AkzoNobel « Terug naar discussie overzicht

Akzo Nobel draadje 2013

80 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
[verwijderd]
0
De koersdoelen liggen grotendeels lager dan de actuele koers.
Het aandeel is hoog gewaardeerd.

Ik heb putjes ingeslagen! verwacht een daling naar ongeveer 40 euro binnen 6 maanden.

Deze daling zal vooral ontstaan door een daling van de algemene beurs, akzo is hier wat volatieler in.
[verwijderd]
0
quote:

onvoorspelbare toekomst schreef op 26 maart 2013 17:28:

De koersdoelen liggen grotendeels lager dan de actuele koers.
Het aandeel is hoog gewaardeerd.

Ik heb putjes ingeslagen! verwacht een daling naar ongeveer 40 euro binnen 6 maanden.

Deze daling zal vooral ontstaan door een daling van de algemene beurs, akzo is hier wat volatieler in.
nou tot nu heb ik gelijk:P

slechte cijfers en 40 is een feit...

die daling van de algemene aandelenbeurs valt nog wat tegen maar is er wel degelijk.
voda
0
'Positieve verrassingen bij AkzoNobel'

Gepubliceerd op 16 apr 2013 om 07:28 | Views: 2.665

Akzo Nobel 16:20

EUR 47,99+0,79(+1,66%)

AMSTERDAM (AFN) - Beleggers kunnen dit jaar en in 2014 ,,positieve verrassingen'' op het gebied van cijfers bij AkzoNobel verwachten. Analist Fabian Smeets van ING verhoogde dinsdag het advies voor het aandeel van hold naar buy.

De analist voorziet dat het verfbedrijf de komende tijd kan profiteren van kostenbesparingen, iets lagere grondstofkosten en de impact van de nieuwe strategie van topman Ton Büchner. Ook de financieringskosten vallen op den duur iets lager uit. Smeets waarschuwt overigens wel dat de cijfers die AkzoNobel op 18 april naar buiten brengt zullen tegenvallen. Dat is volgens de analist een goed moment om in het aandeel te stappen.

ING verhoogt ook het koersdoel van 54 euro naar 57 euro per aandeel. AkzoNobel sloot maandag op 47,20 euro.
voda
0
PREVIEW: Akzo Nobel kwartaalwinst 20% hoger verwacht


AMSTERDAM (Dow Jones)--Akzo Nobel nv (AKZA.AE) maakt donderdagmorgen om 7.00 uur naar verwachting een 20% hogere nettowinst over het eerste kwartaal bekend, gestuwd door kostenbesparingen en lagere grondstoffenprijzen, terwijl de omzet in de eerste drie maanden van het jaar zal zijn gedaald. Negen analisten gepolst door FactSet Research schatten de nettowinst gemiddeld op EUR102 miljoen, tegen EUR85 miljoen een jaar eerder, en een omzetdaling naar EUR3,64 miljard van EUR3,97 miljard. Ze verwachten dat de marktomstandigheden moeilijk zijn gebleven en kijken met name uit naar de ontwikkelingen bij decoratieve verven en gespecialiseerde chemicalien. De presentatie van financiele doelen in februari bleek niet de positieve trigger die werd gehoopt, maar voor 2013 en 2014 verwachten analisten toch positieve verrassingen, als het kostenbesparingsprogramma vrucht afwerpt. Omstreeks 14.50 uur noteert het aandeel 2,2% lager op EUR47,04 terwijl de AEX met 0,7% daalt. (AGR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Vooruitblik: AkzoNobel tempert verwachtingen

Gepubliceerd op 17 apr 2013 om 15:30 | Views: 396

AMSTERDAM (AFN) - AkzoNobel zal donderdag voorbeurs een iets lagere omzet en een flink lagere operationele winst over het eerste kwartaal naar buiten brengen. Dat is de gemiddelde verwachting van analisten gepolst voor AFN. De omzet zou ruim 2 procent lager uitvallen dan in dezelfde periode vorig jaar, terwijl de operationele winst (ebitda) met ruim 7 procent zou dalen.

Of en hoezeer de resultaten zullen tegenvallen, is niet duidelijk. De afdeling investor relations van de verfspecialist zou volgens bronnen eerder deze maand analisten hebben gebeld voor een gesprek, waarna sommige marktvorsers de verwachtingen naar beneden zouden hebben bijgesteld. Dat schreef vorige week fondsmanager Corné van Zeijl van SNS Asset Management in zijn column in het Financieele Dagblad en bronnen bevestigen het beeld.

De meeste analisten benaderd door AFN hadden weinig trek om hun bevindingen wat betreft AkzoNobel te delen. Fabian Smeets van ING sloeg in zijn vooruitblik, afgelopen maandag, een positieve noot aan. Volgens Smeets zullen de cijfers van donderdag tegenvallen, maar zal er later in het jaar en volgend jaar sprake zijn van ,,een positieve verrassing''. AkzoNobel profiteert dan onder meer van kostenbesparingen en lagere grondstofprijzen. De tegenvallende cijfers van donderdag jagen de koers nog verder naar beneden en dat is een goed moment om in te stappen, aldus de analist.

AkzoNobel maakte begin dit jaar een nieuwe strategie bekend. Topman Ton Büchner zei de winstgevendheid te willen opvoeren en het rendement op de omzet, wat AkzoNobel definieert als operationeel resultaat gedeeld door de omzet, flink te willen verhogen. Of het bedrijf er in slaagt om daar in het eerste kwartaal van dit jaar al een begin mee te maken, blijkt donderdag.
[verwijderd]
0
spannend die cijfers...

ik heb putjes en verwacht flink tegenvallende resultaten.

ben benieuwd, de verwachtignen zijn al naar beneden bijgesteld, maar toch is dit aandeel hoog gewaardeerd op dit moment.
[verwijderd]
0
quote:

troetelbear schreef op 18 april 2013 07:49:

Zit ook short
dan allebei gefeliciteerd!

ik twijfel om winst te pakken of niet... (zit short vanaf 51 euro)

wat doe jij?
voda
0
Akzo Nobel-CFO verwacht aanhoudend zwakke vraag


AMSTERDAM (Dow Jones)--De vraag op eindmarkten zal de komende tijd zwak blijven, met name in Europa, zegt chief financial officer Keith Nichols van Akzo Nobel nv (AKZA.AE) donderdag na publicatie van de cijfers over het eerste kwartaal.

"Dit zal nog een tijdje bij ons zijn", aldus Nichols in een interview met Dow Jones. Hij voegt eraan toe voor het tweede en derde kwartaal positieve seizoenseffecten te voorzien.

Gedurende het eerste kwartaal ging het chemieconcern gebukt onder volumedruk bij alle drie de divisies als gevolg van een zwakke vraag. De kwartaalomzet daalde met 7% en de operationele winst met 8%.

Akzo Nobel werkt momenteel aan effeciencyverbeteringen die de operationele resultaten moeten opvoeren naar recent geformuleerde doelstellingen voor 2015. Een belangrijk element bij de reorganisatie is het centraliseren van kantoorfuncties.

"Het is een cultuuromslag. We standaardiseren processen en methoden, waarbij we de complexiteit verkleinen en uniformiteit vergroten. We kijken wat de 'best practices' zijn en passen die door het gehele bedrijf toe."

Het afgelopen decennium is Akzo Nobel gegroeid door middel van acquisities, waarvan de overname in 2008 van ICI voor GBP8 miljard de voornaamste was. "Processen waren op verschillende locaties georganiseerd. Onderdelen deden dingen op hun eigen manier, en dat was destijds goed, maar nu zijn we een meer gefocust bedrijf. Het is tijd om schaalvoordelen te benutten", zegt Nichols.

Het huidige verbeterprogramma moet leiden tot een jaarlijkse besparing van EUR500 miljoen voor het eind van 2013. "Ik betwijfel of we daarna nog eens zo'n specifiek doel zullen stellen", aldus Nichols.


Door Robert van den Oever; Dow Jones Nieuwsdienst; robert.vandenoever@dowjones.com; +31-20-571 520
voda
0
Akzo Nobel beneden verwachting, omzet zwak - KBC


AMSTERDAM (Dow Jones)--Akzo Nobel (AKZA.AE) kwam donderdag met operationele resultaten die niet voldeden aan de verwachtingen, waarbij beter dan verwachte resultaten bij Decorative Painings teniet werden gedaan door zwakke resultaten bij Specialty Chemicals, stelt analist Wim Hoste van KBC Securities in een reactie. Hij wijst erop dat het concern op korte termijn geen opleving op afzetmarkten voorziet en dat de enige resultaatverbetering van kostenreductie moet komen. KBC handhaaft het hold-advies met koersdoel EUR49. Omstreeks 9.20 uur noteert het aandeel 3,4% lager op EUR45,43, terwijl de AEX met 0,1% daalt. (AGR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
UPDATE: Akzo Nobel voorzichtig terwijl omzet, winst achterblijven


(Update van eerder gepubliceerd bericht 'Akzo Nobel voorzichtig bij licht hogere kwartaalwinst', om meer informatie uit persbericht en telefonische toelichting CFO toe te voegen.)


Door Anton Reijinga

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


AMSTERDAM (Dow Jones)--Akzo Nobel nv (AKZA.AE) heeft in het eerste kwartaal lager dan verwachte winst en omzet geboekt, de marktomstandigheiden blijven uitdagend en de focus ligt op het terugdringen van kosten, meldt het chemieconcern donderdag.

De gerapporteerde nettowinst daalde naar EUR96 miljoen van EUR110 miljoen. Gecorrigeerd voor desinvesteringen kwam de winst voor aandeelhouders uit op EUR89 miljoen tegen EUR85 miljoen een jaar eerder. Analisten hadden een winstcijfer van EUR102 miljoen verwacht.

Per aandeel bedroeg de gerapporteerde nettowinst EUR0,40 tegen EUR0,46. Op aangepaste basis resulteerde EUR0,51 tegen EUR0,65 in de vergelijkbare periode.

Het operationele resultaat zakte naar EUR217 miljoen van EUR236 miljoen, vooral als gevolg van zwakke marktomstandigheden en problemen bij de productie van gespecialiseerde chemicalien, aldus Akzo Nobel.

De omzet daalde tot EUR3,47 miljard van EUR3,71 miljard. Dit kwam vooral door zwakke vraag in Europa en desinvesteringen, met name van activiteiten in Pakistan. Analisten gingen uit van een daling tot EUR3,64 miljard.

"Het economisch klimaat blijft uitdagend en we verwachten geen vroeg herstel in de voorziene trends voor ons bedrijf", zegt chief financial officer Keith Nichols in een toelichting.

Het kostenbesparingsprogramma, dat gericht is op het bereiken van EUR500 miljoen aan jaarlijkse besparingen op operationeel niveau, vordert, aldus Akzo Nobel. CFO Nichols noemt het programma donderdag "de juiste focus om te hebben in deze markten".

De omzet daalde bij alle drie de divisies van het concern. Bij decoratieve verven, ofwel Decorative Paints, bedroeg de daling 5% tot EUR925 miljoen. Tegen afnemende vraag in Europa en Zuidoost-Azie stond toename in de Verenigde Staten en China. Bij de laatste zelfs "met dubbele cijfers", benadrukt Nichols in een telefonische toelichting.

Bij Performance Coatings, zoals autolakken, bleef de teruggang beperkt tot 3% naar EUR1,33 miljard. Ook hier was vooral Europa debet aan de daling. Bij Specialty Chemicals ging de omzet met 11% terug tot EUR1,24 miljard. Naast desinvesteringen, noemt Akzo Nobel de gedaalde vraag naar chemicalien voor de bouw en papierproductie als oorzaken.

In april heeft Akzo Nobel de verkoop van Decorative Paintings in Noord-Amerika afgerond. De verkoop aan PPG Industries (PPG) levert $1,05 miljard (EUR805 miljoen) op.

Het aandeel Akzo Nobel sloot woensdag EUR47,04.


Door Anton Reijinga; Dow Jones Nieuwsdienst; anton.reijinga@dowjones.com; +31-20-571 5213


voda
0
Resultaten Akzo vallen mee’

Gepubliceerd op 18 apr 2013 om 11:40 | Views: 2.336

Akzo Nobel 16:21

EUR 45,41-1,63(-3,47%)

AMSTERDAM (AFN) - Gegeven de slechte marktomstandigheden vallen de resultaten die AkzoNobel donderdag over het eerste kwartaal publiceerde mee. Analist Micha Tiekink van Rabobank wijst daarbij op een aantal relatief gunstige ontwikkelingen bij de verfspecialist.

,,De resultaten zijn natuurlijk niet goed. Maar kijk naar buiten. Je weet dat het slechte markten zijn en toch blijven de marges redelijk overeind, is er een verbetering van de operationele cashflow en van het werkkapitaal.’’

Volgens Tiekink is AkzoNobel in relatief goede vorm. ,,Zo sta je klaar als het straks beter gaat.’’

Grondstoftekorten

Analist Wim Hoste van KBC vindt de resultaten van AkzoNobel wel degelijk tegenvallen. Hij wijst er ook op dat het effect van de iets beter dan verwachte cijfers van Decorative Paints teniet wordt gedaan door de zwakte bij Specialty Chemicals. Het enige positieve voor de komende tijd is de uitvoering van het herstructureringsprogramma, aldus Hoste.

ING voegde AkzoNobel donderdag toe aan de favorietenlijst. Volgens analist Fabian Smeets is de consensus de afgelopen weken naar beneden bijgesteld en vreesde de markt slechtere resultaten dan wat donderdag naar buiten is gekomen. Er is volgens hem dan ook ruimte voor een opluchtingsrally van het aandeel AkzoNobel. Daarnaast profiteert het bedrijf de komende tijd van lagere grondstofkosten, lagere financieringskosten en kostenbesparingen.

Beleggers hadden donderdag echter nog weinig op met AkzoNobel. Het aandeel noteerde rond 11.30 uur 4 procent lager op 45,15 euro.
[verwijderd]
0
wanneer komen de koersdoelveranderingen en daarmee een extra tikkie naar beneden?

morgenochtend?
voda
0
AkzoNobel verkoopt waterzuiveringsbedrijf

Gepubliceerd op 24 apr 2013 om 14:13 | Views: 779

AMSTERDAM (AFN) - AkzoNobel verkoopt zijn waterzuiveringsbedrijf Purate aan het Amerikaanse bedrijf Ecolab. Dat maakte de verfspecialist woensdag bekend zonder financiële details te melden.

Purate had vorig jaar een omzet van 23 miljoen dollar.
voda
0
Akzo Nobel sluit productiefaciliteiten in Duitsland - Exec


AMSTERDAM (Dow Jones)--Akzo Nobel nv (AKZA.AE) is van plan productiefaciliteiten in Duitsland te sluiten ter compensatie van de zwakke vraag in Europa, aldus Akzo Nobel uitvoerend bestuurslid Werner Fuhrmann tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

Het concern heroverweegt momenteel zijn productielocaties wereldwijd en Duitsland zal daarbij niet gespaard worden, voegde Fuhrmann eraan toe.

Volgens de bestuurder is het mogelijk dat het concern zijn 230 productiefaciliteiten wereldwijd, waarvan 90 in Europa, met 10% tot 20% terugbrengt.

Duitsland blijft echter een belangrijke markt voor Akzo Nobel en het concern zal in het land blijven investeren, aldus Fuhrmann.

"Maar men moet ook beseffen dat het niet nodig is om in Duitsland 18 productielocaties te hebben", zei Fuhrmann. Hij weigerde echter om meer specifiek te zijn over het aantal in Duitsland te sluiten productielocaties en het aantal banen dat daarbij verloren zou kunnen gaan.

Het concern investeert momenteel in nieuwe productievestigingen in opkomende markten, zoals China en Latijns-Amerika, nadat het aantal orders in Europa in het eerste kwartaal van 2013 met 7% daalde. Chief Financial Officer Keith Nichols waarschuwde medio april tijdens de presentatie van de eerstekwartaalresultaten dat de Europese vraag dit jaar naar verwachting laag zal blijven.

Fuhrmann weigerde te specificeren wanneer zijns inziens de vraag in Europa zal herstellen, maar hij gaf aan dat het tijd is om het productienetwerk van het concern na recente overnames te stroomlijnen. "De opzet in Europa is niet optimaal", zei hij.


- Door Heide Oberhauser-Aslan; vertaald en bewerkt door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@dowjones.com

voda
0
Akzo Nobel aandeelhouders keuren alle ava-punten goed


AMSTERDAM (Dow Jones)--De aandeelhouders van Akzo Nobel nv (AKZA.AE) hebben vrijdagmiddag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (ava) hun goedkeuring gegeven aan alle agendapunten, meldt het concern na afloop van de bijeenkomst.

De aandeelhouders gaven daarbij hun goedkeuring aan een dividend voor het boekjaar 2012 an EUR1,45 per gewoon aandeel. Reeds in november 2012 keerde het concern een interimdividend uit van EUR0,33 per aandeel, wat resulteert in een slotdividend van EUR1,12 per aandeel.


- Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@dowjones.com

voda
0
Solazyme gaat samenwerken met Akzo

Gepubliceerd op 9 mei 2013 om 06:59 | Views: 2.308

SAN FRANCISCO (AFN) - Het Amerikaanse Solazyme heeft een overeenkomst gesloten met AkzoNobel, om samen zogenoemde op maat gemaakte oliën te ontwikkelen en te vercommercialiseren. Financiële details werden daarbij donderdag niet gegeven.

De 'tailored oils' verbeteren of vervangen volgens Solazyme van aardolie afgeleide stoffen. Ook verbetert het de prestaties van plantaardige oliën en dierlijke vetten. Akzo en Solazyme beginnen waarschijnlijk in de tweede helft van het jaar met de productontwikkeling, en met de verkoop in de 2014.
voda
0
Akzo Nobel verkoopt chemie activiteiten in stukken - ING


AMSTERDAM (Dow Jones)--Akzo Nobel (AKZA.AE) kiest er onder de nieuwe CEO Ton Buchner voor om de chemiedivisie niet in zijn geheel, maar in stukken te verkopen, zegt Fabian Smeets van ING Equity Research in reactie op speculaties dat Akzo Nobel op zoek is naar een koper voor zijn bouwlijm-activiteiten. De ING-analist schat de waarde van deze activiteiten op EUR200 miljoen, maar voegt toe dat het gezien de crisis in de bouw niet de beste timing is om de lijm-business nu te verkopen. Akzo Nobel geeft geen commentaar op de speculaties. Smeets ziet de verkoop als illustratie van de strategie van de nieuwe CEO om chemie-onderdelen af te stoten en de focus te leggen op de verfactiviteiten en vindt dat positief. Hij verwacht de verkoop van meer chemie-activiteiten in de komende maanden. ING houdt een buy-advies bij een koersdoel van EUR57,00. Omstreeks 13.00 uur noteert het aandeel 0,2% lager op EUR49,30, terwijl de AEX vlak noteert. (BTK)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
PERSBERICHT: Nederlands management van AkzoNobel in 2015 samengebracht in nieuw 'AkzoNobel Center'


21 mei 2013

AkzoNobel is voornemens vanaf eind 2015 het Nederlandse
managementpersoneel onder te brengen in een nieuw kantoorgebouw op de
Amsterdamse Zuidas.

Na de verhuizing werkt het merendeel van het Corporate en Business
Management en hun direct ondersteunend personeel op één enkele
locatie, wat samenwerking zal stimuleren. Op dit moment is het
hoofdkantoor, het Nederlandse Business Unit Management en hun
medewerkers nog verspreid over vier kantoorlocaties.

Het nieuwe gebouw maakt ook een rationalisering van het kantooroppervlak
van AkzoNobel mogelijk met duidelijke kostenbesparingen als resultaat.
Na de verhuizing heeft AkzoNobel geen kantoren meer in Amersfoort en
Hoofddorp. De operatie heeft geen directe gevolgen voor de
potentiële werkgelegenheid. De desbetreffende medewerkers zijn
ingelicht over de verhuizing.

Toen in 2007 het hoofdkantoor van de onderneming verhuisde van Arnhem
naar Amsterdam tekende AkzoNobel een huurcontract voor een nieuw gebouw
ter vervanging van de huidige tijdelijke kantoorruimte op de Amsterdamse
Zuidas.

De bouw van het nieuwe AkzoNobel Center, dat wordt ontwikkeld door Dura
Vermeer en eigendom wordt van de Duitse Union Investment Group, is nu
begonnen en zal naar verwachting tweeënhalf jaar duren. Het wordt
gebouwd aan de Beethovenstraat, vlakbij het huidige gebouw.

In het nieuwe Center, dat wordt ontworpen volgens de nieuwste
duurzaamheidsnormen en indelingsprincipes voor kantoorruimten, zullen
ongeveer 700 mensen gaan werken.

Als onderdeel van dit traject zullen in totaal ongeveer 450 medewerkers
hun werkplek zien verhuizen. Betrokken medewerkers in Sassenheim en
Hoofddorp gaan naar Amsterdam. De medewerkers in Amersfoort krijgen een
nieuwe standplaats, in hetzij Amsterdam of op het huidige AkzoNobel
kantoor in Arnhem. Overleg met de ondernemingsraad over dit voorgenomen
besluit zal op korte termijn starten.

- - -

AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een
vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. Wij
voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten
en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor
onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens,
International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben
een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten
in meer dan 80 landen zetten onze circa 55.000 medewerkers zich in voor
topkwaliteit en het realiseren van "Tomorrow's Answers Today(TM)".

Niet voor publicatie - voor meer informatie

Corporate Media Relations, tel. 020 502 7833

Contactpersoon: Stephen Hufton

Corporate Investor Relations, tel. 020 502 7854

Contactpersonen: Jonathan Atack en Sheryl Stokes

Pdf file AkzoNobel persbericht:
hugin.info/130660/R/1703443/563060.pdf

This announcement is distributed by Thomson Reuters on behalf of Thomson
Reuters clients.

The owner of this announcement warrants that:

(i) the releases contained herein are protected by copyright and other
applicable laws; and

(ii) they are solely responsible for the content, accuracy and
originality of the

information contained therein.

Source: Akzo Nobel NV via Thomson Reuters ONE

HUG#1703443


www.akzonobel.com
voda
0
Akzo Nobel bespaart kosten met verhuizing - Rabo


AMSTERDAM (Dow Jones)--Akzo Nobel (AKZA.AE) zal kostenbesparingen realiseren met de concentratie van alle personeel in Nederland naar een nieuw te bouwen hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas, van vier bestaande locaties, verwachten analisten van Rabobank Equity Research. Daarnaast bevordert het samenbrengen van het hoofdkantoor en andere disciplines op e e n locatie de samenwerking in het bedrijf. Al met al draagt de verhuizing bij aan een verdere verbetering van de bedrijfsresultaten, zoals in de nieuwe strategie omschreven, constateren de Rabo-analisten. Het nieuwe kantoor komt op de Zuidas vlakbij het bestaande hoofdkantoor en zal eind 2015 worden betrokken. Rabo houdt op Akzo Nobel een buy-advies met een koersdoel van EUR60,00. Omstreeks 09.40 uur noteert het aandeel 0,67% lager op EUR49,09, terwijl de AEX met 0,1% stijgt. (BTK)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

80 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 17:35
Koers 65,940
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 66,360
Laag 65,660
Volume 302.452
Volume gemiddeld 357.012
Volume gisteren 302.452

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront