de bouwsector erg positief zijn. Het orderboek bij BAM raakt steeds beter gevuld, nadat de bouwsector de afgelopen jaren natuurlijk in de hoek van de klappen zat. BAM is het fonds dat op korte termijn de meeste potentie heeft om fors op te lopen. Over de gehele financiële markt zijn we sowieso positief en we hebben nu een leuk trade-idee op BAM. Trade-idee Wij hebben voor U het volgende trade-idee. Kijkt U eens naar de BAM Turbo Long met een stoploss op 3.17. Deze heeft een hefboom van 3.2 en de volgende ISIN code: NL0011041702 en kost rond de 1.05. euro. Als ons koersdoel van 4.50 euro uitkomt, dan is de turbo 1.75 euro waard en hebben we dus 67 procent rendement. Let op, dit is een speculatieve actie en dient dagelijks door U gevolgd te worden - See more at:

www.belegger.nl/Column/160511/BAM-we-...
manuss
0
quote:

Buts schreef op 25 juni 2015 08:38:


Goedemorgen allen,
Theoretical Opening Price

€3,80 25/06/2015 08:32 CET
Futures BN en Heijmans staan veeeel hoger. Voor wat het waard is1
manuss
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 25 juni 2015 07:07:


BAM wins contract to build Three Snowhill

05:45, 25 June 2015
By Tamlyn Jones

Company behind Barclaycard Arena and Beorma Quarter developments has won project to deliver m landmark office building


BAM has won the contract to build the BAM has won the contract to build the £90m Three Snowhill m Three Snowhill

Mooie order!!! En nu ben ik benieuwd of er een PB uit Bunnik(A.Pronk) komt over deze order.
KAKO
0
quote:

Eurowin schreef op 25 juni 2015 08:48:


Soms vraag ik me af of ze bij RTL 7 niet allemaal een short positie hebben.

Ja... en dan die grijns van die gasten daar als beurzen weer een diep rood zien..


Haha precies dit!!
7.197 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 ... 356 357 358 359 360 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 20 feb 2020 17:35
Koers 2,610
Verschil +0,084 (+3,33%)
Hoog 2,624
Laag 2,520
Volume 2.177.283
Volume gemiddeld 1.707.181
Volume gisteren 1.331.969