New Sources Energy « Terug naar discussie overzicht

New Sources Energy stelt jaarcijfers uit

3 Posts
voda
0
New Sources Energy stelt jaarcijfers uit

Gepubliceerd op 3 feb 2016 om 17:58 | Views: 1.703

BORCULO (AFN) - New Sources Energy (NSE) stelt de publicatie van de resultaten over het gebroken boekjaar 2014/2015, dat eind september is afgesloten, uit tot uiterlijk eind februari. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend.

De reden voor uitstel is dat door de recente oprichting van NSE Germany de cijfers volgens de internationale IFRS-regels zouden moeten worden opgesteld. Na overleg tussen het bestuur van NSE en de accountant, en afstemming met de AFM, is besloten de jaarrekening alsnog volgens de Nederlandse boekhoudregels te publiceren.

Dat besluit is ingegeven door de nog beperkte omvang van NSE Germany. Het volgende halfjaarverslag (2015/2016) wordt wel volgens de IFRS-regels opgesteld, mede omdat hierin de overname van een aantal Duitse solarparken verwerkt zal zijn.
Buts
0
BORCULO (AFN) - New Sources Energy (NSE) heeft een conceptversie van de resultaten over het gebroken boekjaar 2014/2015 beschikbaar gesteld aan zijn accountant. Dat maakte het bedrijf vrijdag bekend op zijn website.

Begin vorige maand meldde NSE nog dat de publicatie van de cijfers over het eind september afgesloten boekjaar zou worden uitgesteld tot uiterlijk eind februari. De reden voor uitstel was dat door de recente oprichting van NSE Germany de cijfers volgens de internationale IFRS-regels zouden moeten worden opgesteld. Na overleg tussen het bestuur van NSE en de accountant, en afstemming met de AFM, werd besloten de jaarrekening alsnog volgens de Nederlandse boekhoudregels te publiceren.

Het proces nam echter meer tijd in beslag dan verwacht. De cijfers moeten nog worden goedgekeurd door de accountant.

Het volgende halfjaarverslag (2015/2016) wordt wel volgens de IFRS-regels opgesteld, mede omdat hierin de overname van een aantal Duitse solarparken verwerkt zal zijn.
Buts
0
New Sources Energy (NSE) heeft zijn aandeelhoudersvergadering, die gepland stond voor 31 maart, met ten minste zeven weken uitgesteld. Dat bleek dinsdag.

NSE publiceerde onlangs haar voorlopige jaarcijfers over het gebroken boekjaar 2014/2015 op basis van de boekhoudmethode Dutch/GAAP. Het bestuur heeft alsnog besloten om deze cijfers onder de IFRS-methode te publiceren. ,,Deze laatste wijziging heeft echter meer tijd gekost dan in eerste instantie werd aangenomen'', aldus NSE. Als gevolg van deze ,,bijzondere omstandigheid'' wordt nu de vergadering verzet.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 16:36
Koers 0,018
Verschil +0,003 (+16,67%)
Hoog 0,018
Laag 0,017
Volume 697.736
Volume gemiddeld 233.532
Volume gisteren 697.061

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront