Lavide Holding (voorheen Qurius) « Terug naar discussie overzicht

Geert Schaaij in Qurius........

12 Posts
witte ridder
0
Het zou niet gek zijn als Geert Schaaij in Qurius mee zou doen vivenda 3 cent naar 11 cent.........
bik
0
arreno
0
Heb je niks anders te doen als onnodige draadjes te openen?
P.P. de Vies = Value8 zit in Qurius
G. Schaaij in Vivenda.
Moderator graag dit draadje sluiten!
witte ridder
0
Vivenda media Group circa 26.5 miljoen aandelen x 11 cent waarde € 2.915.000,- schulden aan obligatie houders 2.5 miljoen!!!

Qurius circa 125 miljoen aandelen x 1.4 cent waarde 1.750.000,- schulden aan obligatiehouder Value8 150.000 euro bezit prodware aandelen 500.000 euro.

Waarom zou Geert Schaaij wel in Vivenda gaan zitten en niet voor een 3 x goedkopere prijs in Qurius!!!

Volgens mij is het een goede mogelijkheid dat Geert Schaaij ook is ingestapt!!!!
witte ridder
0
Value8 Peter Paul de Vries zit op de aandeelhouders vergaderingen van Vivenda........ maakt niet bekend hoeveel aandelen hij heeft!!! hoeveel aandelen qurius zou Geert Schaaij hebben
bik
1
witte ridder
0
Jullie doen net of jullie het niet begrijpen 125 miljoen aandelen a 1.6 cent is waarde 1.9 miljoen!!! Wat krijg je terug prodware aandelen waarde circa 500.000 schuld 150.000 obligatie renteloos value8!!! Oftewel je krijgt een beursnotering voor 1.9 miljoen - 350.000 = 1.550000,- !!! Als er fair wordt gespeeld en Peter waar ik hem niet voor aanzie de boel niet oplicht kan de koers moeilijk tot 1/4 van de huidige prijs zakken en zou deze in de lijn van Vivenda moeten stijgen naar een totale beurswaarde van 3 miljoen!!! Dus naar 3.2 cent!!! Het lijkt mij dat de Vries niet onder wil doen aan Geert Schaaij!!! Als Geert al niet mee doet, Value8 zit namelijk gewoon op de aandeelhoudersvergadering van Vivenda!!!
[verwijderd]
1
Goedzo zwarte, eh, ik bedoel witte ridder, pumpen die handel. Ben je goed in. Ik zie dat je het ook op het Vivenda forum aan het proberen bent. Plaats het anders ook even bij ECT en Spyker.
Zeg er maar bij dat ze hun waardeloze aandelen moeten omruilen in Qurius aandeeltjes...................ppfffff
arreno
0
quote:

frakske1 schreef op 30 juni 2013 06:21:

Goedzo zwarte, eh, ik bedoel witte ridder, pumpen die handel. Ben je goed in. Ik zie dat je het ook op het Vivenda forum aan het proberen bent. Plaats het anders ook even bij ECT en Spyker.
Zeg er maar bij dat ze hun waardeloze aandelen moeten omruilen in Qurius aandeeltjes...................ppfffff
Ik kwam dit bericht tegen, duidelijk is dat de AFM ook ingrijpt bij particulieren. Volgens mij zijn er hier op IEX ook wel een paar bij die daarvoor in aanmerking komen.

AFM beboet particulier voor marktmanipulatie
dinsdag 25 juni 2013 - 13:17

AMSTERDAM (AFN) - De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een particuliere belegger een boete opgelegd van 100.000 euro wegens marktmanipulatie. Dat maakte de toezichthouder dinsdag bekend.

Volgens de AFM wist de belegger de koers van een veilingfonds aan de Amsterdamse beurs in augustus en september 2011 kunstmatig te verhogen. Hij deed dit door telkens vlak voor sluiting van de veilingsperiode een aankooporder te plaatsen, die het aanbod op een lager prijsniveau net ontsteeg. Zo ontstond een hogere koers. De belegger had hier voordeel bij, omdat zijn aandelenportefeuille gekoppeld was aan een bankkrediet. Met de stijgende waarde van de portefeuille kon de belegger meer krediet opnemen, terwijl bij een waardedaling moest worden afgelost.

De AFM bestempelt marktmanipulatie als een zware overtreding, waarbij de boete kan oplopen tot 2 miljoen euro. Het Financieele Dagblad meldde dinsdag dat de handel zou hebben plaatsgevonden met aandelen New Sources Energy.
witte ridder
0
Nou van marktmanipulatie is geen sprake!!! in de afgelopen 3 weken zijn er ruim 15 miljoen aandelen verhandeld!!!! en geen meldingen anders dan dat Schotman nog maar 1,49% van de aandelen heeft waar is deze ruim 10% van de aandelen terecht gekomen!!!! Aansluitend staat het iedereen vrij een rekensommetje te plaatsen waaruit investeerders zelf kunnen besluiten of het wel of geen slimme zet is om aandelen Qurius te kopen!! Momenteel is het zo dat Value8 18 miljoen aandelen verkrijgt voor 150.000 euro oftewel 0,83 cent in de vorm van een converteerbare obligatie zodat er geen bot voor andere aandeelhouders op hun aandelen hoeft te komen, lage koersen betekend dus goedkoop extra aandelen voor Value8 en verwatering voor de huidige aandeelhouders. Plaatsing hier van de cijfers en feiten is bescherming van de huidige aandeelhouders tegen het opnieuw plaatsen van aandelen tegen een dergelijk lage prijs en geeft beleggers inzicht of het aandeel qurius wel of niet goedkoop is ten opzichte van andere fondsen!!!! Dus ARRENO jij probeert alles in de stilte te houden met welk belang?
bik
0
Zal toch niet zo zijn,dat de witte zwartriddert de voormalige Pennystokert alias De Perser is?Dan zijn we er maar mooi klaar mee,mien jong.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 16:53
Koers 0,286
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,286
Laag 0,262
Volume 5.121
Volume gemiddeld 12.563
Volume gisteren 5.121

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront