AM « Terug naar discussie overzicht

niet aanmelden.........oproep in krant.......

14 Posts
[verwijderd]
0
Hoe kan je elkaar versterken in het niet aanmelden? Misschien iemand die vol in AM zit? (pakweg meer dan 100 000 euro) en een advertentie plaatsen in FD of volkskrant/telegrf......Kans dat die persoon de advertentie kosten ruim er uit haalt...andere ideeen?
Delta Loyd was zich aan het beraden las ik hier ergens in oktober,zou die om zijn?.........ja fun mensen,kom aan....
Bart Meerdink
0
Iedereen kan voor zichzelf ook wel denken hoor...

Er komt vast nog wel wat meer tegengas dan alleen de mensen van xea alleen. De Vries van de VEB, of hier en daar een columnist/analist, of er stapt toch nog een hedgefund in. Dat kan nog steeds gratis bij deze koers.

Ik denk er over om toch eens naar de aandeelhoudersvergadering te gaan, voor de grap meer, want je schiet er natuurlijk niets mee op. Of je moet er plezier in scheppen om de mensen aan de andere kant van de tafel eens flink de mantel uit te vegen.
[verwijderd]
0
Het is mij nog niet helemaal duidelijk waar (op de 5 grote aandeelhouders na) de aandelen zitten. Zijn er bijvoorbeeld nog hedgefunds die paketten van +/- 5 % bezitten.

Maar laten we eerst maar eens het officiele bod afwachten, want dat is er ook nog steeds niet.

Wellicht, zijn er nog wat beren op de weg.
Bart Meerdink
0
Nou, het bod is wel degelijk officieel hoor, ik heb bericht gehad van Binck en op de Binck site staat prominent onder 'Mededelingen':

Bod op aandelen AM: Aanmelden tot 19 januari 2006 15.00 uur
Het bod
Terra Amstel B.V. (groepsmaatschappij van Koninklijke BAM Groep N.V.) doet vanaf 23 december 2005 een bod op alle uitstaande aandelen AM N.V. Terra Amstel B.V. biedt 10,15 EUR in contanten per aandeel AM. Het aanmelden op dit bod kan vanaf 23 december 2005.

Inschrijftermijn
Indien u zich wilt aanmelden op het bod dan verzoeken wij u dit uiterlijk vóór donderdag 19 januari 2006 15.00 uur aan ons door te geven. Eventuele uitstaande verkooporders in het aandeel AM dienen door u te worden geroyeerd voordat uw aandelen kunnen worden aangemeld. De aanmeldingen die na 15.00 uur door BinckBank worden ontvangen kunnen niet meer worden verwerkt.

Om uw aanmelding te kunnen verwerken hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

1. Uw rekeningnummer
2. Het aantal aandelen dat u aan wenst te melden (het totaal van het door u aangemelde aantal aandelen mag het aantal aandelen dat u bezit niet overschrijden)

Het aanmelden op dit bod kan zowel telefonisch bij de Klantenservice op 020-6062666 als via e-mail naar klantenservice@binck.nl. U ontvangt na uw aanmelding een e-mail ter bevestiging. De e-mail dient als bewijs van uw aanmelding.

Gestanddoening
Behoudens verlenging van de aanmeldingstermijn van het bod zal Terra Amstel B.V. uiterlijk binnen 5 werkdagen na aflopen van de officiële aanmeldingstermijn aankondigen of zij het bod gestand doet. Het bod zal gestand worden gedaan indien bij het aflopen van de aanmeldingstermijn minimaal 80% van de uitstaande aandelen zijn aangemeld.

Betaling van de vergoeding
Indien Terra Amstel B.V. het bod gestand doet, zal betaling van de vergoeding in contanten aan de aandeelhouders van AM die hun aandelen hebben aangemeld, behoudens onvoorziene omstandigheden, uiterlijk binnen 5 werkdagen na gestanddoening van het bod plaatsvinden.

Restricties
Iedere niet in Nederland gevestigde belegger dient na te gaan of hij onderworpen is aan wettelijke en juridische beperkingen zoals ook uiteengezet in het Prospectus.
DirkDeNeu
0
Bart,

dat is ik door de kerst drukte even door de vingers gegkipt. Het bod is inderdaad officieel.

Heb je toevallig ook enig idee waar het bod in zijn geheel ingezien kan worden? Op de webpagina van BAM kan ik nog niks vindenn en van de Postbank heb ik ook nog niks gehoord.

gr,

Dirk
Bart Meerdink
0
Volgens: www.dft.nl/nieuws/8579538/BAM_en_ING_... komt het biedingsbericht pas in januari, en je kunt het bestellen bij AM en ING (volgens de website van AM).

Xea heeft het op www.debeleggersadviseur.nl/advies.php... wel over de inhoud van het biedingsbericht, maar dat kan ik dus niet helemaal plaatsen.
DirkDeNeu
0
Bart,

hartelijk dank voor beide links.

Ik heb gisteren de brief ontvangen wwarin wordt vermeld hoe ik mijn aandelen kan aanmelden.

Het blijft voor mij toch onduidelijk dat Terra Amstel vrragt om aandelen aan te melden, zonder dat ze een biedingsbericht hebben uitgegeven. Ik wacht in elk geval nog even met aanmelden.

Ik hoop natuurlijk nog op een stuk divident uitkering :-)

gr,

Dirk
[verwijderd]
0
Ik heb mijn aandelen nog niet aangemeld, maar weet eerlijk gezegd niet echt wat daarvan de consequenties zijn als de 80% toch wordt gehaald. Ik neem niet aan dat je dan blijft zitten met een waardeloos aandeel, maar wat gebeurd er wel? Wordt er trouwens ergens tussentijds bekend gemaakt hoeveel aandelen reeds aangemeld zijn?

Groeten, Hein
Bart Meerdink
1
Als de 80% gehaald wordt neem ik aan dat je alsnog aan kunt melden als je geen hogere prijs meer verwacht te krijgen resp. er is geen blok aandelen waarbij je je kunt aansluiten in je verzet.

Scheelt misschien iets rente omdat je je geld wat later krijgt.

Na afloop van de aanmeldingstermijn wordt het aantal aangemelde aandelen bekend gemaakt, met vermoedelijk een verlenging van de termijn erbij.

Maar eerst is er straks op 12 januari nog de aandeelhoudersvergadering, waar het pact van 40% (de banken + vVeggel & vDam) de ontwikkeltak verkoopt aan Morgan Stanley, onder voorbehoud dat het bod slaagt volgens mij. Misschien dat kort voor de afloop van de aanmeldingstermijn dan wat meer duidelijk is.
[verwijderd]
0
quote:

Bart Meerdink schreef:

Iedereen kan voor zichzelf ook wel denken hoor... HET IS DE BEDOELING DAT WE SAMEN ZOUDEN MOETEN DENKEN/DOEN....

Er komt vast nog wel wat meer tegengas dan alleen de mensen van xea alleen. De Vries van de VEB, of hier en daar een columnist/analist, of er stapt toch nog een hedgefund in. Dat kan nog steeds gratis bij deze koers.

Ik denk er over om toch eens naar de aandeelhoudersvergadering te gaan, voor de grap meer, want je schiet er natuurlijk niets mee op. Of je moet er plezier in scheppen om de mensen aan de andere kant van de tafel eens flink de mantel uit te vegen.
[verwijderd]
0
quote:

oderooy schreef:

Pegro, zet jij anders een advertentie in de krant....
BETAAL JE MEE? NOG MEER ANDEREN? IK STEL MN (ongebruikte tot nu toe) REKENINGNUMMER BESCHIKBAAR
4912444 p.groenewoud 1051ek

[verwijderd]
0
VERKEERD NUMMERTJE HIER BOVEN (ongebruikte tot nu toe) REKENINGNUMMER BESCHIKBAAR
9485523 p.groenewoud 1051ek

[/quote]
[/quote]
[verwijderd]
0
Ik heb iets gelezen over de winst in 2005, die zou extra hoog zijn. Maar niets over een dividenduitkering aan aandeelhouders. Hebben we daar eind 2005 geen recht op gekregen? M.i. dient men eerst met ons af te rekenen, voordat de zaak wordt verkocht, althans dat lijkt mij wel zo fatsoenlijk!
14 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18 apr
 Germany40^ 17.751,90 -0,48%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.919,39 -0,35%
 US30^ 38.013,46 0,00%
 Nasd100^ 17.548,80 0,00%
 US500^ 5.049,25 0,00%
 Japan225^ 38.001,71 0,00%
 Gold spot 2.389,94 +0,44%
 EUR/USD 1,0626 -0,16%
 WTI 82,08 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront