Ordina Beheer « Terug naar discussie overzicht

Ordina november 2016

1.624 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 76 77 78 79 80 81 82 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

$euri schreef op 30 november 2016 16:16:

Geen 1,90 vandaag, boekje wordt afgedekt :)
Heb zo'n vermoeden dat het blok op 1,89 snel naar 1,90 wordt gezet rond de klok van 17:00. Wel meer geschuif met grote orders waargenomen vandaag, zowel in bied als laat. Wie er rijk wordt van 2 centjes weet ik niet, maar doe vandaag eens mee.
[verwijderd]
0
Inderdaad $euri, die jongens mogen weer eens langskomen. Mooi groeiaandeel voor weinig ;-)
[verwijderd]
0
Bij oci gingen in de slotveiling bijna 6 miljoen aandelen over de toonbank.
Normale volume was gisteren en vandaag ook al flink hoger dan normaal.
Gisteren bijna 2 procent winst en vandaag ook bijna, maar in de laatste uren ging ie weer ( met hoge omzet naar slotstand gisteren.
Is het mogelijk dat een partij op deze manier aan een andere verkoopt?
Lijkt me vreemd
Misschien overname?
DeHardeWerker
0
quote:

pollie2 schreef op 30 november 2016 18:06:

Bij oci gingen in de slotveiling bijna 6 miljoen aandelen over de toonbank.
Normale volume was gisteren en vandaag ook al flink hoger dan normaal.
Gisteren bijna 2 procent winst en vandaag ook bijna, maar in de laatste uren ging ie weer ( met hoge omzet naar slotstand gisteren.
Is het mogelijk dat een partij op deze manier aan een andere verkoopt?
Lijkt me vreemd
Misschien overname?
Waarom plaats je dit bericht zowel in het OCI forum als mede in 3 andere forums ?
$euri
0
Ach we hebben wel,vaker over andere aandelen hier , zie niet in waarom dat niet zou kunnen.
Over ordina zijn we gauw uitgepraat :)
Emmen2019
0
Gisteren zei ik dat ik de komende 3 dagen met grote belangstelling ging volgen omdat ik denk een ommekeer waar te nemen in de koers van ordina. wat ik vandaag heb gezien vind ik vooralsnog positief en past bij de ommekeer die ik denk te zien.

Morgen dag 2 van de 3 die ik ga volgen , als mijn idee klopt sluiten we morgen nog iets onder de 1,900 terwijl de hoogste dagkoers ergens rond de 1,910/1,915 zal liggen, de koers zal daarna even terug ploffen tot ergens rond de 1,875 om te sluiten net op of onder de 1,900 , Vrijdag zal in mijn beleving als mijn mening klopt de koers flink door de 1,900 schieten en er ook niet meer onder komen voorlopig.

Maar dit is mijn persoonlijke mening en gevoel:-)
[verwijderd]
0
quote:

Rawin schreef op 30 november 2016 16:52:

Inderdaad $euri, die jongens mogen weer eens langskomen. Mooi groeiaandeel voor weinig ;-)
kan je dit onderbouwen?
Kompas
2
Trek de champagne alvast maar open, het regent mooie opdrachten en samenwerkingsverbanden !!

Noord-Holland kiest nieuwe SAP-leveranciers

CGI wordt vervangen door Mybrand, Ordina en Capgemini

30 NOVEMBER 2016
De provincie Noord-Holland selecteert Mybrand voor de hosting en het functionele en technische beheer van hun SAP-omgeving. Ordina en Capgemini zijn gekozen als adviseurs over SAP-projecten. De partijen zijn gekozen op basis van een Europese aanbesteding. De waarde van het contract wordt niet gecommuniceerd.

Noord-Holland heeft zijn SAP-diensten momenteel integraal uitbesteed aan CGI. Deze overeenkomst verloopt per 1 januari 2017, wat betekent dat de provincie een nieuwe aanbesteding is gestart. Het kiest dit keer om de opdracht in twee percelen op te delen. Allereerst de hosting, de optimalisatie, het beheer en onderhoud van het SAP-landschap. Het tweede perceel betreft het uitvoeren van projecten en advisering op dit gebied.

Het eerste perceel is gegund aan SAP-dienstverlener MyBrand. Die moet de continuïteit van de SAP-omgeving waarborgen om interne werkprocessen zoals financiën, hr en inkoop, probleemloos te laten verlopen. Daarnaast kan het de provincie helpen bij de overstap naar het SAP Hana-platform. Het tweede perceel is gegund aan Ordina en Capgemini. Zij zijn geselecteerd om SAP-projecten uit te over en de provincie hier over te adviseren.

Voor het eerste perceel geldt een initiële looptijd van vier jaar. Bij het twee perceel gaat het om een looptijd van twee jaar, met maximaal tweemaal een verlening van één jaar.

Onrustig
Noord-Holland besteedt al jaren zijn SAP-diensten uit. In 2008 was Ctac de dienstverlener en mislukte de invoering van een subsidiemodule. In 2009 werd Logica aangesteld als SAP-dienstverlener voor drie jaar. In 2012 nam CGI het stokje over. Nu is de dienstverlening opgesplitst in twee percelen en komen MyBrand, Ordina en Capgemini als winnaar uit de bus.

www.computable.nl/artikel/nieuws/over...
[verwijderd]
0
quote:

devisboer schreef op 30 november 2016 20:43:

[...]kan je dit onderbouwen?
Jazeker. Een smiley in ASCII-tekens is een emoticon.Een vroeg bekend voorbeeld waar men twee puntjes en een halve cirkel gebruikt om een lachend gezicht voor te stellen, vindt men in een advertentie in de krant New York Herald Tribune van 10 maart 1953, op pagina 20, kolommen 4–6. De advertentie promoot de film Lili.

Het was dus een grapje. Uit de door mij gebruikte variant valt zelfs mijn leeftijd af te leiden:

De ASCII-voorstelling van emoticons heeft door de jaren heen de nodige ontwikkelingen doorgemaakt en variaties gekend. Enkele voorbeelden van emoticons die in de loop der jaren aangepast zijn, zijn:

:-) werd :) (glimlachen)
...

Ik ben zelfs oud genoeg om te weten waar de afkorting ASCII voor staat :-)
[verwijderd]
0
quote:

Kompas schreef op 30 november 2016 20:50:

In 2009 werd Logica aangesteld als SAP-dienstverlener voor drie jaar. In 2012 nam CGI het stokje over. Nu is de dienstverlening opgesplitst in twee percelen en komen MyBrand, Ordina en Capgemini als winnaar uit de bus.
Dat is zeker goed nieuws, maar van Computable verwacht ik niet de onzin dat CGI het van Logica overnam. CGI nam heel Logica over. Nogal logisch dus.

Maar ik hoor vaker dat Ordina contracten krijgt waar CGI dominant was. Doen ze toch iets goeds. Ik gok dat de 'verjongingsslag' (lees afvloeiing duur ouder personeel) hier mee te maken heeft. Dit geeft ruimte om onder de tarieven van CGI te duiken en daar is de overheid zeer gevoelig voor.
Kompas
0
quote:

drulletje drie schreef op 30 november 2016 20:54:

Mooi bericht Kompas! Overheid gaat lekker laatste tijd ;)
Heel lekker zelfs Drulletje. Maar "de markt" weigert alle inspanningen van Ordina voorlopig in het koersverloop te waarderen en durft nog niet vooruit te zien. Maar Ordina zaait flink en zal overeenkomstig gaan oogsten !! Eén van de speerpunten van Ordina is ook het binnenhalen van "Hollandse nieuwe". Hier bedoelen ze grote nieuwe klanten mee. Door de samenwerking met T-Systems kan Ordina nu een "Totaalpakket" aanbieden en ook daadwerkelijk interessant worden voor nieuwe grote klanten. Er staan ons heeel mooie tijden te wachten maar je moet het wel willen/durven zien !!
drulletje drie
0
quote:

Kompas schreef op 30 november 2016 21:05:

[...]
Heel lekker zelfs Drulletje. Maar "de markt" weigert alle inspanningen van Ordina voorlopig in het koersverloop te waarderen en durft nog niet vooruit te zien. Maar Ordina zaait flink en zal overeenkomstig gaan oogsten !! Eén van de speerpunten van Ordina is ook het binnenhalen van "Hollandse nieuwe". Hier bedoelen ze grote nieuwe klanten mee. Door de samenwerking met T-Systems kan Ordina nu een "Totaalpakket" aanbieden en ook daaswerkelijk interessant worden voor nieuwe grote klanten. Er staan ons heeel mooie tijden te wachten maar je moet het wel willen/durven zien !!
Geeft niets hoor Kompas! Als ik de stijging van dit jaar zie hebben we het goed gehad en deze koersen geeft ons de mogelijkheid om nog even onder de € 2.00 te kopen dat is alleen maar lekker ;)

De € 2.00 gaan we volgend jaar niet meer terugzien daar ben ik van overtuigd denk dat we dan eerder in de € 3.00 gaan bivakkeren!! Dan gaan we weer een beetje de juiste kant op met de koers ;)

Lekker blijven zitten en genieten van het mooie nieuws dan komt de beloning vanzelf!
[verwijderd]
0
Wat een mooi bericht weer! Ben aangenaam verrast bij thuiskomst. Kompas, AB-tje, heb zelf weinig tijd de laatste paar weken.
Hier moeten grotere partijen toch wel lucht van gaan krijgen zou je denken.
En dat centengeneuzel van nu in de koers stelt niks voor. Ordina gaat haar eigen gang. Morgen begint de laatste maand van het 4e kwartaal. Ordina is overduidelijk bezig het gas te zetten op OMZETGROEI. Daar gaat het om mensen, want als dat gaat knallen, knalt de koers vanzelf mee. Nu nog te koop onder de 2 euro, maar dit gaat in 2017 zeker veranderen. Regeren is vooruitdenken, en de aan(deel)houder wint!
$euri
0
De koers deed het inderdaad bij uitkomen van dat bericht ongeveer een uur redelijk goed, om vervolgens weer in te kakken.
Blijft ook jammer dat ordina dit zulk berichten niet doorspeelt naar iex.
Vind het een positief verhaal voor 2017, maar er worden weer geen bedragen bij genoemd, lijkt wel,topgeheim, ondakks dat de gunningen binnen zijn

De waarde van het contract wordt niet gecommuniceerd.

Is toch belangrijk voor aandeelhouders, en lijkt mijn meer dan wenselijk dat dit ook gecommuniceerd wordt met de aandeelhouders
[verwijderd]
0
Euri misschien is dat niet echt gebruikelijk bij dienstverleners? Uitzenders -zoals Randstad bv- doen dat vlgs mij ook niet. Er zullen ongetwijfeld duidelijke prijsafspraken worden gemaakt, maar of dat naar extern al zo vroeg wordt gecommuniceerd?
$euri
0
Snap gewoon de geheimzinnigheid niet, zo ben je nietbechtbtrabspant naar je aandeelhouders, die moeten dan maar gokken voor hoeveel die contractennzijn afgesloten
pietje-2005
0
Is ook niet goed om concurrentie alles te vertellen?
Maar es een dagje vissen, op de bodem wel te verstaan ;-)
Succes
1.624 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 76 77 78 79 80 81 82 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront