Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De Show is over: Iedereen bedankt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

77 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 3 april 2017 14:08
    Cees, Bedankt voor je bijdrages! Dit ziet er wel heel serieus uit. Ik zie het zo. Het proces van beleggen gaat zo. De kudde raakt in paniek, de kudde moet geholpen worden, de kudde wordt extreem, de kudde wordt gecorrigeerd (door hedgefondsen). We zitten nu in de fase van de kudde wordt extreem. Dus straks komt de volgende fase. Dat hoeft zeker niet morgen te zijn of overmorgen. Maar dat die fase komt, dat weet iedereen. Als een fonds in elkaar klapt ligt nooit aan een shorter. Dat ligt altijd aan degene die het fonds (lees: onderneming) leidt en aan degenen die het opblaast naar extreme proporties. Niets meer, niets minder. Extase. Het is een menselijk iets, wat helaas vaak doorslaat. Jammer. Want de VIX kan gaan exploderen. Zeker in korte tot zeer korte termijn.
  2. [verwijderd] 3 april 2017 16:12
    Ceesie, als altijd lees ik je column op maandagmiddag en dit keer met veel verdriet. Jammer dat je IEX gaat verlaten, maar ik weet zeker dat ik je ergens anders wel weer ga vinden. Zo niet dan heb ik een extra geode redden om binnenkort weer even een bakkie te komen doen bij je op kantoor. Het ga je goed! Een optietrader.
  3. [verwijderd] 4 april 2017 08:35

    Lijkt erop dat Cees / Frank echt weg is......dan vind ik zijn laatste column erg zielig. Een zucht om aandacht,.....en verbaast zijn over kritiek terwijl je met naam en toenaam + foto op een openbaar forum je mening / column plaatst, die er vaker naast zat dan dat hij het bij het rechte eind had.

  4. forum rang 6 ttroo 4 april 2017 10:31
    De VIX deed het gisteren toch weer niet. Ze zakten als een plump pudding in elkaar. Ze sloten 0.01 punt hoger. Dat kan geen kwaad overigens. De stakes blijven hetzelfde. De hoogste koers gisteren in de VIX was een prima hoogste koers. Sluiten op die koersen is zelfs fantastisch te noemen. Maar het mag ook wat lager. Vandaag een nieuwe kans. Agressievelingen gaan short in de IBEX, ik wacht nog een dag als laatste bevestiging. Verder gebeurde er gisteren weinig. Liberty Global A werd omgevlagd van strong buy naar strong sell. Dat was het. Geen vuurwerk dus. Ondanks de rode koersen. Vandaag zakken de beurzen weg. Het werd en wordt tijd. Ik verwacht dus een flinke correctie de komende twee weken. Min 6% a min 8%. De VIX kan niet meer onderdrukt worden. Een sprong opwaarts betekent het einde van de stijging. Het valt op dat Amerika en vooral de Dow Jones niet echt vooruit komt. Ze vallen intraday zelfs redelijk diep weg, maar ze herstellen daar ook weer knap op. Kortom het doordrukken lukt daar ook niet. Is het vandaag game over de beurzen?
77 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links