C/Tac « Terug naar discussie overzicht

75 Miljoen winstgevende omzet te koop voor 16 miljoen ????????????

91 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
[verwijderd]
0
C/tac is op dit moment op de beurs 16 miljoen euro waard, dit met een omzet die weer gaat groeien en winstgevend is van 75 miljoen. Dit is een van de goedkoopste bedrijven van de beurs plus dan nog eens het feit dat een overname zomaar zou kunnen. Als men volgend jaar 5 % op de omzet winst maakt (wat helemaal niet veel is) dan verdient men zo ongeveer 35 cent per aandeel met een k/w van 8 sta je dan gewoon op 3 euro per aandeel. Het geld ligt weer eens op straat het hoeft alleen maar opgeraapt te worden.
[verwijderd]
0
Ga je gang, dan merk je waarschijnlijk dat beweringen zoals "omzet die weer gaat groeien" en "overname zomaar zou kunnen" altijd vies tegen kunnen vallen.
Louis Pasciuto
0
Altijd handig, zo'n pumpdisc, ik doe ook even een duit in het zakje:

Hilgerdenaar liet verder weten dat de positieve resultaatontwikkeling in het derde kwartaal het gevolg is van ,,enig zicht op herstel'' en de eerder ingezette kostenbesparingen. Ook het orderboek ziet er volgens de topman ,,goed'' uit. ,,Wij hebben zowel kwalitatief als kwantitatief een goede pijplijn en kunnen de stijgende lijn voortzetten''', stelde hij.
MegaTelstar
0
En om de banden nog wat harder op te pompen... In de recent verschenen ConTACtueel staat dat CTAC meer aan zijn PR gaat doen. Dat lijkt mij ook wel nodig. De thans al draaiende reclamespots op Business News Radio zijn daar alvast een onderdeel van. Hilgerdenaar laat zich zeer positief uit over de huidige ontwikkelingen, maar wel met de kanttekening dat de bedrijven aan wie zij (hopen te) leveren nog niet veel vet op de botten hebben.In technische zin ziet de grafiek er alvast niet verkeerd uit. Zo, dat is weer genoeg lucht in de banden voor de komende rit.

groet, SuperTelstar
Beate
0
Ja, het vet op de botten van Hilgerdenaar kan beter op zijn klanten zitten.

Groetjes, Beate
Louis Pasciuto
0
Koers is gisteren toen 's middags de handel stil viel met een paar stukjes steeds lager gezet, ook vandaag weer. Iemand, de mm?, dumpt vandaag telkens 100 stukjes. Hoger zou ook kunnen, msaar daar heeft ie geen zin in blijkbaar.
trab33
0
zopas ook mijn eerste plukje gekocht in lange tijd
was hier vroeger vaste klant maar ben op tijd uitgestapt,nu alles terug op de rails staat zie ik hier nog veel opwaarts potentieel
alsook verwacht ik een algemene correctie op de beursen maar ben er zeker van dat ctac hier zal ontsnappen

Henri Nostradamus
0
Veel zal voor CTAC afhangen van de gang van zaken in België. Daar werd vroeger de winst gemaakt waardoor CTAC NL door de crisis kwam. Momenteel zitten daar de minnen. Per saldo gaat het nog niet echt beter. Ik heb al vaker gezegd dat zolang NL geen goed commercieel/operationeel management heeft er weinig eer aan dit fonds te behalen valt (en dan heb ik het niet over een paar dubbeltjes erbij of eraf). Maar potentieel is er zeker. De vraag is echter of er ooit een professional van Hugo aan het roer mag komen die het er uit gaat halen..... Iemand die in staat is de grote projecten binnen te halen.

Bij zeer goed management staat de koers op 6 tot 8. Bij zeer slecht op 0,50. We staan nu op zeg maar 1,40 -> management is dus schijnbaar zeer matig. Ik zou het toejuichen als men de top gaat vervangen. Is hard nodig. Het schiet niet op met CTAC zolang visie en daadkracht ontbreken.

HN
Louis Pasciuto
0
Er lijkt idd. een partij die handelt c.q. manipuleert tussen de 1,20 en 1,40. Drukken naar 1,20 en weer terug naar 1,40 en weer terug de 1,20'igers in. Gisteren zelfs drukken aan het slot met 14 stukjes. Toen ik daar een wat grotere aantal voor een hogere koers tegenover stelde werd ik gelijk overruled met meer aandelen om laag te sluiten en dat alles in de slotseconden, vermoed dus een partijtje met een leuk softwareprogrammaatje. Want ik zie geen mens in drie slotseconden zijn aantal veranderen.
[verwijderd]
0
Beate
0
Het hek mag voor eind van het jaar niet van de dam! Eerste week van januari pas weer. even geduld nog.
Groetjes,
beate
Beate
0
nee. Ik ga daar niet over. Ik hoop trouwens dat we tegen het eind van het jaar nog even wat zakken. Kerstinkopen!
Groetjes, Beate
MegaTelstar
0
Helaas Beate,

Geen echte koersdaling voor jou ingezet om nog goedkoop wat bij te kopen. Iemand heeft zojuist besloten zijn kerstbonus in klinkende aandelen CTAC om te zetten.
Groet en alvast fijne Kerstdagen aan alle vaste CTAC forumbezoekers.

SuperTelstar
Beate
0
Inderdaad geen goedkope inkoop meer dit jaar. Jammer.

Ook prettige feestdagen gewenst en een voorpoedig 2014 ( in ons aller belang).

Groetjes,
Beate
lanciared
0
Hallo Jongens , Fijne en prettige eindejaarsfeesten aan ieder hier.
Ben er natuurlijk ook nog ( reeds van in het allereerste begin ; gekocht aan 37 gulden en nadien 30,5 gulden ( 1997 ? ) , vervolgens wat erbij aan 6,3 euro ( 2007 ? ) , en een laaste maal aan 2,2 euro (in 2011)

Lange tijd niet meer op forum geweest.
Dus niet erg succesvol geweest.
Alles wat laten liggen.

Maar heb er terug een goed ( beter) gevoel bij.
Het zou best kunnen dat we 50 % winst maken in het nieuwe jaar.
Welk fonds kan dit eveneens ? Het zou er kunnen inzitten.

( Verleden week wat Ordina gekocht ; En heb hiernaast ook nog wat Simac)

Prettige , rustige feesten aan ieder.
LR
Louis Pasciuto
0
MegaTelstar
0
Leuk om ook weer eens namen als Lanciared en Trab langs te zien komen. Zou onze MVV-supporter Waldolala ook nog over onze schouder meekijken Beate? Hoe het ook zij, nog even de 1,40 opsnoepen en dan doorstoten naar de weerstand op 1,90. Lijkt mij een aantrekkelijk voornemen voor 2014. De kooplust is de laatste dagen alvast aantrekkelijk en uitdagend te noemen.

Nogmaals prettige kerstdagen en een voorspoedig 2014

SuperTelstar
Beate
0
Waldolala meldt zich ongetwijfeld wel weer als hij voldoende aandelen heeft ingeslagen. Meestal is dat gelijk ook het startschot voor een stevige koerssprong. We zullen nog wel meer 'oude' namen zien opduiken in de komende weken. 2014 wordt het jaar van de grote mars vooruit. Ctac zal niet langer het lelijk eendje van de beurs blijven. Het is eerder een Doornroosje dat door een rijke prins wordt wakker gekust en voor een stevig bedrag van de beurs gehaald. Het huidig management is moe en aan vervanging toe. Een paar stevige mensen aan de top en het gaat allemaal weer lopen. Op naar de €!

Groetjes,
Beate
91 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:19
Koers 3,910
Verschil -0,030 (-0,76%)
Hoog 3,910
Laag 3,760
Volume 2.350
Volume gemiddeld 16.232
Volume gisteren 14.461

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront