TomTom « Terug naar discussie overzicht

Maandag 20 Juni...Trichet verdedigt euro / Grieken niet failliet

67 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
nr36
0
Gedeelte artikel NRC zaterdag 18 juni:

Goddijn:

Er zijn een miljard auto's op de wereld en we kunnen ons geen toekomst voorstellen waarin die voertuigen niet zijn uitgerust met rijke navigatie en internetdiensten.

De snelst groeiende tak binnen TomTom zijn de ingebouwde systemen, dankzij deals met Renault, Mazda, Toyota en Fiat. TomTom is een uitdager in een markt die tot nut toe gedomineerd wordt door duurzame "infotainment"-systemen die al snel 2.000 euro kosten. Een ingebouwde tomtom kost tussen de 500 en 700 euro. Zo heeft de Nederlandse fabrikant in korte tijd 10 procent marktaandeel in het automotive-segment verworden.

Jonathan Husby, verantwoordelijk voor TomToms autodivisie, is tevreden over de ingebouwde tomtoms: bij de modellen van Renault neemt 40% van de klanten het navigatiesysteem af.

HUSBY VERWACHT DAT TOMTOM IN SEPTEMBER NOG EEN PARTNERSCHAP MET EEN AUTOFABRIKANT BEKEND MAAKT.

Het is de verwachting dat de integratie van slimme apparatie met internetverbinding straks net zo standaard is als een airco of een ingebouwde cd-speler.

"In 2020 heeft bijna 70% van de auto's ingebouwde infotainment", zegt Husby. "De afzetmogelijkheden groeien, ons marktaandeel ook."

Op den duur zal de ingebouwde tomtom zelfs verbinding maken met het motormanagement van de auto, om de bestuurder te helpen zuiniger te rijden. En, zo hoopt het bedrijf, de afnemende belangstelling voor navigeren met de zuignap ruimschoots compenseren.
[verwijderd]
0
TomTom gaat Google achterna 08:13 20-6-2011

AMSTERDAM (AFN) - Navigatiebedrijf TomTom heeft een gratis applicatie ontwikkeld voor de iPhone en Android-telefoons, waarmee gebruikers nadat ze de auto hebben geparkeerd te voet naar de plaats van bestemming kunnen navigeren. Dat maakte TomTom maandag bekend.

TomTom Places koppelt de locatie van bedrijven aan de locatie van de gebruiker. Zo kan een gebruiker zoeken op een bedrijfsnaam, maar ook op een type bedrijf, product of dienst in de buurt, zoals 'supermarkt', 'pinautomaat' of 'brood'. De informatie over de bedrijfslocaties is afkomstig van het internet, bestaande TomTom-gegevens en van de lokale Gouden Gids.

Bedrijven kunnen tegen betaling zorgen dat ze hoog in de lijst met zoekresultaten komen. Zo boort het navigatiebedrijf een nieuwe inkomstenbron aan.

Google

TomTom komt met de zoekservice voor de smartphone, genaamd Places, nog meer in het vaarwater van internetgigant Google. ,,Een belangrijk verschil met Google is dat wij meer lokaal zijn gericht. Je kunt gemakkelijker zoeken in de eigen taal'', zei Luciën Groenhuijzen, directeur van TomTom Places, in een toelichting.

De applicatie voor de iPhone komt deze zomer op de markt, de Android-applicatie volgt na de zomer. TomTom Places kan ook op bestaande navigatiesystemen worden gedownload. In eerste instantie is de dienst beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Portugal. Mensen kunnen in de Engelse taal en in het Nederlands, Duits, Frans, Portugees en Deens zoeken.

Eind 2009 nam TomTom de digitale bedrijvengids iLocal over. Hiermee kreeg het kennis in huis om het internet te doorzoeken op relevante gegevens.

[verwijderd]
0
Dit is geweldig nieuws ! Bedrijven gaan betalen aan TT voor een vermelding. Dit kan wel eens een hele grote worden qua omzet en winstgevendheid.

SUPER !!
Marktman
0
Onze TT heeft een hele grote toekomst. In mijn ogen kan het niet meer mis gaan. Andere beleggers/grote beleggers moeten dat nu toch ook eens gaan zien.! Moet je eens kijken hoeveel positief nieuws de laatste tijd naar buiten is gekomen. Wel mis ik de nuttige bijdaragen van Qwerty. Weet iemand waar hij is gebleven? Hij heeft zoveel energie in dit Forum gestokern dat ik hem ook een mooie toekomst van TT gun.
hvasd2
0

Qwerty kan ook Baldy zijn. Misschien dat die ergens rondschuimt.........

Hetwordt een spannende beursdag. Good luck....
[verwijderd]
0
quote:

hvasd2 schreef op 20 juni 2011 08:51:

Qwerty kan ook Baldy zijn. Misschien dat die ergens rondschuimt.........

Hetwordt een spannende beursdag. Good luck....
Meende dat Qwerty weinig tijd heeft momenteel ivm vakantie.
jan6307
0
[verwijderd]
0
quote:

jan6307 schreef:

Staking op de beurs????

Geen koersen op de tradebox, helemaal geen omzet
Beurs gehackt of zo ?
jan6307
0
Ook op RTL en de market viewer geen koersen.

Blijkbaar ook een dagje staking, weer eens iets anders
jan6307
0
reactie op tradebox

Storing in Amsterdam, Brussel Parijs en Lissabon.

Onbekend wanneer er wordt gestart.
[verwijderd]
0
Euronext heeft net aangegeven dat zij verwachten de beurs te openen om 10:00 uur.
nr36
0
STOCKWATCH 'Sterke concurrentie voor TomTom Places'


AMSTERDAM (ANP) - TomTom boort met de lancering van TomTom Places een interessant nieuw groeigebied aan, aldus analist Martijn den Drijver van SNS Securities. "Maar het businessmodel is nog niet bewezen en de concurrentie is sterk."

TomTom kondigde maandag aan dat de lokale zoekmachine gratis wordt aangeboden voor de iPhone en Android-telefoons. "De beweging richting het Android-platform is begrijpelijk, gezien de beweging van marktaandelen", concludeerde Den Drijver.

Vrijdag sloot het aandeel TomTom op 5,35 euro.

Bron: ANP
jan6307
0

AMSTERDAM (Dow Jones)--De aandelenhandel op de NYSE Euronext (NYX) beurzen van Amsterdam, Brussel, Lissabon en Parijs ligt stil vanwege een technische storing, meldt een woordvoerster van NYSE Euronext in Amsterdam.
Ze geeft aan dat niet duidelijk is wanneer de handel weer kan worden hervat.
- Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@dowjones.com
(END) Dow Jones Newswires
June 20, 2011 03:44 ET (07:44 GMT)
© 2011 Dow Jones & Company, Inc.

AAND NYSE EURONEXT
US6294911010
jan6307
0

AMSTERDAM (Dow Jones)--De handel in aandelen en obligaties op de NYSE Euronext (NYX) beurzen van Amsterdam, Brussel, Lissabon en Parijs wordt maandag om 10.00 uur (CET) hervat, meldt een woordvoerster van NYSE Euronext in Amsterdam. De handel heeft maandagochtend stilgelegen vanwege een technische storing.
- Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@dowjones.com
(END) Dow Jones Newswires
June 20, 2011 03:57 ET (07:57 GMT)
© 2011 Dow Jones & Company, Inc.

AAND NYSE EURONEXT
US6294911010
67 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 5,980
Verschil -0,205 (-3,31%)
Hoog 6,230
Laag 5,980
Volume 668.949
Volume gemiddeld 304.081
Volume gisteren 2.045.397

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront