BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM februari 2017

2.159 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 104 105 106 107 108 » | Laatste
[verwijderd]
0
Nieuwe schoenen even inlopen.

Nu een bakje koffie..
En bam kan naar de 4,80...

Ik dacht het aandeel is al weg...
Marinus-86
1
quote:

analyse_A3CD schreef op 9 februari 2017 09:52:

Nog weinig geleerd als ik het zo lees! haha
Ik snuit wel zelf mijn neus daar heb geen ander bij nodig hahaha
Jan Willem
1
quote:

HenkdeV schreef op 8 februari 2017 17:07:

[...]

De vraag is: welk aandeel zou je NU kopen: Heijmans of BAM.
Heb net de BAM nog maar een keertje gedaan .
[verwijderd]
0
De Nederlandse bouwsector heeft een sterk jaar achter de rug en de vooruitzichten tot en met volgend jaar zijn gunstig. Dat stelde het Economisch Instituut voor de Bouw ..

Met dit soort berichten voor het nieuwe jaar en de cijfers en de mega opdracht..
Dan zou je denken hoe kan het nu dat we niet snel op de 5 euro komen.

denk net als nieuwe schoenen het aandeel is zich aan het in lopen.
Beetje rustig op de plaats pas ..
Maar het wordt tijd dat het begint te lopen.

Geduld is niet het sterkste punt van beleggers LOL...
marcel13
0
wo. 8 feb 2017 16.04 u
Vinci: mooie cijferset en hogere verwachtingen resulteren in hoger koersdoel
Vinci (+4,4%) is vandaag de topstijger van de CAC40.
Het Franse bouwbedrijf pakte dan ook met beter dan verwachte omzet-en winstcijfers uit voor het afgelopen boekjaar. De omzet liet wel een daling zien van 3%, maar dat was een kleinere daling dan verwacht. De operationele winst ging dan wel weer 11,1% de hoogte in, eveneens beter dan verwacht.

Met de sterke cijferset in de rugzak, maakt het management zich sterk dat de trend – ondersteund door de gezonde Franse bouwmarkt – zich in 2017 zal verzetten. Gevolg? De winst- en omzetverwachting voor huidig boekjaar werd opgetrokken.

Als kers op de taart resulteerde het jaarrapport in twee hogere koersdoel en adviezen. Het eerste kwam van Independent Research die het koersdoel op trok van 72 naar 81 euro. Bij Goldman Sachs ging de waardering slechts met 2 euro de hoogte in tot 86 euro. Beide beurshuizen hebben een “Koop”-advies op Vinci.
Cybertom
0
Overnamebod van € 7,00 geeft een premie van ruim 50%. Ik doe het ervoor, weg met de rommel. Ik krijg er een beetje genoeg van. Minimale omzet en dat geeft de mogelijkheid om goedkoop te drukken...:-(
marcel13
0
Nieuw Weideveld in stroomversnelling: start bouw en verkoop
do 9 feb 2017, 7:36

De officiële start van de eerste fase van Nieuw Weideveld vindt vandaag, donderdag 9 februari, plaats. Wethouder Van den Heuvel geeft in het bijzijn van alle kopers en genodigden het startsein voor de bouw van 45 betaalbare en duurzame koopwoningen. In de eerste fase van Nieuw Weideveld komen acht woningtypes, variërend van starterswoningen tot royale vrijstaande Nul-op-de-Meterwoningen in een groen opgezette en kindvriendelijke wijk.

Van de redactie

Bodegraven - De woningen worden in een stijlvolle jaren 30 architectuur gebouwd en zijn van het type Zeer Energiezuinige Nieuwbouw (ZEN). Op de eerste fase schreven 220 geïnteresseerden zich in en alle woningen zijn voor de start van de bouw verkocht en getransporteerd. Timpaan won in juni 2015, na een marktconsultatie van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, de selectie voor de gebiedsontwikkeling van de woonvelden 4, 5, 7 en 8 in Weideveld. Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) neemt 50 grondgebonden huurwoningen in het gebied af.

Wethouder Jan Leendert van den Heuvel: ,,De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is blij met het succes van deze nieuwe ontwikkeling in Weideveld: met een nieuw stedenbouwkundig plan heeft Timpaan gezorgd voor een gevarieerd aanbod van woningen dat aansluit bij de wensen op de woningmarkt. De duurzaamheid van de woningen geeft blijk van zorg om onze toekomstige generaties en zal voor de nieuwe bewoners leiden tot comfortabel wonen met een heel gunstige energierekening."

Verkoop tweede fase

De week na de start van de eerste fase vindt op zaterdag 18 februari de verkoopmanifestatie plaats van de tweede fase. In deze fase ontwikkelt Timpaan wederom 48 betaalbare en duurzame koopwoningen voor alle doelgroepen, in samenwerking met BAM Wonen. Geïnteresseerden kunnen via de website www.nieuw-weideveld.nl alle verkoopinformatie downloaden en de brochure voor deze fase opvragen.

BAM Wonen verwacht in het derde kwartaal van 2017 de eerste woningen op te leveren en te starten met de 48 koopwoningen uit de tweede fase. Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft Klok Wonen opdracht gegeven voor de uitvoering van de 50 vrije sector huurwoningen nadat in december 2016 de gronden voor deze woningen getransporteerd zijn. Klok Wonen start in mei met de bouw van deze eengezinswoningen, eveneens in jaren 30 architectuur.
www.bodegraafsnieuwsblad.nl/nieuws/al...
[verwijderd]
0
Stoute schoenen aan en naar boven lopen...
Dit kan niet waar zijn.
olie groen index groen.
Futs groen.

en bam rood..??
BAM naar groen.!!
[verwijderd]
0
De bedrijfsinvesteringen in Nederland zijn terug op het niveau van voor de kredietcrisis. Tot voor kort was dit vooral te danken aan het grootbedrijf, maar ze beginnen nu ook in het midden- en kleinbedrijf aan te trekken, blijkt uit de Investeringsbarometer van ING.
‘Mkb-ondernemers zagen lange tijd geen ruimte om te investeren', zegt ING-econoom Katinka Jongkind in een toelichting. 'Maar dankzij een combinatie van positieve economische vooruitzichten en een verbeterde financiële positie komen de investeringen nu ook in het mkb op gang.'
Sectoren
Vooral in de industrie, de groothandel en bouw is de investeringsbereidheid groot. Dankzij de export is de industrie sneller hersteld van de economische recessie dan sectoren die zich op de binnenlandse markt richten, legt Jongkind uit. Hetzelfde geldt voor de groothandel.
Beide internationale sectoren hebben inmiddels weer voldoende financiële armslag om te investeren. De bouwsector profiteert met name van een sterk aantrekkende woningmarkt. Daarentegen is de bereidheid om te investeren in de detailhandel en transport nog zeer laag.
Financiering
Als ondernemers investeren, doen ze dat voor uit de eigen middelen. Dat geldt voor bijna 80% van de mkb’ers. Van bankfinanciering maakt maar 40% gebruik. Dit verschil is overigens niet opmerkelijk. De geschiedenis leert dat ondernemers in een herstelfase altijd eerst nieuwe projecten vanuit de kasstroom financieren en pas later bankkredieten opnemen.
Van alternatieve financieringsmogelijkheden zoals crowdfunding en factoring maken de mkb’ers relatief weinig gebruik, aldus ING, dat zijn barometer baseert op een enquête onder ruim 700 ondernemers.
Eind vorig jaar meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) al dat mkb’ers positief zijn in hun verwachtingen voor 2017. Ze verwachten volgend jaar meer omzet, hogere investeringen en uitbreiding van de werkgelegenheid.
Vooral ondernemers in het middenbedrijf (ondernemingen met 50 tot 250 werknemers) bleken positief in hun verwachtingen voor dit jaar. Zij zijn vaker optimistischer dan ondernemers met kleinere bedrijven (5 tot 50 werkzame personen), al zijn ondernemers in het kleinbedrijf ook per saldo positief gestemd.
Marinus-86
0
[verwijderd]
0
Liefst omlaag...

rustig verzamelen...
En zo link zijn als een looien deur.
02 feb ING Equity Research kopen 7,00

Advies is 7 euro en koop advies...2 feb...
Dit is een herhaling..
Dus ze zullen het wel even goed na gekeken hebben denk je dan..

[verwijderd]
0
3,92.naar de 5,20 en dan als de resultaten super zijn lift je mee tot de 5,60 en dan zeg je tot ziens het was me een waar genoegen en de rest kan naar de 7 euro en hoger....

Stand nu nog maar 4,70////
3,92 zei ik erin bij 4,40 al 10% winst////
etc etc...
Bij 4,80 20% winst...
bij goede resultaten naar de 5,20 en hoger ......

Gaat gewoon super goed...
Kan niet beter....
Mag wel naar de 4,60 weer of lager er zijn beleggers die voor de cijfers er graag wat bij willen op deze prijsjes...
En ze worden netjes terug gegeven bij 5,60.////
Vele beleggers zitten er al in en ze kopen steeds plukjes bij..
en bij super resultaten komt het in de krant op tv en een ieder wil in BAM en dan is het tijd om weer afscheid te nemen en zoeken de beleggers een volgend aandeel...
Kan de rest met goede cijfers naar de 7 euro...

[verwijderd]
0
De Amerikaanse rente kan dit jaar laag blijven. Dit zei de voorzitter van de St. Louis Fed, James Bullard, donderdag in een toespraak.

"We denken dat het lage rente regime op korte termijn weinig verandert, wat betekent dat de beleidsrente relatief laag kan blijven", zei Bullard, die dit jaar geen stemrecht heeft binnen de Federal Open Market Committee.

Bullard zei dat er nog geen concreet bewijs is dat de inflatie op een duurzaam hoger niveau staat. Daarnaast zal het effect van het economisch beleid van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump dit jaar nog niet merkbaar zijn, volgens de centraal bankier.

Als je dit soort berichten leest ..
Ze blijven strooien nog een jaartje denk je dan.
manuss
0
BAM mag vandaag niet meedoen met de mooie stijging: DAX + 0,84%, AEX + ruim 1%, DOW + 0,48% .
[verwijderd]
0
quote:

popie schreef op 9 februari 2017 09:57:

[...]
Ik snuit wel zelf mijn neus daar heb geen ander bij nodig hahaha
Als je maar genoeg zakdoeken hebt, popie
A3aan
0
Mijn BAM zijn er weer uitgebammerd. Ben benieuwd of er nog een paar cent afgaat. Anders morgen weer instappen?
2.159 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 104 105 106 107 108 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 3,830
Verschil +0,008 (+0,21%)
Hoog 3,868
Laag 3,782
Volume 705.352
Volume gemiddeld 1.427.326
Volume gisteren 943.988

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront