Pharming is duurder dan Imtech

108 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Shoryuken
5
quote:

Beets schreef op 1 augustus 2014 20:06:


Voda´s zoveelste “ Ik ben zielig “ verhaal.
Heb ik de afgelopen jaren al diverse malen voorbij zien komen.

Maar, het moet gezegd.
Het enige wat bij Voda afslankt is zijn portemonnee.Dit gaat me wel wat te ver hoor. Voda doet helemaal niet zielig. Hij verteld wat hij gedaan heeft en wat achteraf fout bleek te zijn.

Voda heeft gedaan wat elk mens waarschijnlijk zal doen. Inzetten.. en hopen op beter. Feit is dat je het nooit weet bij Pharming.
Maandag 50% up en MrV roept: "i told you. UP the only way. Overname nieuws en koersdoelen KBC!"
Maandag 50% omlaag en Voorkennis roept: "Ik kan weer heerlijk lachen. Wie investeert in deze maffia tent is gestoord".

Voda wist niet wat de toekomst bracht. Hij gokte dat het goed ging.. en hij gokte verkeerd. En dat maakt hem niet zieilig. Ik vind het pas zielig als je mensen die verlies maken uit gaat lachen. Of doet alsof je mega ritjes maakt en 102k verdient hebt en elke dag op day low koopt en day high er weer uit bent. Achteraf gelul.

Ik heb vaak zat op dit forum iemand zien roepen: "Zo net een mooi ritje gemaakt van 41,2 naar 44,3. 8K verdient en even klaar voor vandaag". Kijk even in het professionele orderboekje.. blijkt er helemaal geen trade van dat niveau geweest te zijn op die koersen. Wie houden we dan voor de gek?

Ach. Ik ga lekker in bed liggen. Vandaag een heerlijk ritje gemaakt. gekocht bij -6% en verkocht bij +0,45. Met het geld net 2 flessen Moet Chandon gekocht en ga ik zo naast Eva Mendez liggen. Donald Trump kwam net mijn Sushi bezorgen. En ik tip hem niet eens.
Shoryuken
2
Als jullie dit verhaal niet geloven en mij willen aanklagen voor valsheid in geschrifte mag dat. Ik heb 4 advocaten die mij dekken. En nog eens 9 advocaten die advocaat zijn van de eerste 4 advocaten.

Gister deed mijn laptop het niet. Liet Bill gates langskomen om Windows 2017 te installeren. Ik schonk niet eens een bakje koffie voor hem in.

Boven op mijn huis heb ik een helikopter. En het gebouw ernaast heb ik gekocht om scherpschutters bovenop het gebouw te zetten zodat ik er zeker van ben dat niemand mijn helikopter jat.

Maandag stap ik weer in met Pharming. Op Day Low. En op Day HIgh verkoop ik weer.

Veel Pharming forum mannetjes kopen een drankje voor de dame. Sommigen kopen meteen een fles. Ik ben het type dat meteen de discotheek voor het meisje koopt. Van mijn winst door short te gaan in Imtech vanaf 9 euro.

MaranV
1
Ach, er kwam deze keer tenminste geen plakje wiet in het verhaaltje voor :) Haha. Maar je hebt gelijk, ik neem de mensen die hun ritjes aan de grote klok hangen nooit serieus.

Ik heb de openheid van Hans altijd gewaardeerd, kan me ook erg goed vinden in het buy & hold gedrag. Heb 6 maanden tegen verlies aangehikt bij Pharming, de wilskracht die je nodig hebt na 6 jaar (of nog veel langer) om er echt mee te stoppen moet nog veel groter zijn.
lucas D
3
quote:

Beets schreef op 1 augustus 2014 20:06:


Voda´s zoveelste “ Ik ben zielig “ verhaal.
Heb ik de afgelopen jaren al diverse malen voorbij zien komen.

Maar, het moet gezegd.
Het enige wat bij Voda afslankt is zijn portemonnee.Beetje schofterig om openheid die je hier nog maar zelden ziet, te vertalen als een zielig verhaal. Daarna volgt er ook nog een cynische rotopmerking die duidelijk onder de gordel is.
En niet wie maar wat is die Beets nou helemaal?
Vind trouwens meerdere opmerkingen over Hans hier geplaatst niet kunnen.
Wat dat betreft zie je hier duidelijk wie als mens in het leven staat, en wie als individu.
voda
2
quote:

Beets schreef op 1 augustus 2014 20:06:


Voda´s zoveelste “ Ik ben zielig “ verhaal.
Heb ik de afgelopen jaren al diverse malen voorbij zien komen.

Maar, het moet gezegd.
Het enige wat bij Voda afslankt is zijn portemonnee.


Ach ja, van jou hebben we nog nooit een "aandelen positie" of wat dan ook maar gezien.
Afzeiken, en zure verhalen. Zelf, beantwoord je geen enkele vraag van wie dan ook.

En wat sugar 1 betreft, wat heb jij hier voor het forum in al die tijd betekent? Geen ene moer!

Had trouwens geen idee, dat mijn post weer zo'n reuring zou veroorzaken.

Ik probeerde netjes antwoord te geven op Wishdom, en Bammie's vraag, en dan krijg je dit weer. Paarlen voor de zwijnen zegt men wel eens.

PS: andere posters die wel positief er op reageerden, toppie, bedankt.
voda
0
quote:

Beur schreef op 1 augustus 2014 21:41:


Het bijzondere aan jou Voda vind ik dat jij niet nalaat anderen veelvuldig op het gevaar van beleggen in Pharming te wijzen en tegelijk voor jezelf kennelijk een onbedwingbare neiging hebt het noodlot te tarten.

Het is heel dubbel. Je geeft raad en vraagt raad. Toen de koers gezakt was naar 0,565 wist je niet meer wat met je aankoop te doen en wilde zowaar weten wat dit forum ervan vond. Ten behoeve van anderen weet je heel goed waar je over praat, waar de risico's liggen maar voor jezelf ligt dit kennelijk lastiger en handel je niet alert en besluitvaardig genoeg.
Een van de achterliggende motieven - greed - voerde je al aan. Er zijn vast nog wel een paar andere maar dit is nou eenmaal geen diepte-psychologisch forum maar eentje voor nuchtere beleggers. Misschien zijn degelijke, risicomijdende beleggingsfondsen toch ook wat meer voor je dan pennystocks ;)

Mooie post Beur.

Klopt allemaal. Ik moet ook niet beleggen in aandelen, daarom ben ik al fors overgestapt in goud en zilver. En ja, wat al lang lopende beleggingsfondsen voor mijn pensioen.

Mijn verkooporders gecanceld, en lager ingelegd. Ik wil er van af. Ben het zat hier eigenlijk.
MaranV
0
quote:

voda schreef op 2 augustus 2014 00:01:


[...]


En wat sugar 1 betreft, wat heb jij hier voor het forum in al die tijd betekent? Geen ene moer!Neem het hem niet kwalijk, zijn school heeft hem blijkbaar ook geleerd dat je een zin altijd moet beginnen en eindigen met 3 puntjes. Maar je hebt gelijk hoor :) In dit geval is de post historie van een gebruiker ERG handig.

Nu nog een optie om te stemmen op een alias wijziging, ik ga voor sneer1.
Ceh
0
quote:

voda schreef op 1 augustus 2014 19:45:


@ Wishdom, Bammie en alle anderen (Newbies?),

Ja, ik ben al heel erg lang bekend met dit aandeel. (al meer dan 10 jaar).

En ja, ik heb in het verleden hier een vermogen mee verloren.
Ik ben jarenlang weggeweest van de beurs, mede door de enorme verliezen, niet alleen hier, maar ook elders.

Ja, ik heb sindsdien behoorlijk lang "gewaarschuwd" voor dit aandeel, wel op een redelijke manier overigens.

Ik stapte begin dit jaar in, aangetrokken door de enorme koersstijgingen.

Daar nog een leuke winst mee gehaald. Vervolgens begon de koers nog verder op te lopen. Eigenlijk door hebzucht, en mogelijke koerswinsten, en nog dieper ingestapt. ( de koers was toen boven de 60 cent aanbeland).

Spoedig daarna begon de (grote) daling in te zetten. Ik bleef ze stug vasthouden, hopend op een goede FDA uitslag. Die kwam er dus niet, weer 3 maanden uitstel. Hup, dus weer het aandeel langer in porto.

Eindelijk 18 juli Goedkeuring. Ik zat met mijn vingers aan de knoppen!
Het bericht kwam voorbeurs, en meteen bij opening een Freeze!

Bij de opening vloog de koers omhoog, tot zelfs het moment dat ik een behoorlijke winst had kunnen pakken. De koersontwikkeling (en volume) ging echter zo snel, dat ik moeilijk de verkoopknop kon indrukken. Ik ging er van uit dat de koers richting 70 cent zou gaan. De teller stokte echter op ruim 65 cent, en daarna ging het hard naar beneden.

ik hoopte, tegen beter weten in, op weer een herstel later op de dag. Dat gebeurde dus niet. Nu staan we dus op 43.9 cent NA goedkeuring.
De jaarwinst, vanaf 31 december 2013 is nog steeds ruim 200%.
Er moeten velen zijn, die dikke winsten hebben.
Ik behoor inmiddels niet meer tot die categorie.

Ik laat het aandeel nu maar zitten, hopend op een herstel over 2-3 maanden. Het geld heb ik eigenlijk nu nodig, maar ik stel de uitgaven die ik gepland heb, maar uit tot volgend jaar.

Het was een onbezonnen moment om in te stappen, en te blijven zitten.

Greed Is Not Good. :-(

Laat het weer een les zijn, hoe je bepaalde zaken niet moet "aanpakken".

Laat ik duidelijk zijn, ik maak niemand verwijten, ook Sijmen de Vries niet of het aandeel Pharming op zich.

Het is mijn eigen (domme) handelen geweest. Ik had samen, met nog een aantal andere posters juist gezegd dat op de dag van de goedkeuring de koers een spike omhoog zou maken, om daarna te dalen.

Ik wens iedereen nog veel succes, met herstel natuurlijk. Persoonlijk gezien heb ik er een hard hoofd in. De Ruconest omzetten in Europa (4 jaar na de goedkeuring) zijn een farce. Ik verwacht eigenlijk hetzelfde plaatje uit de USA. Vergeet ook niet dat de bruto opbrengsten laag zijn.

Netto winst kan nog jaren duren.

Groet,

Hans
ff wachten nog
0
Pfoe, draadje helemaal gelezen, en wat mij betreft mag iedereen heel rijk worden van welke belegging dan ook. Jane, Joehoe, Carla, Guus, Lucas, Maran, Stefan, Kennie, DZR, Chiddix, Jip, Rooster, Bammie, Wishdom en wie ik nog mis maar om een of andere reden gun ik het Hans naast Beur het meest. In mijn optiek altijd inhoudelijke postings. Beur doet het wel goed aan de postings te zien mbt de omzetten per dag en ook Stefan en Diede weten van de hoed en de rand. Maar Hans! Maanden geleden vertelde je zelf dat je de eerste keer het schip bent ingegaan door te lang te wachten. Mijn advies toen was laat het je niet nog een keer gebeuren..... Potverdorie Hans, neem nog een 5 liter Veltins in het Wachtlokaal en ga eens nadenken.

PS Na 5 liter kan je beter morgen beginnen met nadenken, proost.
surveyor
0
quote:

Shoryuken schreef op 1 augustus 2014 23:00:


Als jullie dit verhaal niet geloven en mij willen aanklagen voor valsheid in geschrifte mag dat. Ik heb 4 advocaten die mij dekken. En nog eens 9 advocaten die advocaat zijn van de eerste 4 advocaten.

Gister deed mijn laptop het niet. Liet Bill gates langskomen om Windows 2017 te installeren. Ik schonk niet eens een bakje koffie voor hem in.

Boven op mijn huis heb ik een helikopter. En het gebouw ernaast heb ik gekocht om scherpschutters bovenop het gebouw te zetten zodat ik er zeker van ben dat niemand mijn helikopter jat.

Maandag stap ik weer in met Pharming. Op Day Low. En op Day HIgh verkoop ik weer.

Veel Pharming forum mannetjes kopen een drankje voor de dame. Sommigen kopen meteen een fles. Ik ben het type dat meteen de discotheek voor het meisje koopt. Van mijn winst door short te gaan in Imtech vanaf 9 euro.
;)
Rooster2
0
quote:

Shoryuken schreef op 1 augustus 2014 23:00:


Als jullie dit verhaal niet geloven en mij willen aanklagen voor valsheid in geschrifte mag dat. Ik heb 4 advocaten die mij dekken. En nog eens 9 advocaten die advocaat zijn van de eerste 4 advocaten.

Gister deed mijn laptop het niet. Liet Bill gates langskomen om Windows 2017 te installeren. Ik schonk niet eens een bakje koffie voor hem in.

Boven op mijn huis heb ik een helikopter. En het gebouw ernaast heb ik gekocht om scherpschutters bovenop het gebouw te zetten zodat ik er zeker van ben dat niemand mijn helikopter jat.

Maandag stap ik weer in met Pharming. Op Day Low. En op Day HIgh verkoop ik weer.

Veel Pharming forum mannetjes kopen een drankje voor de dame. Sommigen kopen meteen een fles. Ik ben het type dat meteen de discotheek voor het meisje koopt. Van mijn winst door short te gaan in Imtech vanaf 9 euro.Hoe vaker ik hem lees hoe levendiger ik er van word. AB!
ik ben Diede
0
quote:

voda schreef op 1 augustus 2014 19:45:


@ Wishdom, Bammie en alle anderen (Newbies?),

Ja, ik ben al heel erg lang bekend met dit aandeel. (al meer dan 10 jaar).

En ja, ik heb in het verleden hier een vermogen mee verloren.
Ik ben jarenlang weggeweest van de beurs, mede door de enorme verliezen, niet alleen hier, maar ook elders.

Ja, ik heb sindsdien behoorlijk lang "gewaarschuwd" voor dit aandeel, wel op een redelijke manier overigens.

Ik stapte begin dit jaar in, aangetrokken door de enorme koersstijgingen.

Daar nog een leuke winst mee gehaald. Vervolgens begon de koers nog verder op te lopen. Eigenlijk door hebzucht, en mogelijke koerswinsten, en nog dieper ingestapt. ( de koers was toen boven de 60 cent aanbeland).

Spoedig daarna begon de (grote) daling in te zetten. Ik bleef ze stug vasthouden, hopend op een goede FDA uitslag. Die kwam er dus niet, weer 3 maanden uitstel. Hup, dus weer het aandeel langer in porto.

Eindelijk 18 juli Goedkeuring. Ik zat met mijn vingers aan de knoppen!
Het bericht kwam voorbeurs, en meteen bij opening een Freeze!

Bij de opening vloog de koers omhoog, tot zelfs het moment dat ik een behoorlijke winst had kunnen pakken. De koersontwikkeling (en volume) ging echter zo snel, dat ik moeilijk de verkoopknop kon indrukken. Ik ging er van uit dat de koers richting 70 cent zou gaan. De teller stokte echter op ruim 65 cent, en daarna ging het hard naar beneden.

ik hoopte, tegen beter weten in, op weer een herstel later op de dag. Dat gebeurde dus niet. Nu staan we dus op 43.9 cent NA goedkeuring.
De jaarwinst, vanaf 31 december 2013 is nog steeds ruim 200%.
Er moeten velen zijn, die dikke winsten hebben.
Ik behoor inmiddels niet meer tot die categorie.

Ik laat het aandeel nu maar zitten, hopend op een herstel over 2-3 maanden. Het geld heb ik eigenlijk nu nodig, maar ik stel de uitgaven die ik gepland heb, maar uit tot volgend jaar.

Het was een onbezonnen moment om in te stappen, en te blijven zitten.

Greed Is Not Good. :-(

Laat het weer een les zijn, hoe je bepaalde zaken niet moet "aanpakken".

Laat ik duidelijk zijn, ik maak niemand verwijten, ook Sijmen de Vries niet of het aandeel Pharming op zich.

Het is mijn eigen (domme) handelen geweest. Ik had samen, met nog een aantal andere posters juist gezegd dat op de dag van de goedkeuring de koers een spike omhoog zou maken, om daarna te dalen.

Ik wens iedereen nog veel succes, met herstel natuurlijk. Persoonlijk gezien heb ik er een hard hoofd in. De Ruconest omzetten in Europa (4 jaar na de goedkeuring) zijn een farce. Ik verwacht eigenlijk hetzelfde plaatje uit de USA. Vergeet ook niet dat de bruto opbrengsten laag zijn.

Netto winst kan nog jaren duren.

Groet,

Hans

Waarom verkoop je dan niet gewoon?
DeZwarteRidder
0
Tot mijn grote verbazing krijgt de titel van dit draadje een soort voorspellende werking:

'Market cap 200 Mio!
Wie biedt, eenmaal andermaal ...?'

Beur
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 4 augustus 2014 09:59:


Tot mijn grote verbazing krijgt de titel van dit draadje een soort voorspellende werking:

'Market cap 200 Mio!
Wie biedt, eenmaal andermaal ...?'


Jij geilt helaas iets te veel op jezelf.
DeZwarteRidder
0
Sinds vandaag klopt de titel van dit draadje weer; wie had kunnen denken dat dit zo snel op deze manier zou gebeuren..!!

Pharming heeft nu een beurswaarde van ca 405 miljoen x 42 cent = ca 170 miljoen.

Imtech heeft nu een beurswaarde van ca 455 miljoen x 37 cent = ca 168 miljoen

De omzet van Pharming dit jaar is ca 3 miljoen.

De omzet van Imtech dit jaar is ca 5 miljard.$euri
0
Tja dat is best triest dzw
Zo'n conglomeraat in verhouding met ph ( dus eigenlijk wel knap van ph)
bammie
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 5 augustus 2014 18:35:


Sinds vandaag klopt de titel van dit draadje weer; wie had kunnen denken dat dit zo snel op deze manier zou gebeuren..!!

Pharming heeft nu een beurswaarde van ca 405 miljoen x 42 cent = ca 170 miljoen.

Imtech heeft nu een beurswaarde van ca 455 miljoen x 37 cent = ca 168 miljoen

De omzet van Pharming dit jaar is ca 3 miljoen.

De omzet van Imtech dit jaar is ca 5 miljard.
Het is helaas de keiharde realiteit en erg triest voor alle betrokkenen waar de aandeelhouders denk ik de meeste pijn aan hebben. Wat echter als we een Getronics scenario krijgen?
108 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 feb 2020 17:35
Koers 1,140
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,202
Laag 1,116
Volume 25.023.493
Volume gemiddeld 12.455.743
Volume gisteren 25.023.493